Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Bátszimotor Mezőberényt próbáltad már? Van valami oldaluk is , de asszem már régebben volt frissitve. Kunmadáron is ottvannak mindig!
hát nagyon megköszönném. igen mivel szeretném kicsit feldobni a mocit. mindenféle szinben találtam már de basszus zöldet még sehol. most nézegetem át egyenként a motoros boltok kinálatát neten de még semmi siker...
Eloxált kéne , megkérdezzem neked?
dobókocka formáju szelepsapka is vande hol a szines csavar?
köszi szépen!
most nézegetem a louis oldalátde nem találok szines csavarokat
A munkahelyemen van, de asszem csak kék és aranyszinü, majd holnap megnézem Neked!
Louis nál sztem tutira van, vagy marad a bevállt átalakítós trükk, kis nejoluxx oszt hadd szóljon a fetékszóró!
üdv mindenkinek!
olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem tudtok-e véletlen olyan motoros boltrol ahol kapok zöld szinü imbuszos csavarokat mocihoz. pirosat, kéket, rozsaszinüt meg arany szinüt már találtam de zöldet nem... valakinek ötlet?
elöre is köszönöm!
Gyúrás után főzés! Nem rossz! De én elgurulok, aztán lehet, h edzek is 1kicsit
PEDIG TANULNOM KELLENE!
Inkább gyúrni!
Inkább főzni! Asszem megyek is és megmelengetem a hűtővizet!
Gambika sütni készültök?
vagy inkább vmi vidám?!

http://images.google.hu/imgres...
Kaphatsz!
Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál!
Ezt neked duli fuli Mutter pajti!
Mi Gambesz, benyomtál? Akarsz róla beszélni?
ízirájder öcsém! ízi rájder! Csikánó nem figyelsz?!
Nyugodtan tegezz!
Én? Dehogy
Bevágtam a durcit, mindjárt észrevettetek!

Az mi az a csikáno?
Mi a helyzet Mutter? Csak nem ledobta az ékszíjjat?
Zrider!
Valamelyik héten ha feljössz a vassal és én is otthonomba leledzem akkor természetesen düböröghetünk egyet a lakosság örömére. Esetleg Pfvari felé aki lehet bekapcsolódna társaságunkba. Másrészt pedig nála szemrevételezhetnéd a vágott slick et. Van neki egy pár belőle.
Mivan csikánó, berágtál?
Kívánjon Nektek madárfüttyöt a radai rosseb!
Pompás napot TLkéim! és egyéb kósza v2rájderek Most hallom már a fokozatkijelző is fel van találva . Nekem meg a benzin árának kijelzőjének manipulálására szolgáló kézikészülék bekötési utmutatójára vóna nagy szükségem ! ki tud ebben segiteni? Vagy ezuton szeretnék szoros barátságot kötni olyan szimpatikus fiatalemberrel ,aki Mol-tankautót vezet!