Pedig a TL-eknek sajna be kell látni van "egy-két" gyengéjük, de spec az injektorral semmi gond nincs az égvilágon... bombabiztos... nekem a legnagyobb hidegben is úgy indul, mint semelyik korábbi karbis mocim...
nem vettem komolyan tom hogy csak vicc(vagy remélem) .
tudom hogy az injektor meg minden, de én akkor is a karbi mellet vagyok, egyszerübben javitható tisztitható, álítható, és még kurvajókat lehet durrogtatni vele .
nekem a husky olyan 10-15 centis lángokat lő a dupla dobon.
bassza meg kövezzetek meg, ezt kurvára benéztem
szégyenlem magam.
viszont így már elgondolkodok azon hogy vegyek e majd TL-t mert az injectionos motorok, nem épp a szivem csücske.
1] BerikZ 2006.03.14. 20:54
a TL injektoros.
előzmény
[2]
Ez nagyon komoly volt!!
Bocsi senkit nem szeretnék megsérteni, de ez a tőmondat nagyon ott van!!!
Semmi okfejtés, okoskodás, melléduma---------- a tény !
szia rock
bár nem vagyok TL tulaj (sajnos) ,de én is törött motorosok közé tartozom (szintugy sajnos).
olvasgatva miket probáltál, szoptál a motorral, kezdő motorszerelőként szerintem probáld meg másik gyertyával ,mert ezek a tűpolusuak egy rossz inditásra hajalomsak szétmenni. ezt nem veszed észre mert kiszerelt állapotban szikrázik csak a hengerben az a tizen x bar os nyomás alatt már nem.
vagy a másik lehetőség, karbikat le, szétszed kompresszoral kipucol, összerak és inditt.
hasonló modon jártam én is egy cbf600 al, csak tekert tekert tekert, meg dőlt a benzin a gyertyáról de nem indult.
féktisztitóval megtakaritotttam a gyertyát, karbisort levettem, átekertettem gyertya náélkül a gépet hogy szellözön ki a henger.
karbikat szétszedtem faszán kipucoltam(igaz szemmel látható kosz nem volt benne)
összeraktam szivató kihuz, a harmadik főtengely fordulatra indult, és tök szép egyenletesen járt a motor.
kábé 3 orás mulatság volt, (közbeiktatva egy ebéddel)
előtte meg 1 napot szoptam vele hogy mi lehet.
Tasi!
A találkozót majd telón megdumáljuk. Annyi változott a bukó vásárlásban,hogy lehet,hogy most csak megnézem és elrakatom a buksit,mert lehet,hogy nem ér oda a pénz a számlámra.
Viszont a héten utalja a biztosító a kárösszeg 70%-át. Tasi ennyi az a bizonyos előleg...nem is olyan rossz , szülők,meg szerencsére tudnak egy kis előleget biztosítani számomra...
Rockandroll-nak:-Nem ártana megnézni a stender kapcsolót sem,mert ha nem jól mükszik,nem indul a vas!
tudom hogy ez egy alap megoldás,de én már mentem miatta a falnak...persze nem elenorral,hanem fejjel...mármint hogy most meg miért nem indul!
Imrufó-nak:-hozd a cimbid,Bené-vel beszéltem sajnos elég sok a melójuk,de azt mondta hogy mindenképpen megpróbál eljönni!
De ez sajnos csak pénteken derül ki!!!
BerikZ-nek munkától függ,de ha lehet ott leszek,hol veszünk neked új héjjat!?
A TL-Tali Június 8-9-10 minden TL tulajnak kötelező a megjelenés főleg a Fórumosoknak!!!!
Bük-re megyünk sokat motorozunk,bográcsolás Pfvári-jóvoltából,sörözgetés +pancsi stb!
berikZ-nek az első sárvédőt már stoppoltam,mellesleg ha jön a Bene a haverját is hozza őt is érdekli a Berik-gépe! V2-fan szeretne lenni...nosza rajta!
Ami még eszembe jutott: Tekintve hogy leszórtál róla sok alkatrészt, lehet hogy valamelyik szenzor csatlakozója kontaktos lett... Mivel a gyújtás rendben van, valszeg a benzin befecskendezés terén van gond... vagy nem... biztosítékokat is csekkold... A benzinadagoláson semmit nem tudsz állítani, mivel full computervezérelt az egész, max árprogramoztatni lehet... Mennyi a Km a kicsikébe? Okozhat galibát egy nagyon elmászott szelephézag, vagy folytószelep szinkron... esetleg... Ha semmi nem segít, akkor tavasszal megyünk totgatni mind
tudom hogy az injektor meg minden, de én akkor is a karbi mellet vagyok, egyszerübben javitható tisztitható, álítható, és még kurvajókat lehet durrogtatni vele .
nekem a husky olyan 10-15 centis lángokat lő a dupla dobon.
