Jah Itt dógozok a Kisvidánál,de nem motorral vagyok sajna de ha átcuccolunk a tatabaanyai melóhoz, majd már valszeg lehozom a verklit oszt bandázhatunk itt meló után ,a pihenni vágyók örömére !
De ott gályázok a bányába , ma is mentem a timföldgyár előtt ,azért lököm fejből ezt a passzust, pont passzol ide Majd lefotózom neked! Az asszonkák mit akarnak ujfent a papnál Nem volt elég egyX Én viszont megmondtam az ódalkocsimnak, h csak olyat veszek el, akinek sok pénze van és kevés egészsége, és az mondom majd neki az oltár előtt: Drágám! Imádni foglak az utolsó filléredig . .
Zrider, nem Almásfüzitőn dolgozol? Csinálj már egy képet erről a szép gondolatról! Én 9 évig jártam be ebbe az épületbe, ahol a munka nem az én dolgom volt!
Véleményem szerint Tornyi "szólt be" először. Amúgy Tornyi, ha szólsz Tasinak,h egy héten belül adja postára a cuccot,sztem meg fog történni. Gondolom Tasinak is van más dolga,minthogy azzal a plexivel foglalkozzon...az természetesen az ő számlájára írható,h még nem adta vissza...elfelejtette...ennyi.
Most, hogy szétkürtölted, hogy összekötjük az életünket , ideje felkeresni a papot
Amikor neked jó drágám
NEm tudom mire jó ez a marakodás, de ha lehet ne fajuljon tovább!
" KOMPROMISSZUM" srácok!
Itt a jóidő valamelyik fél elmotorozhat a másikhoz a plexiért (plexivel).
Ennyi.
Zrider! Itt dolgozol Almásf.-en?
Széles utat.
Utoljára kérdezem! Mikor megyünk a paphoz!
Véleményem szerint Tornyi "szólt be" először. Amúgy Tornyi, ha szólsz Tasinak,h egy héten belül adja postára a cuccot,sztem meg fog történni. Gondolom Tasinak is van más dolga,minthogy azzal a plexivel foglalkozzon...az természetesen az ő számlájára írható,h még nem adta vissza...elfelejtette...ennyi.