Na Tasi vegyélk vissza a köcsögös megjegyzéseidből!
Én nem sértegettelek de ez már övön aluli volt!
vegyél vissza a nagy szádból!
Nem keeresek jól még nem vagyok tűzoltó képzeld!
De legalább engem nem fegyeget a bank!
Jah és nem vagyok hobbi motoros képzeld!
Nem az esőtöl félek te okos hanem a megfázástól mert ha csak egy napot is hiányzok a kiképzésről lőttek a kerrieremnek!
Úgy hogy jobb lesz ha kicsit visszaveszel a nagy szájbóól!
Bocs hogy élek és hogy nem képviseltem a hayabusákat Tihanyban, ha ott lettem volna sem számítottam volna neked szerintem!
Lehet te így mutatod ki irigységed:!
Nem tudom!
Szóval szállj le a magaslóról és ne sértegess ok nélkül!
Plekót illetve nincs rá szükségem de az az enyém!
Szekrényt vágd hozzám nyugodtan, de vigyázz el ne törje a kezed!
-Már ilyen jól keresnek a tűzoltók,hogy vettél egy TL-t amiről a plekó hiányzik?!?
-Mellesleg itt van a szekrényben,de most hozzádvágnám szekrénnyel együtt!
-Ha már ilyen jól megy hogy van egy motorod záporeső és száraz eső esetére is vegyél eggyet otthonra is a szobába hogy legyen min megtanulni motorozni!
Sok sikert hobbymotoros!
-Gambesz is bekaphatja!
-Köszin a lehetőséget hogy szarból várat építhettem,mert ha valaki meglátta volna ezt a Yoshit,ahogy kinézett!
-Én jelentem én gürcöltem vele,hogy a sérülést és a karcokat kipolírozzam belőle!
Maradjunk annyiban hogy nem kötelező ide járnom mindenki bekaphatja aki nem akar a barátom lenni,az ne legyen...Bas..........tok +!
Úgy is tudjátok kire gondoltam akinek nem inge ne vegye magára...köszöntem!
Na jó befejeztem az árilisi viccelődést! A szülinapodra már azzal jövök, nem tudom még mikor lesz pontosan készen, de már alig várom. Zé nálam mindíg van vákum, amivel ki tudom vonni a kuplungból azoxigént, gyüsssz te is a meghívottak listáján?
Én nem sértegettelek de ez már övön aluli volt!
vegyél vissza a nagy szádból!
Nem keeresek jól még nem vagyok tűzoltó képzeld!
De legalább engem nem fegyeget a bank!
Jah és nem vagyok hobbi motoros képzeld!
Nem az esőtöl félek te okos hanem a megfázástól mert ha csak egy napot is hiányzok a kiképzésről lőttek a kerrieremnek!
Úgy hogy jobb lesz ha kicsit visszaveszel a nagy szájbóól!
Bocs hogy élek és hogy nem képviseltem a hayabusákat Tihanyban, ha ott lettem volna sem számítottam volna neked szerintem!
Lehet te így mutatod ki irigységed:!
Nem tudom!
Szóval szállj le a magaslóról és ne sértegess ok nélkül!
Plekót illetve nincs rá szükségem de az az enyém!
Szekrényt vágd hozzám nyugodtan, de vigyázz el ne törje a kezed!
Na csáá!