Hali psychoatimaster!
Mivel a plexi Puig lesz, nézegettem a Puig katalógust, és abban találtam. Hát meg is rendeltem, mert már régóta szerettem volna. Viszont qrvára nem lesz olcsó, le se merem írni, mennyi...
Szasztok!
És igeeeeeen! Elkezdődött összerakódni a TL. Vannak új gumik, kerek(!) felnik, sötét plekó, carbon hátsó sárvédő... még messze a teljes gyógyulás, de legalább történik valami...
Tasi: haver tényleg vizilabdázott! Kicsi a világ.
Sziasztok TL tulajok!Remélem mindenki rendben van,és legalább annyira várjátok a jó időt mint én!? Megnéztem az időjárás jelentést 14.-ig(tovább még nincs)és mondott kicsi plussz fokot!Ez picit bizakodóvá tett,de félek,hátha megint átver a Szilárd(mindíg hazudik!!!!!) Szóval jó fórumozást,és bizakodást!Sziasztok
Már ezer éve nem voltam itt, mostanába nem tudok netközelbe lenni, jó látni hogy történnek az események!!
Dino: nagyon jól hangzik ez a villányi zsongás! Tuti ott leszek, azért elötte ha már végre jó idő lesz csapathatnánk eggyet a Mecsekben! Még mindig nem megy a hűtővíz 50 fok fölé, rendeltem egy termosztátot, remélem azzal jó lesz!
Mi a TL tali pontos időponja? ..ha már van. Csak felületessen olvastam vissza!
Tényleg nagyon jó volt a Motorkiállítás,mi is pénteken voltunk kint mint Imrufo-ék,vajon miért nem találkoztunk,ha ti is a motorokat néztétek és nem mást!
Szerintem ezek "Alibi képek", gyanús is volt nekem hogy a kamion a bejáratnál volt! ...de győzzetek meg!
Mi a BerikZ -vel Pfvari-val+Pfvari idősebb motoros generációs felmenőjével...hi-hi...aki folyton a Wild stand-nál lófrált és nem azért mert Újságokat akart venni...hanem nagy levegőt...na mindegy meg lehetett érteni!
Imrufo-nak mi is Pénteken voltunk és mégsem találkoztunk,több mint gyanús !!!
a Haverodat azt hiszem ismerem,nem járt vizilabdázni a BVSC-be?!
Pfvari-nak:-Nem lettem BerikG,úgy néz ki Sloopy leszek vagy mi a túró,de szeretném nem a szkafanderemről kapni a nevem úgyhogy maradok Tasla!!!
BerikZ-nek :- a héten talizhatunk CD ügyben,megcsináltad a mentéseket?!
Mindenkitől kérek még egy kis türelmet amíg Holle Anyó végleg kirázza apárnácskáját!
Főleg a türelmetlenebbeknek szól alias Dino!!!
BerikZ-nek:-sok sikert a 28.-ához szurkolunk az egész TL-Bagázs vállvetve!
Hali!
Szerintem egész jó volt a kiállítás. Pénteken ráadásul nem is volt tömegnyomor.
Lehetett fényképezni, ha az orrod elött volt a fényképező, megállt az élet, nem mászott be senki a képbe. A kerskedőkkel egész jól el lehetett dumálni, má csak a lottó ötös hiányzott a zsebemből. Ja, és annyi bige, hogy csak na!
1-2 kép csajok nélkül, mert arra van másik topik.
ez egy motoros forum, kik iváncsi a real-ra???
inkább menj azt ragazgasd teli a villanyoszlopokat vele.