Vazze! Mi baja lehet egy ilyen kemény nőnek? én is csak a moccot sajnálom olyankor! Azé szervezek gyüjtést és szülinapra kapsz két kis oldalsó robogókereket, aztán verheted neki mint kacsa a jégen . .
Nedves ancsa! lelki sérülésed majd akkor lesz ha színrefujom a tükröd ! csak még attat nem tom hogy fox meggyőzödni a hátad mögött zajló forgalomról! de ha rámbízod akkor lehet eltávolítom rock ragasztását és megpróbálom jobban leragasztanyi a züveget!
Ne tapsojjá bammeg! Most azé örülsz, mert végre le tudtam írni ami velem történt (amit Te már aznap tudtál), vagy azé, ahogy a telóba is mondtad, hogy nem sajnálsz, mert megúsztam
Azt mondták a srácok, hogy 4 év után már illet valamit produkálni és, hogy most lettem igazi motoros
Amúgy a lelki sérülésen kívül semmi bajom nem lett , úgy ugrottam fel, mint a MotoGP versenyzők
A hétvége... odab@szós volt kavicshoz b@szós...
Jobbos kanyar, 10cm mély kavics, következő pillanat a mészkő összetételének közelebbről való megvizsgálása 200 kg-os motorom alól
Anyagi kár jelentéktelen, fejidom széle 1 picit kapott, de már fényezőnél van, és a qrva szinkód is úgy néz ki, megvan
A jóhír: így legalább szinre lesz fényezve a tükör+a láncvédő
Lelkisérülés jelentős , de már túl vagyok a nehezén
De majd holnap rádcsörgetek,h mi van.......
Te állatkirály!
a színkód meg majd a holnap jácc mája lesz!
Látod erre nem is gondoltam!
Amúgy a lelki sérülésen kívül semmi bajom nem lett , úgy ugrottam fel, mint a MotoGP versenyzők
Jobbos kanyar, 10cm mély kavics, következő pillanat a mészkő összetételének közelebbről való megvizsgálása 200 kg-os motorom alól
Anyagi kár jelentéktelen, fejidom széle 1 picit kapott, de már fényezőnél van, és a qrva szinkód is úgy néz ki, megvan
A jóhír: így legalább szinre lesz fényezve a tükör+a láncvédő
Lelkisérülés jelentős , de már túl vagyok a nehezén
Nem hazudtoltad meg önmagad Imi...ahogy én sem szoktam...a hátul menéssel!
Ezek vagyunk mi!
Tasla