A cimbi vett TL1000s 98-as évjárathoz gipro fokozatkijelzőt. De ahova be kellene kötni, azt a csatlakozót sehol sem találjuk. van valakinek ilyen beszerelve? Kérem, hogy mondja meg, hol keressük ezt a csatlakozót?!
Köszi
Aha, csak még hetente 1-2napot melóznom kell a tótoknál is Párkány meg Érsekújvár között egy lepukkant gyárban, ahol rendre összedől valami. De a nyárelejére túljutok ezeken a melókon és több idő jut a millebrümmögtetésre, meg elkoccanok pár napra Erdélybe siklóernyőzni !
Mi a stájsz Béláim? Bepunnyadtatok vagy má a vágottslick mintázatát vágjátok újra Zozibácsi meg ül itt a tóparton, be van nyomva minta szeg, azon gondolkozik hogy be kéne vonulni a zuhany alá, nem pedig retkesen itt pusztitani az árpalevet, de valaki mindig azt súgja neki, hogy Nefűrgyé' le! !
De nagyon cerkaügyi vágott slickes témabavágós sejj de rutyutyús mifene van itt? Csak csínyán a serrel Zé, a betétes üvegből sokra viheti még az ember!
Amin van egy kis vágás az nekem is bejött többnyire, de elég csak úgy a közepén egy kicsi, nem kell túlzásba vinni! Az a tapasztalatom, h arra még gumimelegitő se szokott kelleni!
Jah ! Az a gáz hogy a legjobb szakemberek rohatt sokba vannak vagy a soron állnak és nagyon gyorsan dolgoznak Na mindegy ,akartam kérdezni, h a tyutyukira milyen gumát használtok? Nekem most ajánlottak egy garnitúra fasza guárgumit! Megvegyem szerintetek? A csávó a piacon aszonta, hogy fog mint a ződfesték!
Ezt olyan buta némberek állitják , akik nem értenek a beállitásokhoz és soha életükben nem tudták szakszerüen használni! És ha kifogy a patron ,utánna már b@szhatják !
Köszi
De vannak itt nálam nagyobb szakemberek e kérdésben...
Lehet, hogy erre a képességre születni kell?
de sosem kopik el a hegye.