Több darabban van, minden gumirész leszedhető, nekem van itthon mindegyikből, suzu kereskedésben kapni lehet külön is mindet. Igaz a TL-t nem néztem eddig, de nem hinném, hogy nagyon más lenne.
Abban, hogy az ezresé nem ázik be. Mondjuk a 650-é igen, de a pipa szerintem ugyanaz, nem a pipa a gond hanem,. hogy a vizet rosszul vezetik el, az ezres SV-re egyáltalán nem jellemző a beázás, a 650-nél meg plusz takarást szokott telepíteni az aki sokat megy esőben.
Egyszer tavaly én is így jártam egy pocsolyával, aztán úgy beköpte a gyertyát, hogy el sem indult az első henger. Gyári gyertyapipa külön kapható-e? a kábeleim is megöregedtek, kemények, mintha bakelitből lennének... az filléres tétel.
Hali, hétvégén csapattam a Hungaroringen TL1000s-emmel és esett is az eső szépen. Ennek eredményeképp elkezdett dadogni. Valszeg az első gyertyánál beázott.. Ti hogy oldottátok meg , hogy esőben ne legyen gond a beázással?
Gondoltam, hogy lehet kéne venni bele új pipát új gumival , az lehet megoldaná, de nem vagyok benne biztos..
Ja, még ezt tervezem közben
Elméletileg el tudjuk baszni az időt szombaton rendesen. Szóval valamikor 9 környékén meg kellene indulni. Inkább érjünk haza előbb.
Részemről ok!
Nem tudom mit szeretnél bográcsozni, de szerintem valami egyszerűt és gyorsat kéne. Tekintettel arra, hogy gondolom későn és hulla fáradtan fogunk érkezni szombaton.
Nekem nem ázik be a gyári piával
Gondoltam, hogy lehet kéne venni bele új pipát új gumival , az lehet megoldaná, de nem vagyok benne biztos..
köszi.
Elméletileg el tudjuk baszni az időt szombaton rendesen. Szóval valamikor 9 környékén meg kellene indulni. Inkább érjünk haza előbb.
Nem tudom mit szeretnél bográcsozni, de szerintem valami egyszerűt és gyorsat kéne. Tekintettel arra, hogy gondolom későn és hulla fáradtan fogunk érkezni szombaton.