Sziasztok!!! SÜRGŐSS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM!!!
Van nekem egy TL 1000 R-es motorom, szeretném az egészet az eredeti gyöngyház élénksárga színre lefújatni. A Suzukinál is érdeklődtem de nem tudtak teljesmértékben segiteni a színkóddal kapcsolatban.
Állítólag a tank alatt található a motor színkódja, ha valakinek ez még meg van megköszönném ha megmondaná.
Vagy aki már fújt vagy fújatott erre a színre az segítene a szín kikeverésében vagy a színkód megadásával.
Ha kérhetem e-mailbe vagy telefonon keressen fel.
Minden segítséget előre is nagyon köszönök.
Karell
Helló mindenkinek!
Reméljük (én és rockandroll), hogy Imrufóval minden ok.
Élvezitek ezt a gyönyörü napsütést?
Ki kell használni!!!!!!!!!!!!!
Megyek is és kihasználom!
inkább nem írom mennyi volt. Én is kék-fehér motorhoz vettem,jó lenne egy olyan TL,de nemnagyon van...még más színbe sincs,pedig már csak arra kell várni,h legyen egy jó.
Jót motoroztam ma skacok. De ma megviccelt a gixerem.
Egy kemény egykerék közben elment az olajzás és leálta moci,jól belevégódtam a földbe az biztos. De megúsztam :-)
Kiírta az F1 et ,de szartam rá. Újra indítottam és jól elkentem a száját a kis gecinek:-)
Más....csináltam még egy logot.....emberek mondjatok róla véleményt,hogy mit ,hogy csináljak vagy ha nagyon gáz akkor azt,hogy ne törjem magam tovább.
A másik....kitaláltam,hogy mi lenne ha csinálnánk pólót a találkozóra....egy fekete pólóra gondoltam előre a majd végleges logo menne,hátulra meg rá lehetne nyomtatni a fórumos neveket. Na miccóltok?
Két féle sárga van:
1. Pearl Lively Yellow, szinkód: Y9H (W és X-es vázszám esetén)
2. Phlolina Yellow, szinkód: 163 (Y-os vázszám esetén)
Van nekem egy TL 1000 R-es motorom, szeretném az egészet az eredeti gyöngyház élénksárga színre lefújatni. A Suzukinál is érdeklődtem de nem tudtak teljesmértékben segiteni a színkóddal kapcsolatban.
Állítólag a tank alatt található a motor színkódja, ha valakinek ez még meg van megköszönném ha megmondaná.
Vagy aki már fújt vagy fújatott erre a színre az segítene a szín kikeverésében vagy a színkód megadásával.
Ha kérhetem e-mailbe vagy telefonon keressen fel.
Minden segítséget előre is nagyon köszönök.
Karell
még sajnos nem sikerült megtudakolnom a airszürődet, de igérem amint megtudok vmit, szólok.
Reméljük (én és rockandroll), hogy Imrufóval minden ok.
Élvezitek ezt a gyönyörü napsütést?
Ki kell használni!!!!!!!!!!!!!
Megyek is és kihasználom!
Én is akarik venni valami hasonlót.
Súgd meg az árát
Mennyi vót? :-)
Egy kemény egykerék közben elment az olajzás és leálta moci,jól belevégódtam a földbe az biztos. De megúsztam :-)
Kiírta az F1 et ,de szartam rá. Újra indítottam és jól elkentem a száját a kis gecinek:-)
imrufonak mielőbbi gyógyulást!
Más....csináltam még egy logot.....emberek mondjatok róla véleményt,hogy mit ,hogy csináljak vagy ha nagyon gáz akkor azt,hogy ne törjem magam tovább.
A másik....kitaláltam,hogy mi lenne ha csinálnánk pólót a találkozóra....egy fekete pólóra gondoltam előre a majd végleges logo menne,hátulra meg rá lehetne nyomtatni a fórumos neveket. Na miccóltok?