Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább a temetésemen!
Háj! Nemlehetnél, mer bepuszilnád suttyomba az összes misebort , azt offon császkálnál a parókián, míg a násznép meg ülne ott pofáraesve hiába!
Most ez fankón az a Monica aki anno bevette a Clinton cerkáját ? Bázzze! hogy a monika névről mér mindig ez jut eszembe
Lehetnék én a pap? Egy óriási álmom válna valóra!
Kedves Mónyika Lujinszki barátnőm!

Most, hogy szétkürtölted, hogy összekötjük az életünket , ideje felkeresni a papot
Amikor neked jó drágám
Jah Itt dógozok a Kisvidánál,de nem motorral vagyok sajna de ha átcuccolunk a tatabaanyai melóhoz, majd már valszeg lehozom a verklit oszt bandázhatunk itt meló után ,a pihenni vágyók örömére !
Igen mert aszontam,h "ez a leves még jehovának is ízlene" És dobjatok le a PADLÓLA! De naon dulván!
De ott gályázok a bányába , ma is mentem a timföldgyár előtt ,azért lököm fejből ezt a passzust, pont passzol ide Majd lefotózom neked! Az asszonkák mit akarnak ujfent a papnál Nem volt elég egyX Én viszont megmondtam az ódalkocsimnak, h csak olyat veszek el, akinek sok pénze van és kevés egészsége, és az mondom majd neki az oltár előtt: Drágám! Imádni foglak az utolsó filléredig . .
Tasi! - Tornyi!

NEm tudom mire jó ez a marakodás, de ha lehet ne fajuljon tovább!
" KOMPROMISSZUM" srácok!

Itt a jóidő valamelyik fél elmotorozhat a másikhoz a plexiért (plexivel).
Ennyi.

Zrider! Itt dolgozol Almásf.-en?

Széles utat.
Én még suliba járok, pontosan a munkás osztályba!
KAnca!
Utoljára kérdezem! Mikor megyünk a paphoz!
Egyébként jó reggelt minden kedves TL-esnek!
Zrider, nem Almásfüzitőn dolgozol? Csinálj már egy képet erről a szép gondolatról! Én 9 évig jártam be ebbe az épületbe, ahol a munka nem az én dolgom volt!
...és nemesít.Már értem miért vagyok olyan qrva gazdag
Morning! A munka nem a mi dolgunk, a munka a becsület és a dicsőség dolga!
Inkább mi éljünk jól mint a munka! Szasz Mutter!
Reggelt Dingó , éljen a munka!
Pont ilyet szeretnék Lécccci lécccci léccci
Szerintem meg a Berik kezdte, dobáljátok meg őt is!
Na üdv!

Véleményem szerint Tornyi "szólt be" először. Amúgy Tornyi, ha szólsz Tasinak,h egy héten belül adja postára a cuccot,sztem meg fog történni. Gondolom Tasinak is van más dolga,minthogy azzal a plexivel foglalkozzon...az természetesen az ő számlájára írható,h még nem adta vissza...elfelejtette...ennyi.
Aztán vigyázz a hátsóra!
Yúú, Mutter! Te tényleg gyúrni voltál! Naon kemény lettél! Én már most sem ismerek rád!
Bocs a fogalmazási hibákért, kicsit kiborultam!
Nyugi Tornyi fiam, me Te is kapsz 1 sallert!