Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Libazsír kommandónak 1 óriás
Gyúrtam vazzze (végem is van ), ha így folytatom, kezdhettek félni...
Halló mindenkinek!
Van ELADÓ TL1000R PÁLYIDOMSZETTEM
Új, még nincs kilyukasztva meg lefestve. fejidom, hasidom meg farokidom ami az eredeti üléssel felszerelhető. érd: itt: 20/991 43 96
Van de hónaljtészta az jólesz vazze .
Ha van tészta tőlem gyúrhattok!
Szia Béluci! Gyúrunk vazzzzzzzzze
Jelentem érobikra viszem Hannát meg a libazsír csapatot!
1.számú Béla, jelen!
Tehát akkor nem kell útlevél? Ócccsó
Bealudtatok Béláim
ott meg már majdnem a pancsi ringen vagy
Igen, Szombathelynél már jó visszafordulni
Meg amikór túlmentél rajta egy kicsit vissza! . .
Örkény /euroring/ fölött nem sokkal.
Eszed legyen ne étvágyad , a földrajzórán is biztos csak a tanárnéni lábát hesszelted végig ! Kakucs egyébként Pestől kicsit délre van az M5 mentén
Részemről az idei ütemterv pár kakucs menet a szezon elei belerázódáshoz, aztán 2 aprilia ingyen nyíltnap a hringen, meg pár fizetős nyíltnap és legalább 1 phoenix nyíltnap pancsiringen.
Majd Jekatyerina is a fejéhez kap, ha már mindenki a többi rigre jár majd a horroráraik miatt!
Igen, vele egy országban.
Kakucs Baja környékén vala?
Na a kakucs az akár mehet is, az euroring idei tulajdonosváltása okozta változásokra próbáltam utalni az előzőekben.
Én mindent megbírok!
Szólítsatok csak Bélának!

mindenkinek!
Ezé' jó a nagylány a háznál, egy kis zsebpénzé' eltologatja a fűnyirót a kertben ,összeszedi a kutyaszart majd megtankol és elzizzen a pasijához, apuci meg szépen balra el......
Kösszer a reggelit Mutter pajti, bár elég kalória szegényre sikeredett, burkolási tényezőmet ismerve. Én a 7 végét a ház körüli munkálatoknak szentelem. Kicsit lekönnyítettem a kasszánkat, és kifizettem Pircsi fennmaradó részét, nem esett jól, egyszer gazdagnak érzetem már magamat 5 percre..
Vagy inkább kakucskálnál egy kicsit
Birja hát, csak kényeskedik előbb egy kicsit !