Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre a kérdésre egy határozott nem tudom a válaszom sajnos, de Imrufó sztem tud majd segíteni a kérdés megválaszolásában!
A cimbi vett TL1000s 98-as évjárathoz gipro fokozatkijelzőt. De ahova be kellene kötni, azt a csatlakozót sehol sem találjuk. van valakinek ilyen beszerelve? Kérem, hogy mondja meg, hol keressük ezt a csatlakozót?!
Köszi
Madárfüttyös, hagymás kolbászos rántotta illatát árasztó lágy déli szelet kívánok!
Látom az Álommanó az arcotokra szállt. Dobru noc!
Aha, csak még hetente 1-2napot melóznom kell a tótoknál is Párkány meg Érsekújvár között egy lepukkant gyárban, ahol rendre összedől valami. De a nyárelejére túljutok ezeken a melókon és több idő jut a millebrümmögtetésre, meg elkoccanok pár napra Erdélybe siklóernyőzni !
Akkor ha jól sejtem hétköznap fent gájázol Almásfüzitőnél és hétvégére mész haza a családhoz Debrecenbe?
Nem , bányató de már bejöttem, mer' közben befagyott én meg nem hoztam a korimat se a fakutyámat!
Kertitó?
Mi a stájsz Béláim? Bepunnyadtatok vagy má a vágottslick mintázatát vágjátok újra Zozibácsi meg ül itt a tóparton, be van nyomva minta szeg, azon gondolkozik hogy be kéne vonulni a zuhany alá, nem pedig retkesen itt pusztitani az árpalevet, de valaki mindig azt súgja neki, hogy Nefűrgyé' le! !
Sokat vihet az ember ha összegyűjti
De nagyon cerkaügyi vágott slickes témabavágós sejj de rutyutyús mifene van itt? Csak csínyán a serrel Zé, a betétes üvegből sokra viheti még az ember!
Jó sop(ingol)ást!
Na most mennem kell vmelyik tescoba venni egy raklap sört, majd este csutkán hozzászólok!
Vágott slick
Amin van egy kis vágás az nekem is bejött többnyire, de elég csak úgy a közepén egy kicsi, nem kell túlzásba vinni! Az a tapasztalatom, h arra még gumimelegitő se szokott kelleni!
Vazzzze ! akó most megint a szakemberekre akasz bízni
Nekem most vágott slick van fenn, nagyon bejön, eszméletlenül tapad.
De vannak itt nálam nagyobb szakemberek e kérdésben...
Jah ! Az a gáz hogy a legjobb szakemberek rohatt sokba vannak vagy a soron állnak és nagyon gyorsan dolgoznak Na mindegy ,akartam kérdezni, h a tyutyukira milyen gumát használtok? Nekem most ajánlottak egy garnitúra fasza guárgumit! Megvegyem szerintetek? A csávó a piacon aszonta, hogy fog mint a ződfesték!
A tanulság, hogy csak szakemberekkel dolgoztass!
Még szerencse, hogy nem én mondtam
Lehet, hogy erre a képességre születni kell?
Ezt olyan buta némberek állitják , akik nem értenek a beállitásokhoz és soha életükben nem tudták szakszerüen használni! És ha kifogy a patron ,utánna már b@szhatják !
Azt mondják, a cerkával írni nem lehet ,
de sosem kopik el a hegye.
Ugyanmáá! Ha vót is, azt az exjeim már régen lefaragták !
Mert pasi vagy, és van cerkád!
Suttyomban? ÁÁÁÁ, szándékosan vedelné a bort elöttünk, csakhogy mindenkit megbotránkoztasson!