Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Berik!

Csinos a vas! Érdekelne a hangja is!
Nagyon szép az új motorod BerikZ!!Gratula hozzá és vigyázz magadra hogy minél többet tudjunk majd menni motorozni :) Mikor jösz fel vele a suliba?
Köszönöm a gratulációkat!

csibiruki: Igen jó a buksi,tetszik nagyon.

Imrufo: megvan a másik is még, elméletileg este leszek majd msn-en.
Hát bammeg, mosmá tuggyuk kit kell utálni!
Amúgy részemről is gratula a vashoz!!!
Remélem a régi is megvan még (eladó) alkatrésznek.. hehe...

Én is lábra álítottam a gépsárkányt, megpróbáltam beindítani, de F1 van, brühühűűűűű....

Azé holnap még tornázom rajta...
BerikZ ha leszel MSN-en, majd tárgyaluk...
Peace!
Imrufo:
Akkor 1 évig nem volt vashiányod...
Hát, most hogy újjászülettél, kívánok kicsit több sikert a kátyukhoz, no meg a balf..sz autósokhoz is, mert ők sem gyengén adják elő.

BerikZ:
Dögös a gép, gratulálunk!!!
szia Berik Z !! király az uj géped millio km-t hozzá !!! ( de öszintén szolva én inkább a sisakodat választanám) látom az is meg van! Gratula!!! tapasztalat?????
Köszönöm
Igaz, hoyg nem Kawa, de GYÖNYÖRŰŰŰ
Gratulálok!!!
Hello!

Hozzájutottam végre a következő TL-emhez!!!! Beszéljenek a képek helyettem,mert én még fel se fogtam a dolgot.
Ancsa: A bokám volt összecsavarozva, majdnem egy évig benne volt. Valamivel jobb érzés nélkülük...
Még nem tudom hova, de biztos beleszerelem a TL-be. De ha nem megy akkor kulcstartónak jó lesz, hogy mindig előttem legyen...
Sziasztok!

Sikerült már idén menni a Mátrában !!! A Füred-Háza "pályaszakasz" -on gurultam egy vékonyat. Sajnos a kátyúk száma kb 4 -gyel nőtt . Házán még a parkolóban is hó van...
Imrufo:
Ez nem piskóta,még sosem láttam hogy mivel rakják össze az embereket, de azt hiszem ennyi elég is volt.
Mellik testrészedbe voltak?
A lényeg, hogy megúsztad!
Ja, és mégegyszer köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!!
Itt egy kép, hogy lássátok mitől szabadultam meg végre:
(még mielőtt valaki megkérdezné, a ceruzaelem nem volt bennem, csak az összehasonlítás miatt tettem oda )
Szóval csak óvatosan, ha nem akartok ti is ilyet...
Berik
Neked hogy áll a motorod?
Kész van már a motorod? vagy még nem is csinálod?
hehehe ez jó volt!
Képzeljétek, ma hoztam el a vasat a havertól, már gurul!
Ja, igaz, hogy húzni kellett, mert még nem indul be. Sajna széttörtek a kormánykapcsolók is, úgyhogy a vészleállító vészleállította a motort... végleg...
De holnap nekiugrok, és lebontok minden törött cuccot, utána pedig jöhet a gyógyítás.
De hogy ráülhettem, az mindennél többet ér! Egyből sokkal jobban vagyok én is!
Húzzátok a gázt ezerrel!
(a nyomikon kívül)
Szasztok!

Előre is köszönöm Peti-nek a felajánlást!

Én tudom hogy akik ezen a Fórumon úgymond Bandatagok és sörözni is járnak azok nagyon rendes srácok!

Úgyhogy nagy tapsviharnektek jó látni hogy így összetartunk!

Na mielött nagyon elérzékenyülnék,még semmit sem tudok biztosra!

hétfőn dől el hogy mi a pontos harci felállás,addig is legyetek jók és motorozzatok helyettünk is akik nem tudunk a /3 nyomi Imrufó-BerikZ-Tasi brigád/

akik motortalanok jelenleg...de lesz ez még így se!!!

Úgyhogy nézzetek sűrűn a tükörbe hátha mögöttetek csapatunk a maradék 2 nyomival!

Szasztok:Tasi
BerikZnek:
Akkor a csaj nem gyengén adta elő.
Kishapsinak:
Köszi, hogy rajt vagy az ügyön, hálám üldözzön (csak utól ne érjen).
Imrufónak:
Örülünk Rockandroll-al, hogy kinnt vagy a kórházból, gyors felépülést kívánunk, és hogy minnél előbb kész legyen a paripa.
Sikerül lebiztosítózni a mocit végül? Ha nem akkor létrehozzuk a "Tasinak és motorjának közalapítvány"-t
Szasztok!

BerikZ-nek!

Az az utolsó,micsoda MV augusta Klón!!!

A középső TL-en még gyári dob van,észrevettétek ...milyen kis helyes vele!

Imrufó-nak:-Jó lábadozást,pihenj,ne streetfighterkedj mert a TL-talin 100%-osan kellesz!

Pfvárinak:-Jó motorozást! Ui:Az Irigy Kutya Tasi...

Bagyipetyának:-Köszi a gyors segítséget,ha nagy leszek meghálálom...valamilyen formában!

Szasztok!

Tasi
Ez a kipuffrendszer..... Gány Exhaust System legújabb fejlesztése.
Na unalmamban tolok fel pár képet
Ez volt régen motorrevübe és ez egy csajé volt még akkor. :P
Hmmm..... nem is rossz!
oks, várom
Természetesen igen...
Köszi szépen, meg is kaptuk!
Ha megjött, jelentkezem!