Pedig az injektoré a jövő !
..ja mellesleg még jók is !
Pl: pont ezt az injektort rakják ezer másik márkájú mociba, úgy, hogy sokan nem is sejtik!
szégyenlem magam.
viszont így már elgondolkodok azon hogy vegyek e majd TL-t mert az injectionos motorok, nem épp a szivem csücske.
a TL injektoros.
előzmény
[2]
Ez nagyon komoly volt!!
Bocsi senkit nem szeretnék megsérteni, de ez a tőmondat nagyon ott van!!!
Semmi okfejtés, okoskodás, melléduma---------- a tény !
na mind 1 azért a gyertyát még nem ártana megprobálni
BerikZ-nek: megdobsz egy MSN címmel telóra? A boltolás ügyében szeretnék értekezni...
bár nem vagyok TL tulaj (sajnos) ,de én is törött motorosok közé tartozom (szintugy sajnos).
olvasgatva miket probáltál, szoptál a motorral, kezdő motorszerelőként szerintem probáld meg másik gyertyával ,mert ezek a tűpolusuak egy rossz inditásra hajalomsak szétmenni. ezt nem veszed észre mert kiszerelt állapotban szikrázik csak a hengerben az a tizen x bar os nyomás alatt már nem.
vagy a másik lehetőség, karbikat le, szétszed kompresszoral kipucol, összerak és inditt.
hasonló modon jártam én is egy cbf600 al, csak tekert tekert tekert, meg dőlt a benzin a gyertyáról de nem indult.
féktisztitóval megtakaritotttam a gyertyát, karbisort levettem, átekertettem gyertya náélkül a gépet hogy szellözön ki a henger.
karbikat szétszedtem faszán kipucoltam(igaz szemmel látható kosz nem volt benne)
összeraktam szivató kihuz, a harmadik főtengely fordulatra indult, és tök szép egyenletesen járt a motor.
kábé 3 orás mulatság volt, (közbeiktatva egy ebéddel)
előtte meg 1 napot szoptam vele hogy mi lehet.
Tasi!
A találkozót majd telón megdumáljuk. Annyi változott a bukó vásárlásban,hogy lehet,hogy most csak megnézem és elrakatom a buksit,mert lehet,hogy nem ér oda a pénz a számlámra.
Viszont a héten utalja a biztosító a kárösszeg 70%-át. Tasi ennyi az a bizonyos előleg...nem is olyan rossz , szülők,meg szerencsére tudnak egy kis előleget biztosítani számomra...
9-főre lefoglaltam az asztalt,remélem leszünk is ennyien mert a Benéékre is számoltam!
+persze az imrufó cimbijeit is belevettem !!
Berikz-nek:-Majd hívjatok bár az nekem eléggé korai időpont!
Utána talizhatunk a CD-miatt?!
Ha valaki hamarabb ér a sörözőbe akkor a hátsó asztal a miénk TL-Fórum néven!
Addig is mindenki lazítson aki tud!
Szasztok:Tasi
Pardi mennék bukót venni ami a Hungárián van.
Remélem a képekkel meg vagy elégedve amiket feltettem.
Rockandroll-nak:-Nem ártana megnézni a stender kapcsolót sem,mert ha nem jól mükszik,nem indul a vas!
tudom hogy ez egy alap megoldás,de én már mentem miatta a falnak...persze nem elenorral,hanem fejjel...mármint hogy most meg miért nem indul!
Imrufó-nak:-hozd a cimbid,Bené-vel beszéltem sajnos elég sok a melójuk,de azt mondta hogy mindenképpen megpróbál eljönni!
De ez sajnos csak pénteken derül ki!!!
BerikZ-nek munkától függ,de ha lehet ott leszek,hol veszünk neked új héjjat!?
A TL-Tali Június 8-9-10 minden TL tulajnak kötelező a megjelenés főleg a Fórumosoknak!!!!
Bük-re megyünk sokat motorozunk,bográcsolás Pfvári-jóvoltából,sörözgetés +pancsi stb!
berikZ-nek az első sárvédőt már stoppoltam,mellesleg ha jön a Bene a haverját is hozza őt is érdekli a Berik-gépe! V2-fan szeretne lenni...nosza rajta!
Akkor Pénteken!
Foglalok asztalt!
Szasztok:Tasi
Sok időm nincs netezni, fasza gyerekek vagytok, még benézek majd hozzátok.
A Tl találkozó érdekelne, küldjetek infót róla, ja és mellékeltem két képet.
Motoros üdv!
júniusig még van idő...