Rólad jut eszembe, velem is kiba***-tt a kis dög... először mentem volna vele tegnap október óta... 2 hetente mindíg beindítottam, mindíg ment faszán... de persze mikor nem m1? persze amikor menni kéne... lemértam az akksit... 90%... és annyi már kevés volt neki h beindítsa... annyira be voltam sózva, h megerőszakoltam szegény akksit egy 6A-os autó gyorstöltővel 10 perc, és már mentem is...
Szasztok itt Rock and Roll
Elösször is igaz nem ismerem személyesen barátotokat Imrufót de minden képpen jobbulást kivánok neki !!!!!
Amint olvasom mindenki kihasználta a jó időt a hétvégén .én is
Hát nem volt egyszerü, mivel én a TL -emet késő ősszel vettem nem igazán volt alkalmunk meg ismerni egymást .Hát most iól meg lepett mikor kb. 2km után beindult a 2. henger is,
olyat téptünk befelé a városba mint az állat . Nagy megkönnyebbülés volt a sok töprengés
és asok kérdőjel után . A tudat hogy minden rendben van a helyén és műkődik még
felhőtlenebbé tette a próba utat .
Igaz vannak még munkálatok de a nehezén már túl vagyok ,megy a gép és jól használható. Van benne bőven ROCK AND ROOOOOOOOOL
Kívánok mindenkinek hasonló jókat mint amiben nekem részem volt !!!!
Motoros üdv
Fúú...de irigy vagyok!!!
Főleg a Petire-nem jön el sörözni (valszeg már akkor rápihent a mocizásra...előre) ráadásul az idősebb generációval motorozott és hogy habos legyen a torta teteje volt arca friss képet benyomni a lováról!
megőrülök...de tényleg...ez fuck!!
Le...rom elmegyek a lovamért és törötten fogok motorozni!
Csak azért is!
Majd kellene azért az az olaj,meg szűrő,le ne húzzál a sorbanállóktól!
BerikZ-nek és Imrufó-nak: csak egy szót tudok,eggyüttérzek!!!!
Ráadásul én tudtam volna kölcsönmocit szerezni,de egy GSX-F 750-et az jó? Most jóó!!!
Szasz Kishapsi!
Akkorát gurultunk, hogy úgy kellett lekönyörögni minket a gépekről.
Igaz a TL még félkész, de ülés gyanánt megtette egy odaszigszallagozott melegítőalsó.
Szóval ma szétmotoroztuk az agyunk.
A gyertyacsere óta pöccre indul a TL, és végig nagyon harapós és engedelmes volt.
Nem lesz itt semmi gond.
Ne felejtsd el a légszűrőm léccci!
Hajrá motorosok, itt a tavasz!
jelentem itt a nyár... szóval gyerünk mindenki építse a motorját, mert innentől minden percért kár a jóidőből Ma rájöttem hogy a környékünkön minden második motor 1000-es gixxer lett, de azért istentelen jót gurultam...
Dominó: örvendtem a személyes találkozásnak, még a TL is elérzékenyült Igen nagyot csapattunk hazafelé, sőt alig akartunk leszálni a paripákról....
szreg: leköteleztél, remélem a mikrofonos történet sikerrel zárult, hálám nem marad el a villányi partyn igyekezni fogok leróni sztárságod iránti elkötelezettségemet....
No mindenkinek akinek még nem küldtem el az infókat a villányi buleeeval kapcsolatban hát itt a link:
http://www.borzsongas.info.hu
Jah és ma ismét fiatalodtam 4 évet, hamarosan gyerek leszek...
Mert akkor kb 10 30 kor vagytok itt. Ha nem mentek túl gyorsan addigre én is lenézek majd a TL mellé parkolok azt úgy is megismerem
Én ezzel megyek ha nem esik.
Bagyipetyának:Édes vagy, csak 1 kicsit elkéstél vele.
Az egyenleg két fiú, 12 és 6 évesek,a kicsinek minimotorja van 50 köbös, a nagynak most vettünk 1 simsont.De azért köszi , qrva jó a kép Tl-t még nem láttunk oldalkocsival.
