No sorry h eddig nem igazán voltam jelen, de mivel h new a melóhelyem, így igyekszem utolérni magamat. Látom azért pár nap alatt sem pihent a fórum.
szreg: öürömmel hallottam hangodat, azt pedig kiemeltképpen h holnap motorkiállítás, s főleg h együttes erővel.( bár ne lenne ilyen fos idő)
BerikZ: ismét rávetettem magamat a kisker sörre
A hétvégén készen lészen KITT teljesen olajcserével mindenestül, már csak a légszűrő vala függőben, de nincs felejtve Dominó, pénz alakul. Amúgy ki az aki lészen holnap a pécsi kiállításon? Ihatnánk egy hosszú kávét, vagy egy rövid lépést.
No a 2 henger duruzsoljon az ereitekben:
Bagyipetyának:
Szívtunk eleget a canabissal , végre vigyorgunk tőle.
Pfvarinak:Remélem hamar megoldódik a légszürő kérdésem, különben átmenetileg belevágunk 1 szivacsot...tudom ez gagyi megoldás, majd megkérdem a kereskedéseket akiket ajánlottál! Köszi
Szia Ancsa! Mivel a kis röfi japcsi belpiacos, így valszeg a legegyszerűbb valamelyik szürkeimportőrtől beszerezni a légszűrődet (Red Baron, Motor Sapiens). Nekik van robbantott ábrájuk a belpiacosokhoz... Anno én a 250-es kisbanditommal szívtam ilyesmik miatt... Sok sikert!
Kishapsinak:Salom,Halaelúja,ámen-Te olyan OKOS vagy! -így jó?
De most komolyan,köszi a jó tippeket, és azt,hogy utánajársz a röfim légszűrőjének.
Rockandroll szerel, mint állat, azért én tolmácsolom köszönő szavait.
Ja, egy qrva jót motorzultunk délután,én az enyémmel, Ő a sajátjával, aztán csere.
Hát ez a TL egy állat....épp csak nekihúztam, oszt már nagyon szedte a lábát.
Szóval most tiszta happy a család,vigyorgok, mint a tejbe tök.
ya és had jegyezzem meg, hogy bár az injecotort az benéztem de nagyon
de a gyertyacsere az én javaslatom volt, tehát várom a dicsérő szavakat .
na félretéve a viccet, nekem sorban álnak a garázsban a cr7 es és 8 s gyertyák, mert a haverom husabergje eléggé zabálja őket, meg a husky is szereti ilyenkor télen ha sürün cserélik benne
Gyertyacsere-indítás-és ellepte a lakást a TL szag-ELINDULT
Ezúton is köszönjük az összes hozzászólást és jó tanácsot a fiúknak.
Csak így tovább!!!
Este beszámolunk az első próbakörröl.
Tasinak: Itt a rockandroll oldalbordája.
Először is kösz a "bátor" kifejezést,qrva jól esett, de hát ki tudott volna ellenállni egy ilyen szépségnek.Mivel az én gépem csak 400-as(RF),és amugy is sokat jártam párom előző 750-es GSX-ével, nem kellett nagy bátorság meghajtani a drágát.
egy kérdés:tudja valaki, hogy az Rf-be milyen légszűrő kell, mert 400-ashoz nem lehet szerezni, a 600-asé nem jó bele, és még arra gondoltunk, mivel a banditban is az a motor van, lehet hogy jó lenne, de az sem biztos, hogy a légszűrőház is ugyanaz e.
Na ezt jól megaszontam.
Különben tök jó ez a fórum, remélem nem gond, hogy egy nő is bekapcsolódott.
Amúgy a párom mellett már lassan én is meg tudom szerelni a vasam.(szép lassan)
Bagyipetyá-nak és Kishapsi-nak:-Elöbb utóbb nyithatnátok egy TL szereldét,ennyi tanácsot!!!
Örülök hogy felkaroltátok az újjonnan érkezőt!
Rockandroll-nak:-Nem kell félni,a TL-taliig csak beindul Júniusig...ne viccelj!!!
-Ó az asszony is," Bátor" az enyém mikor beindítottam majdnem elszaladt mikor megvettem, és közölte hogy erre a hasfelmetszőre ő fel nem ül...azóta már összebarátkoztak,sőt!!!
Mellesleg azn enyém tökig húzott szivatóval indul,na nem elsőre de semmiképpen nem nehezen,a Lucifert/GS500/ melegen nehezebb beindítani!
ha beindult,akkor szépen közép állásban doromboltatom 58-fokig,ez nálam a kabala szám!
Ma sörözés!!!
Ma 18:00-kor tali a sörözőben a Móriczon!
Eddig:imrufo+2 cimbije,berikz,pfvari+a Tasi meg remélem hogy a Bené-ék is jönnek!
Addig is várjátok a tavaszt a jövőhéten érkezik úgy kedd környékén!!!
Nekem az R -ben cr9e -s gyertya volt. Épp ma cseréltem ki cr9ek -ra. Azt hiszem a kettő között csak pólusszámban van különbség, és sokkal könnyebben indult a masina. Azt nem tudom mióta lehetett benne a másik, ezért nem biztos hogy a pólusszám végett lett javulás. Egyébként hihetetlen nagy szopás ebben gyertyát cserélni.
az végülis nem anyira számottevő hogyhány polusú a gyertya, a hőértéke már annál inkább.
milyen volt a benne lévő gyertya mikor elöször kivetted? fekete kokszos vagy szép őzbarna vagy??
Bagyipetyának, kishapsinak:kösssssz a segítséget , holnap a gyertyacsere után jövök és beszámolok.
Amit írtatok utána járok.
Ja a gyretyára nem írtatok semmit
leszartam a papirt,
gurultam egy karikát, nem húzosat és em is küldtem neki cak amolyan visszaszoktatót a motorhoz.
de sikerült összetűzésbe keveredni egy pár brazil gépsorral.
Csak a villanyal babráltam.Nem jelez hibát a computer.
Nem nyúltam semmi olyanhoz amihez nem értek.
Voltál motorozni?! És a papir a garázs falon?Ejnye....
A Nagy Testvér mindent lát
???
Sztem ebbe ne mennyünk bele, ez nem URAL....
Arra gondoltam, láttam a brutális átszabást a kormánynál is .
Nos, ha a "engin stop" kapcs. vezetéket becsípted összerakáskor a kormánymarkolattal, attól lehet ilyen jelenség, mivel a gyújtótrafóktól veszi el az A15 feszt.
Vagy a főtengelytől jön egy jelentéktelennek tűnő kábel, aza holtponti jeladóé, ami éppen csak a szinkronjelet generálja.
Állt. ennek a PVC szigetelése az olajtól kikenényedik, és a vezeték halamossá válik a megtörésre.......
Meg millió ilyen apróság
No sorry h eddig nem igazán voltam jelen, de mivel h new a melóhelyem, így igyekszem utolérni magamat. Látom azért pár nap alatt sem pihent a fórum.
szreg: öürömmel hallottam hangodat, azt pedig kiemeltképpen h holnap motorkiállítás, s főleg h együttes erővel.( bár ne lenne ilyen fos idő)
BerikZ: ismét rávetettem magamat a kisker sörre
A hétvégén készen lészen KITT teljesen olajcserével mindenestül, már csak a légszűrő vala függőben, de nincs felejtve Dominó, pénz alakul. Amúgy ki az aki lészen holnap a pécsi kiállításon? Ihatnánk egy hosszú kávét, vagy egy rövid lépést.
No a 2 henger duruzsoljon az ereitekben:
Dinó