A mai napon a láthatatlan vendégeket láthattunk vendégül,azokat az embereket akik nem tudnak üzenni idejében,hogy vendégül kellene őket látni,és ezért sajnos üres házba szeretnének vendégségbe menni!
Ancsi,Roki,Tornyi,Indi,meg még valaki akit nem ismerek,pedig nálunk volt: örülök,hogy MAJDNEM találkoztunk!
Én sajna nem tudok beleszólni a gixxer témába. Ugyanis még nem mentem egy gixerrel sem!
De ha 125 ös témába van kérdésetek nyugodtan forduljatok hozzám. Mostanában ez megy nálam. Suzuki tasztnapon már csak egy 125 ös kis körváltós address re tudtam feliratkozni. Tegnap pedig egy cbr 125 R-t hajtottam. A régi szép 125 ös idők.
Sárikán megejtettem a telószár szimering + porvédő + olajcserét. Első hátsó kerékcsapágyak + porvédők cseréjét.
Mintha kicserélték volna. Eddig se volt szar. De azt mondtatom egyik motorom se volt ennyire biztos, könnyedén irányítható és precíz.
Véleményem szerint is a K5 a legütősebb a sorozatból, meg a legszebb is... Összehasonlításképp pedig a K7-es gixxer C-ben simán elpicsázza a leáttételezett TL-emet... A-ban pedig 9000-ig forgatva is szétaláz, miközben ott még meg sem indult... A nyelezésről pedig csak annyit, hogy nézzétek meg Dodor videóját! Na ott van nyelezés... Mellesleg ma találkoztam Dodorral, aki nyomott mellettem egy faja egykereket... Emiatt sajnos nem láthatta, hogy én mögötte kb 3x hosszabb egykerót löktem...
A motorja viszont szép, bár az enyém szebb.
Na písz!
Inkább a füvet nyírtátok volna le,ahelyett,hogy bohóckodtatok.....
:))))))))))))))))
Ancsi,Roki,Tornyi,Indi,meg még valaki akit nem ismerek,pedig nálunk volt: örülök,hogy MAJDNEM találkoztunk!
Előre is köszi!
Meglesz az az eső a hétvégére, ne aggódj
De ha 125 ös témába van kérdésetek nyugodtan forduljatok hozzám. Mostanában ez megy nálam. Suzuki tasztnapon már csak egy 125 ös kis körváltós address re tudtam feliratkozni. Tegnap pedig egy cbr 125 R-t hajtottam. A régi szép 125 ös idők.
Sárikán megejtettem a telószár szimering + porvédő + olajcserét. Első hátsó kerékcsapágyak + porvédők cseréjét.
Mintha kicserélték volna. Eddig se volt szar. De azt mondtatom egyik motorom se volt ennyire biztos, könnyedén irányítható és precíz.
V2 forever
Annak, akitől vettem a Braking tárcsákat, szóval mondhatni be lett számolva...
Mé, baj van a tárcsáiddal?
Kinek adtad el a féktárcsákat?
Valamit talán nem jól csinált?
A motorja viszont szép, bár az enyém szebb.
Na písz!