Muszály a jövő nemzedékét is motorra szoktatni.
Szóval mi már egy igazi ROCK&ROLL family vagyunk!
Elösször is igaz nem ismerem személyesen barátotokat Imrufót de minden képpen jobbulást kivánok neki !!!!!
Amint olvasom mindenki kihasználta a jó időt a hétvégén .én is
Hát nem volt egyszerü, mivel én a TL -emet késő ősszel vettem nem igazán volt alkalmunk meg ismerni egymást .Hát most iól meg lepett mikor kb. 2km után beindult a 2. henger is,
olyat téptünk befelé a városba mint az állat . Nagy megkönnyebbülés volt a sok töprengés
és asok kérdőjel után . A tudat hogy minden rendben van a helyén és műkődik még
felhőtlenebbé tette a próba utat .
Igaz vannak még munkálatok de a nehezén már túl vagyok ,megy a gép és jól használható. Van benne bőven ROCK AND ROOOOOOOOOL
Kívánok mindenkinek hasonló jókat mint amiben nekem részem volt !!!!
Motoros üdv
Vágom!!!
Menjetek csak,majd bepótolom...he...he...
nem akarom!!!
Szasztok:Tasi Irigy kutya vagyok!
És most megyek csapatok egy lazásat
Majd gondolok rád. Most megyek egy keminyet
A vizilabdás spanod vagyok . a Turai ha nem vágnád ki vagyok .
Fúú...de irigy vagyok!!!
Főleg a Petire-nem jön el sörözni (valszeg már akkor rápihent a mocizásra...előre) ráadásul az idősebb generációval motorozott és hogy habos legyen a torta teteje volt arca friss képet benyomni a lováról!
megőrülök...de tényleg...ez fuck!!
Le...rom elmegyek a lovamért és törötten fogok motorozni!
Csak azért is!
Majd kellene azért az az olaj,meg szűrő,le ne húzzál a sorbanállóktól!
BerikZ-nek és Imrufó-nak: csak egy szót tudok,eggyüttérzek!!!!
Ráadásul én tudtam volna kölcsönmocit szerezni,de egy GSX-F 750-et az jó? Most jóó!!!
Na akkor nemsokára...Szasztok:Tasi
Akkorát gurultunk, hogy úgy kellett lekönyörögni minket a gépekről.
Igaz a TL még félkész, de ülés gyanánt megtette egy odaszigszallagozott melegítőalsó.
Szóval ma szétmotoroztuk az agyunk.
A gyertyacsere óta pöccre indul a TL, és végig nagyon harapós és engedelmes volt.
Nem lesz itt semmi gond.
Ne felejtsd el a légszűrőm léccci!
Hajrá motorosok, itt a tavasz!
Inkább bedugom a fülem, mert a ház előtt is annyira motoroznak, hogy megőrülök...
szreg: leköteleztél, remélem a mikrofonos történet sikerrel zárult, hálám nem marad el a villányi partyn igyekezni fogok leróni sztárságod iránti elkötelezettségemet....
No mindenkinek akinek még nem küldtem el az infókat a villányi buleeeval kapcsolatban hát itt a link:
http://www.borzsongas.info.hu
Jah és ma ismét fiatalodtam 4 évet, hamarosan gyerek leszek...
Üdv mindenkinek: Dinó
Mert akkor kb 10 30 kor vagytok itt. Ha nem mentek túl gyorsan addigre én is lenézek majd a TL mellé parkolok azt úgy is megismerem
Én ezzel megyek ha nem esik.
csak így tovább hajrá.
Az egyenleg két fiú, 12 és 6 évesek,a kicsinek minimotorja van 50 köbös, a nagynak most vettünk 1 simsont.De azért köszi , qrva jó a kép Tl-t még nem láttunk oldalkocsival.
Muszály a jövő nemzedékét is motorra szoktatni.
Szóval mi már egy igazi ROCK&ROLL family vagyunk!
Én sz.tem kinézek a motorkiállításra te mikor mennél.
Ja és mivel ha jó az idő én motorral természetesen.