Hali!
Saját tapasztalat, hogyha az akksi nincs fullon, akkor qrvára nem akar beindulni, csak nyüszög az önindító. ha még a gyári akksi van benne, az valszeg cserés lesz, én legalábbis hiába töltöttem az enyémet, indítóáramot má nem bírt eleget adni, holott volt pilács meg minden.
De az is lehet, hogy túl sok benzint kap, és azért nem indul...
A gyújtás témát nem igazán vágom, de ha van szikra nem nagyon lehet baja...
(amúgy a szikrának kéknek kell lenni, ha csak sárga;piros;narancs, akkor mégiscsak lehet valami bibi)
Szintén saját tapasztalat: R-nél (gondolom S-nél is) hátsó sárvédő kötelező! Amíg nekem nem volt, a hátsókerék úgy televágta vízzel meg dzsuvával a hátsó hengert, hogy volt olyan zárlat, azthittem kuka lesz a vége...
Amúgy érdemes megnézni, hogy ír-e valami hibakódot... már volt róla szó, olvass vissza!
UFF!!!
köszi a gyors reagálást.Az akksi fullra töltve és a bikázás is megvolt, és nem írja az FI-t már.Ugy érzem, hogy azonnal beköpi a gyertyát(megszívja magát, gyertya hézag jó) talán szivató vagy üzemanyag beállítás ha van ilyenre lehetőség?
Beleolvastam a fórumotokba és szimpatikus volt.Én 15 éve aktívan motorozok, és szerelem saját vasaimat (és a feleségemét is), de még így motor nem szivatott meg.Az az igazság, hogy nem nagyon ismerjük még egymást a Tl-el.De már kurvára szeretnék egy jót menni vele, de ő nem hagyja.Lehet meg van rám sértődve, mert azonnal leszórtam róla az idomokat, és a telejes átfaragás utján halad.Az elektronikába nem nyúltam bele. Az összes cuccom meg van hozzá(fejidom, lámpa, hátsóváz, ülések, burkolat, kormány), de még nem tudom hogy megválok e tőle, esetleg csere lehet, hogy érdekel a későbbiekben.
Ha még esetleg eszedbe, eszetekbe jut valami jó tanács, annak nagyon örülnék.Köszi
Először is üdv a klubban!!!
Így elsőre elég nehéz behatárolni a hibaforrást... Akksit fullratöltve sem m1? Műszerfalon nem villog/világít az FI led? Próbáld megigazgatni a kábeleket az ECU-nél... Azt ha semmi, akkor egy nagy kocsiakksiról bikázni. nem létezik h nem indul be előbb utóbb...
Hello, újdonsült TL1000s (98-as) tulajdonos vagyok ,most jelenleg inditási gondokkal küzdök,
számomra elég rejtélyes mert szikra van a kipufogóból dől a benzinszag még be is fűtöttem
neki és még sem hajlandó beindulni többszöri gyertya pucolás után sem .
szóval ilyet én még nem b...sztam meg még a motoros cimbik sem akik hallottak a problémámról .Hát vettem a fáradságot hogy felkeressek TL tulajdonosokat hátha tudtok
segíteni . röviden ennyit előre is köszi .
rock and roll fighter
Hali!
BerikZ: Tripla stipistopi érvényes az alkatrészekre? Mer kellene még pár dolog, csak fel kell jönnöm anyagilag...
Tasi: Az lenne a legfrankóbb, ha Bene is jönne pénteken, mer azé csak a személyes megbeszélés a legfrankóbb...
Amúgy péntek este hárman mennénk... Nem gáz ha viszek még egy embert? Javítják a felnimet, és ő a navigátorom Pesten.
légyszi készíts egy rövid listát abból, amit piacra vinnél..
persze csak ami amúgy is törik, és Neked nem annyira törött
..vagy javítható !
Dobd ide fel, és a befolyt öszeggel is hozzájárulhatunk. az új motorod megvásárlásához !
Persze nem titkolt második szempont, hogy hátha van akinek pont "azokra" van szüksége!
