Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pécsen volt 1 S, nem? Szreggel kellene beszélni..vagy Dingóval!
Hello!

S-hez sajnos nincs semmi..R-hez sincs...Imrufó megvette a donort,már nála dobog a balesetes motorom szíve. És ahogy olvasom,csak falja a kilómétereket
Helló!

S-hez,semmiképp nekünk R-es volt!

Sajnálom,szétment a persely?!?

Tasi
Tasi!
komplett blokkot vagy alkatrészt keresek TL 1000-hez tudnál segíteni?
Jó a szó tesó!

Részemről a dolog OK...csak annyi,mivel mi szeretünk sokat menni a Bungee-val,lehet hogy leugrok eléd...

Imi ezen a képen hol van Elenor,olyan képed nincs?
Légyszi...légyszi tegyél fel olyat amin ottan vagyunk mi is!

Kunmadár ottanlévős nem kihagyós...jól megnézős!

A szállás a borzsongásra tényleg jó lenne u.a mert qrva jó volt tavaly is!...nem kiröhögni a pizsimet mint tavaly!?!

Tasla
BerikZ!
Én is egy TL-es lennék alkatrész miatt érdeklődnék,komplett blokkot keresek TL 1000 S-be vagy elfogadható áron hibás blokkot amibe hengerfej, dugó, henger, ? hajtókar ? még jó vagy külön ezek az alkatrészek kellenének.
tel:06704059589
Kunmadaras téma: ALAP!

Ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, akkor kb. reggel 9-re érek le, és kb. du négyig maradok. Örülnék neki, ha minél több ismerőssel találkoznék,vagy esetleg egyeztetünk, és közösen gurulhatnánk le... A fájtekedés, meg gyorsulás má a könyökömön jön ki, szal ha többen lennénk, akkor lenne jó buli!

Borzsongás téma: ALAP!
Viszont mivel az első nap ugye egybeesik Kunmadárral, csak másodikán tudok lemenni... de azt hiszem tavaly is így volt, vagy nem? má nem emléxem, nem vettem be a gyógyszert...

Zsír volna, ha ugyanott tudnánk megszállni, ahol tavaly... Esetleg van valaki a jelenlévők között, aki ezt el tudná intézni?
Meg azt, hogy végre ne szakadjon az eső...
A holnapi nappal kapcsolatban:
Ha van rá egy kis esély, hogy nem esik az eső, akkor kb. tíz óra körül szándékozom megjelenni a ringen.
Megsasolok egy-két futamot, utána meg egy kis motorozás, kis kajálás...
Aki érez egy kis indíttatást hasonló cselekedetre, ne fogja vissza magát, találkozunk a ringen!
Viszont ha esős idő lesz akkor részemről mindenféle magyarázkodás nélkül storno.
Ennek tudatában tervezzen a nagyérdemű.
Hali!
A fékem meglehetősen jól szuperál, egy ujjal nyugodtan lehet(ne) vele stoppizni akár kétszázról is.
A radiális főfékhengert csak holnap este fogom felrakni, remélhetőleg rádob még egy lapáttal...
Ha esetleg egy ilyen projekten töröd a fejed, megnyugtatlak, hogy qrvadrága mulatság!
Nekem kábé 200ezerbe fáj, de ha valaki 300ból kihozza, még az is elég akciós.
Ebben benne van a villa, főfékhenger, munkahengerek, féktárcsák, fémfékcső, sárvédő, csavarok...
Ami nincs benne, az a légtelenítés, mert egy normális fékolajjal, meg légtelenítéssel is csodákat lehet művelni...
Ez a beszéd!

Mostmár végre nyugodtan lefekhetek,mert sikerült a mai jó celekedetem....plusz 1 ember érdeklödési körét növeltem meg 0,5 bar-ral!

Gambesz jól beszél,Yoshimurával a legjobb....amíg nem telik Termignonira!

De csak addig amíg nem lesz tésztázógépre pénzem...bár lenne!

Na mindegy az álmokat hagyjuk késöbbre!

Tasi
nyitott vagyok az uj hangokra. majd jövök egyszer aztán megprobáljuk
Itt mindennek akkor van jó hangja ha szép mélly!
Szasz....tok!

Murdoc-kollega,legyél nyitottabb az új dolgok felé...

