Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemhogy veretnétek ebben a jo időben. Egy tankot eltoltam gyors meló után
A paszta amivel a szenzort csináltad, az olaj és hőálló gondolom. A kérdés az, hogy ragasztani is lehet vele? Mondjuk pl egy ledsort a dekni belsejére?
Jaja, ez így van.
Ésss? Megnyerted?
Annyira nem igazán díjazzák...
Mi a terved vele?
Király, köszi
Józsinál van a fékpedálod.
70 206 0339
Hali, csörögtelek! Vinném, ha otthon vagy.
Nem tudom a számod. Az enyém 20/4489189
Csörögj amikor hozzád.
Megjött. Viszem majd.
Én a kapu alatt nyomtam egy full gyorsulást nulláról. Elfelejtettemhogy mögötem van a kapu. Hát eddig nem jött csekk. Gondolom már kiestem a hatótávolságból mire 100-ra értem az 50 helyett
Záróvonalon előzés az engedélyezett?
Tatabányán a fix trafi alatt megjátszottam. Várom az eredményt...
Mi már tavaly lejattoltunk, most ti jöttök . Nade inkább csak óvatosan, mert még több trafit vesznek a beszedett pénzből, és lassan minden kanyarban lesz egy....
Aham jön.
Az fasza is.
Akkor ő jön?
Ja, hát nyílván csak ott vesszük figyelembe, mert mostanában ott mérnek folyton. Harmadszor is majdnem elkapott a gecije, de pont villogtak
Oszi haverja a Gyula...
50-70-es táblák betartása kizárólag Ausztriában érvényes...
Köszi!
Még a héten átviszem neki. Jó szórakozást a túrán!
Szóval akkor a túra.
Május 20-21-22.

Eddig a résztvevők:
Oszi és egyik haverja(?)
Imrufo
Jóska
Luká
Borcsa
Anikó és Tomi (?)

Péntek:
Mivel Jóska mondta, hogy többen Zalacsány felől jöttök így azt mondom találkozó szombathelyen a körmendi úti Inter-Sparnál. Onnan 5 perc Ják. Megnézzük a templomot. Pózolás.
Ausztria fele átmegyünk Rohoncot érintve Bozsokra. Kaja a határmentiben.
Onnan már kellően késő lesz, hogy értelme legyen a Rohonc-Léka szerpentinre felmenni. Lékai vár megtekintése hazafele, ha van rá igény. A parkolóban pózolás
Este tesco, kajálás, ivás. A szállás bizonytalan lett, lehet pénteken nálunk leszünk, ha mást nem találok. Szűkös lesz, de megoldható.

Szombat:
Irány Máriazell. Ott kaja, városnézés stb...
Hazafele lehet Muggendorf fele kitérő, és megnézzük a vízesést. Ezt még össze kell raknom, mert én se jártam arra. 330km-es kör.
Kőszegi főtéren a motorok letámasztása, és kis városnézés. (Fél óra). Kávé, pizza, a teraszon stb...
Este kaja-pia a hegyen.

Vasárnap:
Aki akar elindul haza. Aki nem, akkor még be lehet iktatni egy Mönichkirchen-Oberwrat kört, vagy egy Kicsit kisebbet. Van egy parkoló arra ahol megint szép a kilátás, és lehet fotózkodni.

Tempónak egy normális túratempót gondoltam. Vannak trükkösebb kanyarok, jó lenne ha senki nem tenné a gépet az árokba :) 50-70-es táblákat illene betartanunk. Lendületesen lehet menni, de nem kéne úgy, mint néha szoktunk :)

Oszi Te meg ha maradsz akkor még hétfőn állatkodunk Nem túra tempóban

Elsőre ennyi, ha van észrevétel szóljatok. Ha szarul állunk idővel/kedvvel akkor 1-2 szakasz kimarad.
Józsinak elment a pénz, így ő kifizeti akkor helyettem, ha találkoztok. Köszi!