Marketingkonklúzió: használjuk ki az információ cseréjének ezen lehetőségét
Pfvári-nak:-Sajnos nem madárinfluenza hanem rosszabb,úgyhogy a doki bácsi büntire fogott nem ihatok semmilyen alkoholt,de még szénsavast sem... ...ez van!
BerikZ-nek:-Rólam nehogy elfeledkezz,mikor mészbukót venni? Egyedül mennél ...ez galád dolog lenne kihagysz a buliból!
Imrufó-nak:-Viszem neked péntekre a Bene számát és akkor már tudtok beszélni hogy s mint van alkatrésze és milyen!
Sőt megpróbálom elcsalni Péntekre! Azt hiszem az lesz a legjobb!
Markó-nak:-Engem lehet hogy érdekelne a dob,meg lehetne nézni,karcmentes?
A powercommander csak 99-eshez jó vagy a + azt jelenti hogy az az után lévőkhöz is!
Szeva srácok!
Maradt nekem 2 db remus grand prix kipu dobom,eladnám 65 ezerért + 99-es tl 1000R-hez dino jet teljesítménynövelő elektronik-35ezer..ha vkit érdekel:30/2469470 vagy mirko24@freemail.hu
Hali
Itt meg egy jelentkező, aki alkatrészt venne... vala
Kell még pár cucc, a vashoz, majd pénteken rátérünk erre a témára is...
Ha minden jól megy, pfvari intéz ma nekem ebayről 1-2 alkatrészt, de még sok minden kell...
Itt egy jelentkező aki alkatrészt ad majd el...vala
LESZ PÍÍÍÍÍÍZ Mostmár úgy néz ki,hogy én is motorral jutok el a TL tali helyszínére. Kapunk 70%-ot a biztosítási összegből és fater azt mondja,hogy ki tud segíteni,hogy meglegyen a következő TÍPUS . Pénteken délelőtt már megyek is bukót venni.
"Oly kicsi a világ, hogy pénteken
egymásbafutottunk egy emberrel
ki szintén TLR-t romjaiból építi fel
és emiatt, egy vasa sem maradt...!"
(idézet a TLR sorsok c. verseskötetből)
Jó arc, igazi megszállott. Van egy Akropovic Titanium dobja olcsón eladó, a másik sajna romokban.
Említettem Neki ezt a fórumot, de nem ismerte. Viszont lehet, hogy közületek Vki. ismeri, csepeli a srác, és egy kék gyári 2002 R-el megy..
Pfvari-nak:-Állni áll de most sajnos nagyon karcsú a pénztárcám,várom a pénzem!
BerikZ-nek:-Sörözgetés Péntek este 18:00-kor én is ott leszek ha tudok de a sörözést sajnos orvosi problémák miatt ki kell hagynom,remélem addigra rendben leszek!
Mindenki aki jönne jöjjön bátran,jól fogjuk azért érezni magunkat!!!
Saját tapasztalat, hogyha az akksi nincs fullon, akkor qrvára nem akar beindulni, csak nyüszög az önindító. ha még a gyári akksi van benne, az valszeg cserés lesz, én legalábbis hiába töltöttem az enyémet, indítóáramot má nem bírt eleget adni, holott volt pilács meg minden.
De az is lehet, hogy túl sok benzint kap, és azért nem indul...
A gyújtás témát nem igazán vágom, de ha van szikra nem nagyon lehet baja...
(amúgy a szikrának kéknek kell lenni, ha csak sárga;piros;narancs, akkor mégiscsak lehet valami bibi)
Szintén saját tapasztalat: R-nél (gondolom S-nél is) hátsó sárvédő kötelező! Amíg nekem nem volt, a hátsókerék úgy televágta vízzel meg dzsuvával a hátsó hengert, hogy volt olyan zárlat, azthittem kuka lesz a vége...
Amúgy érdemes megnézni, hogy ír-e valami hibakódot... már volt róla szó, olvass vissza!
UFF!!!