Próba cseresznye...hátha tetszene a hangja,egyébként a dolog annyiból áll hogy idegurulsz,három azaz 3db csavart meglazítunk,valamint ugyanilyen elszántsággal 3db csavart szám szerint ugyanannyit meghúzunk!

Nem olyan nagy dolog,munkadíjjat sem számolok fel,csak fülig érő vigyorod formájában amikor visszaérsz a prószaútról!

Na...na!

Gambesz feküdj le ha van kivel vele...ha nem egyedül emészd meg a dolgot hogy a mai napnak már nagyon a végénél járunk...sajna én sem vagyok jó bőrben!

Talán majd máskor,de szólj hamarább!

Mondjuk mit csinálsz Hétfői napodon,mert én free vagyok!

Tasla
hátt nem tudom mennyire hangzana jol egy gixeren egy mélyebb orgánum
amugy égész pontosan május1.én lesz kunmadár
Még nem! Figyelek..
Estét!

Imrufó kergette a pöttyöst!

Jelentkezett egyenest az öltözőből,megdumáltuk a részleteket,alszol már Gambesz?!?

Akkor aludjál!

A Tasla
Madárság május 1 hétévgéjén lészen? Mert ha igen akkor Villányban BorZsongás lészen, remélem sokad magammal együtt, és szódázással az én részemről...
pfvári: tegnap égettem ki a maradék hitelt a sárkányságra így mostmár bárki tulajdonát gyarapíthatja Pirosszka őnagysága. Tudom h az ár elég magas, de a hírhedt gazdája keze nyomát sajnos meg kell fizetni!
Ancsa Mutter pajtás, ma sem írok le olyat amit nem szeretnék!
Ebből alvás lesz..
Halihó!

Kedves Murdoc-kollega:-Semmi bajom a motorod hangjával,csak gondoltam örülnél egy szebb formájú,méllyebb orgánumú trombitának!

Semmi gond füldugók,beszerzés ezek szerint folyamatban!

Kunmadáron ott a helyem!

Píít-nek üzenném hogy próbáltam informálódni,Imrufó Inaktív,nem válaszol!

Biztos elfoglalt!

Tasla
amugy a zöld csavarokat illetöen felhivtam a bátszi motort és van nekik pár csomaggal, de ha lefogy, csakrendelésre tudnak. mondjuk nekem 200 km a boltjuk... ugyhogy marad Kunmadaras május1 és ott megveszem tölük. és remélem jön mindenki kunmadárra ugye bár?
Azé me! Mittudomén! Most jutott a fejembe...
Kedves Tasi barátom nagyon köszönöm hogy ilyen joindulatu vagy de szeretem a motorom hangját és nem akarom hogy halkabb legyen
ha berezonál töle a füled akkor hozz füldugot a legközelebbi gurulásra
amugy most Sopronban vagyok motor nélkül ugyhogy holnap sajna nem érek rá.
jövö hétvégém valoszinü szabad lesz, akkorra lehetne tervezni. 13. vasárnapra Oszitrek barátom(CB 1000 Big One) tervez egy gurulást Dunavarsány felé. lehet arra megyek és ha valakinek van kedve jöjjön nyugodtan, csak szoljon nekem és megbeszélünk valami találkát. de még nekem sem dölt el h mi lesz, ezért kérdem töletek hogy can e valami ötlet.
Murdoc-nak!

Holnap átgurulhatnál,van egy dobom számodra!

Lehet hogy örülnél neki,de az is lehet hogy nem!

Holnap jössz a Ringre...gikszeres!

Nem szólhat közbe semmilyen gikszer!

Gambesz-nak üzenem hogy qrvára nincs kedvem vezetni,főleg nem több száz Km-ert!

Vagy megyek és megoldjuk,de utána már nem lesz kedvem hazajönni....de őszintén miért nem csörgettél meg hamarabb,visszahíttalak volna ,kieszeltünk volna 1 jó haditervet estére!

de bubba vagy!

Tasla
Már most szólok(mint ügyeletes senki), h minden szombaton sulival kezdek. 12én meg későn du végzek, mert vizsgázunk.
Üdv mindenkinek!
jövö hétvégére valami ötlet? valami Tihanyhoz hasonló nagyobb gurulás?
csak hogy ne az legyen hogy nem ér rá senki :)