Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan már!
Küldtem mailt.
Köszi.
Hahó Srácok. A TL még jó kondiba van, egy fék pedált el tud vinni Kőszegre , ezen kár összekapni. Nekem meg oly mindegy, szívesen segítek. Hisz szolgálunk és.....
Nem tudom, én azt szerettem volna neked (is) megspórolni, gondoltam te is, ha már említetted a kollégádat is. Bocs, de én úgy értelmeztem, hogy te sem akarod az MP-t gazdagítani. Sajna Pest-Kőszeg csomagküldés kb. 1600-3000 ft sürgősségtől függően. Márpedig közös ismerősünknek inkább, mint a MPL-nek.
Basszki, szerinted nem fizettem volna ki a postaköltséget.
Nincs minek örülnöd, mert 3000 ért megveszed és nagyjából annyiért elküldöm neked póstán, vagyis ajándékozzam neked. Inkább leitatlak! Vagy veszel kb. 30000ért új gyárit vagy bontóban 4-5000ért amilyent kapsz. Én mondjuk fizetnék egy két sört Józsinak, hogy elhozza nekem. De tudod mit? Nem vagyok rászorulva egy fél tank árára sem, adj érte 2000et, ha kell és eljuttatom neked. Beszélek Józsival, átviszem neki, aztán majd kifizeted neki amikor odaadja. Ha nem sürgős, ne költsd a pénzed újra meg bontóra ha benzinre is lehet.
Tudom, örüljek, hogy megvehetem. Szegény Józsinak kellemetlen, hogy nem vagy képes egy postára elsétálni, mert kurva nagy kérés gondolom, helyette egy halom szervezés kell, hogy ideérjen az a szar. Ha már nincs bankszámlád feltételezem csekkeket adsz fel a postán. Na mindegy.
Semmi baj, te tudod! Nekem enni nem kér, ne adj isten kell akkor itt van. De előszőr nézz körül bontókban, mielőtt megveszed az újat.
Hagyjuk azt a fékpedált, komolyan a faszom kivan. Inkább veszek újat... nekem ennyi szívességet, macerát nem ér meg.
Engem borítékban is jól fizetnek, szerencsére nincs szükségem számlavezetési lehúzásokra. De visszatérve jó opció, ha Józsi adja a pénzt, amit utaltál, én odaadom neki a pedált érte és ő elvinné neked a közös túrára? Dallosj Benne vagy egy ilyen tranzakcióba?
Nem tudnék Kínából felesleges kacatokat venni
Számla nélkül? :)
Baszki. Meghalnék anélkül...
Ha Józsinak van, feltételezem.Beszéld meg vele, hogy neki utalsz és amikor megjön szól nekem, hogy vigyem át. Aztán már csak annyi dolga van vele, hogy elvigye neked mikor mentek motorozni.
nincs bankszámlám., szerencsére.
Beszéltem Józsival. Vidd el neki légyszi ha arra jársz. Emailcime publikus az adatlapján.
A 3000-et meg elutalom, vagy nem is tudom.
El. Ráteszem az állam a tankra, és hátracsúszok. Mondjuk a fekete plexin nem látok ki jelenleg
Miért? A te alkatoddal el tudsz bújni a gyári plexid mögött?
Az ja
jo az a naked,egy 1050-es pont jo.
Biztos a mélyszegénység.
Közel sincs annyi, mint nakeden. Most rendes nakedre és rendes sportmotorra gondolok, nem 600-as nyivogóra miniruhában.
Joidőben felejtős. Lékán sétálgattam csajjal, de kb. mintha a Pannonia ringen lettem volna. Egymás seggében a motorok. Persze mindegyik gyári dobbal és db killerrel
Most mond hogy egy sporton nincs szél,amúgy a cbr-en a plexi széléről nem látom a műszerfalat.Bár azt nem Tom eldonteni én vagyok a nagy vagy a motor kicsi.