Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze! Mi baja lehet egy ilyen kemény nőnek? én is csak a moccot sajnálom olyankor! Azé szervezek gyüjtést és szülinapra kapsz két kis oldalsó robogókereket, aztán verheted neki mint kacsa a jégen . .
állat
Valami ilyesmi lehetett:

...csak fényképről nézegetve
Itt még függőlegesen...............
Arról nincs kép,mikor Mami megnézte közelről,hogy 0-5-ös vagy 15-30-as murvával van szórva az árokpart?
Te meg hívtál,én meg le voltam halkítva mert bábszínházban voltam.
De majd holnap rádcsörgetek,h mi van.......
Mutter! Ne vagánykodj! Inkább vigyázz magadra!

Te állatkirály!
Nedves ancsa! lelki sérülésed majd akkor lesz ha színrefujom a tükröd ! csak még attat nem tom hogy fox meggyőzödni a hátad mögött zajló forgalomról! de ha rámbízod akkor lehet eltávolítom rock ragasztását és megpróbálom jobban leragasztanyi a züveget!

a színkód meg majd a holnap jácc mája lesz!

Látod erre nem is gondoltam!
Vagy mert a folytonossági energiáim egyfolytában eltávolítják a kezeimet egymástól!
Ne tapsojjá bammeg! Most azé örülsz, mert végre le tudtam írni ami velem történt (amit Te már aznap tudtál), vagy azé, ahogy a telóba is mondtad, hogy nem sajnálsz, mert megúsztam
Azt mondták a srácok, hogy 4 év után már illet valamit produkálni és, hogy most lettem igazi motoros
Amúgy a lelki sérülésen kívül semmi bajom nem lett , úgy ugrottam fel, mint a MotoGP versenyzők
atyaég... vigyázz magadra... jo lenne még egynéhány alkalommal együtt motorozni, ugy hoyg te is és a motorod is ép
A hétvége... odab@szós volt kavicshoz b@szós...
Jobbos kanyar, 10cm mély kavics, következő pillanat a mészkő összetételének közelebbről való megvizsgálása 200 kg-os motorom alól

Anyagi kár jelentéktelen, fejidom széle 1 picit kapott, de már fényezőnél van, és a qrva szinkód is úgy néz ki, megvan
A jóhír: így legalább szinre lesz fényezve a tükör+a láncvédő

Lelkisérülés jelentős , de már túl vagyok a nehezén
......énekszó és tánc köszöntse! Remélem jösz Kunmadárra 1.én, mer' ALAP! Mivan Sokkot kaptatok CSIKÁNÓ? gondolom a hétvége odabaszós volt,...... pármillió agysejtnek mostmeg a billentyüzetnek látszó tárgy nem felismerhető
Azt hittem, már feledésbe merült! Éljen május elseje!
Gratula...

Nem hazudtoltad meg önmagad Imi...ahogy én sem szoktam...a hátul menéssel!

Ezek vagyunk mi!

Tasla