Én is úgy tudtam,de sajna mégsem. Egy ismerősömet ráállítottam hogy ügyezze le nekem,de minden alkalommal lerázott a tulaj apja azzal hogy inkább Ő átveszi a gyerektől a motort minthogy hagyja elherdálni. Muszály volt más alternatíva után néznem így lett a mostani motorom. Bár nincs olyan jó szőrben(külalakra),de azért használható ez is.
Egyébként tudomásom szerint nem sok ilyen motor van a környéken R- ből háromról tudok,és az a kék-fehér gyári színű(amiről a lejjebb beszúrt kép készült) valószínűleg tokodi motor. A másik kettő Dágon van,egy full fehér(utcabeli cimborámé)meg egy fekete-fehér.Na az utóbbi az enyém
Szia. Táton láthattál,de tuti nem kajáldánál. Sajnos ritkán tudok motorra ülni,de akkor háztól-házig megyek.Azt a kevés időt inkább arra fordítom hogy menjek,nem páváskodok.
Nekem is 5000 környékén csuklik egyet gyorsításkor, viszont én is ritkán használom ezt a tartományt.
Az én tippem az, hogy a vákuumrendszer ott nyitja-zárja a légszűrőházban lévő szelepeket, és a hirtelen megváltozott levegőnyomást/mennyiséget az injektor nem tudja lekövetni...
Én nemsokára kivágom az egész pakkot a picsába, meglátjuk mi lesz...
Igazából én is így orvosoltam a hibajelenséget,a probléma ott kezdődik mikor a Nejjel poroszkálok. Egyébként lehet hogy a rafinált japók igy akarták versenyképessé tenni a motort a többivel szemben,még véletlenül sem bírd elspórolni a kanyarokban..
Üdv. Szeretnék utánajárni mi okozhatja hogy a motorkám kb.5500-6000 közötti fordulaton" pumpál" nem találja a helyét,..... Pontosabban megfogalmazva nem lehet tartott gázon menni ebben a fordulattartományban . Ha valakinek van,volt hasonló tapasztalata megköszönném ha megosztaná.
Hogy állsz? Sikerült valamerre haladni, vagy várod az alkatrészeket? Egyébként az kiderült, hogy mitől léphetett fel olaj hiány?
-De...
Az én tippem az, hogy a vákuumrendszer ott nyitja-zárja a légszűrőházban lévő szelepeket, és a hirtelen megváltozott levegőnyomást/mennyiséget az injektor nem tudja lekövetni...
Én nemsokára kivágom az egész pakkot a picsába, meglátjuk mi lesz...
Talán egy pc kellene bele.
Két éve tesztelem, eddig hibátlan.