Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv . mindenkinek! eladÓ tl 1000 r - hez gyÁri kipufogÓdobok ( 1 pÁr) a takarÓ lemezekkel egyÜtt Ár 25000 ft kompletten. 0620/598-2538
Köszi mindenkinek a látogatást.
Inkább a füvet nyírtátok volna le,ahelyett,hogy bohóckodtatok.....
Tarka Jóó volt ma nálatok!
:))))))))))))))))
Ennyi az össz Ancsa!
Természetesen a kuplungot, bár ha ennyire nem vágod, akkor inkább hozzáértőt kérj meg inkább, elég pepecselős a beállítás!
Mit kell állitani? Asztalos vagyok nem szerelő. Különben köszi.
Oldaldekni le kuplung beállít, és nyoma sincs!
Nem pörög ki ! Tudom a kettő közti különbséget! Huzom a gázt kigyorsításnál 8000-ezer környékén mintha alá kuplungolnék, de nem!
Az Snek ugye bovdenes a kupija? Akkor csak lazítsd rajta 1 kicsit.
A mai napon a láthatatlan vendégeket láthattunk vendégül,azokat az embereket akik nem tudnak üzenni idejében,hogy vendégül kellene őket látni,és ezért sajnos üres házba szeretnének vendégségbe menni!

Ancsi,Roki,Tornyi,Indi,meg még valaki akit nem ismerek,pedig nálunk volt: örülök,hogy MAJDNEM találkoztunk!
Persze. Nagy a nyomás a kerekedben és kipörög. Az enyém is csinált már ilyet.
ÜDV! Tudja valaki hogy ,néha erőteljes gázadáskor mintha csuszna a kuplung mitől van? tl 1000 s-em van.
Előre is köszi!
Na mi a fa...?! Mindenki motorozik? Mázlisták...
A jobb oldali elég lazán nyomja. Nem szimpatikus. Jobb lenne ha olyan lenne, mint a bal.
Ajánlom az időjárás előrejelzést
Meglesz az az eső a hétvégére, ne aggódj
Én sajna nem tudok beleszólni a gixxer témába. Ugyanis még nem mentem egy gixerrel sem!

De ha 125 ös témába van kérdésetek nyugodtan forduljatok hozzám. Mostanában ez megy nálam. Suzuki tasztnapon már csak egy 125 ös kis körváltós address re tudtam feliratkozni. Tegnap pedig egy cbr 125 R-t hajtottam. A régi szép 125 ös idők.

Sárikán megejtettem a telószár szimering + porvédő + olajcserét. Első hátsó kerékcsapágyak + porvédők cseréjét.
Mintha kicserélték volna. Eddig se volt szar. De azt mondtatom egyik motorom se volt ennyire biztos, könnyedén irányítható és precíz.

V2 forever
Hi!
Annak, akitől vettem a Braking tárcsákat, szóval mondhatni be lett számolva...
Mé, baj van a tárcsáiddal?
Imi!
Kinek adtad el a féktárcsákat?
Kedves Emese!
Valamit talán nem jól csinált?
Nem "normális" motor a K7-es "A"-ban, az tuti!
Véleményem szerint is a K5 a legütősebb a sorozatból, meg a legszebb is... Összehasonlításképp pedig a K7-es gixxer C-ben simán elpicsázza a leáttételezett TL-emet... A-ban pedig 9000-ig forgatva is szétaláz, miközben ott még meg sem indult... A nyelezésről pedig csak annyit, hogy nézzétek meg Dodor videóját! Na ott van nyelezés... Mellesleg ma találkoztam Dodorral, aki nyomott mellettem egy faja egykereket... Emiatt sajnos nem láthatta, hogy én mögötte kb 3x hosszabb egykerót löktem...
A motorja viszont szép, bár az enyém szebb.
Na písz!
Nekem jobban is tetszik, mint a K7!