Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nézted meg a tengelyvédőket
Mindegy, már megterveztem valami, le van adva az öregnek. Sajna taliig már nem kész kész
Hozzá se merem már nyúlni a géphez. Ma még felrakom a végsúlyokat az új kormányra, és mehet a veretés. Bal oldala össze "póvertépezve"
Ahhh...az igaz cumika lehetett.
Azt azt
Szenzorcsere megvan.
Vízpumpa felújítás is folyamatban.
A nyomólap lefogató csavarok közül az egyikben elnyalódott a nyílás, ki kellett fúrnom, aztán a maradék meg beleszakadt a tőcsavarba...
3 órás szopacs volt. Ma este lesz új, szóval ha minden jól megy, holnap már kész is a rendszer.
Bocisat
Inkább a kispárnámat viszem.
Ha akarsz hozzál De elméletileg nem kell. Mondjuk kis helyen elfér.
Milyen első fék van ezen?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s_erdemes_megnezni-10160310
Valaki arra jár, lesse már meg...
Jólvan, majd akkor meglátjuk hogyan sikerül. Mondjuk nálatok is elférünk.
Hálózsákot se vigyünk?
Nem, nem az a Gyula. Igen, maradunk vele hétfőig.
Vasárnapot már nálunk terveztem, de megkérdem, mert elvileg szabad az üdülő , tehát akár maradhatunk ott is. Csak péntekre bepofátlankodtak valami nagy emberek ezért máshova foglaltam.

Akkor Te és haverod maradtok hétfőn. Ő a Busás Gyula, vagy más?
Mert nem ott kell kitámasztani a belső kosarat... Én is ígyí törtem el az enyémet, csak azt egyben lehetett cserélni...
Megy a szenzor csere?
Az SV-nek nem forog a kereke?
Vigyázz mert azok nem áfás árak! Jól hangzik a kiírt ára, csak utána odabasszák rá a TAX-ot...
Akkor ott maradunk vasárnap is?
Remélem a legjobbakat
Nagy gond nincs.
Szereznem kell egy vízpumpa olaj oldali szimmeringet, meg egy kuplung nyomólap lefogató tőcsavart...
Holnap lesz egy utam Kápolnásnyékre.
O bassza meg
Én ma egész nap szereltem, de még így is rezeg a léc a pénteki idulással...
Nem várt problémákba ütköztem, úgyhogy a jelenlegi állapot:
A miénk ha minden igaz erden a tesconal.
Elvileg Kőszegen
Jo ötlet
Köszi az infot
Es biztos , hogy a gyertyanyilas takaró kialakítás miatt nem ázik be és nem azért, mert az első kerék nem veri fel oda a vizet?