Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Dallosj megy májusban elviheti neked. Két háztömbnyire lakik tőlem, beszéld meg vele. én valószínű nem megyek nyitott dobbal osztrákba.
Hétvége sem lesz majd céltalan
Tiszteletem Uraim!Ledes index relére akarom cserélni a gyárit... hol kersem?
Ne nevezd magad hülyének.Megszállott Úriember!
Ismersz ilyet?
A Google mindig kihúz a szarból
Azé itthon is van egy-két hülye, aki locsolja bele a lóvét...
Google barátod.
Amugy a régi, de értékes tárgyak gyűjtőneve. Függetlenül attol, hogy mi az.
Külföldön sokmindennek nagy kultusza van, és egy gyűjtő ott leszarja az árat. Ahogy Borcsa írta 10év és a tl egy kincs lesz. Facen szoktam nézni, hogy külföldi csoportokban mennyit kltenek a gépekre. Brutál.
Mi az a Vintage? Az enyém annyira az, hogy azt mondták rá a gyárban, hogy van vagy 2 éves. Mondom annyi van, 18 Egyébként a régi jó cuccokat tényleg megbecsülik külföldön, nem nézik le úgy mint Magyarisztánban a "tavalyelőtti lepukkant szart" lehet, hogy ott van pénz karbantartásra és ezért nem hullik szét 20000km alatt? Ahogy az ungarische hitelbajnok a két éve "nyögött" gsxr láncán nézte, hogy hány szemet kell belőle kivenni. Mert ilyeneket láttam kb. 7 éve Csolnokon. meg Németeknél pöpec huszonéves motorokat. Ami szép és jó az 20 év mulva is lehet szép és jó, ha vigyáznak rá.
Külföld más. Ott nagyra becsülik a Vintage dolgokat. Motor, gitár , elektronika stb... Ha tehetem én is ilyenekbe fektetem a pénzt. Tuti a nyereség.
Nézzetek rá az angol ebayre 2500font alatt nincs TL.A jobbak 3000-től indulnak.Jó állapotban kel tartani és 10év múlva arany áron lehet eladni.
Ebben egyetértünk :)
V2-ben talán VTR SP2 ami jobb mint a TL, de baromi drágák... Azonos árban szerintem sincs jobb.
Meg az SP2 áráért már kapni 04-es ZX10,-et vagy k4, K5 gsxr1000-et , és azok letépik a kezed :)
igen
nem hiszem, hogy cserélném. neked is R1? vagyis egy ideig még biztos maradna a gyári..
Ugyan ilyennel van pedig megerősítve a gyári us. Szerintem.
De csak ha pl r1-re csereled
Igen
ez az a konzol?
Szép! :))
Az ára is :(
Küld el a számodat privátban. Ide nem írom be.
TLJano3. esetleg egy telefonszámot adnál? megcsörgetnélek, szükségem volna arra a konzolra.