Már nekem sem tetszik, csak mint emlék. De aki a Mad Maxon nőtt fel, illetve abban az időszakban, az szerintem mind erre csorgatta a nyálát. Egy ETZ250 vagy 350JAWA csúcsjármű nyergében tátott szájjal néztük.
A Zalaegerszeg Vasvár szakasz egy gyötrelem lesz, de utána a Kám-Szombathely megint állat. Szombaton is voltam arra. Ha Körmend fele jönnénk vissza az meg dögunalom lenne, és sok a kamion. Kinagyítva a képet nem ennyire egyenes
Azért akarok elétek menni, mert ha már szabin leszek,m akkor nem a négy fal között akarok várni míg ideértek :)
Na akkor ahogy nézem én Sárvár-Sümeg fele gyors legurulok, és Balatonedericsnél legyen a találkozópont. Onnan kezdődik a móka. Jó kis út lesz az De azért ott kötelezően meg kell egy kicsit ereszetni Hely is adott hozzá.
No, én valami ilyesmit képzeltem el. Ez azért elég szép kis kanyar, némi kerülővel.
Mondjuk ez itt 356 km-ert ír, számoljunk 400 km-rel. Ha reggel sikerül elindulni, szerintem akkor is kb délután lesz mire Kőszegre érünk. Ha nem vagyunk állatok, akkor szerintem olyan délre tudnánk Hévíz környékére érni. Ha reálisan számolom, ahogy az lenni szokott.
De persze ezt azért majd leegyeztetem Imivel, Borcsával és Lukával.
Oké, csak már én is próbálom összeszedni a dolgokat, felkészíteni a motort stb. Gumival spórolnom kell addig az biztos. Olajat ledobom előtte.
Remélem nem lesz eső. Szombaton elkapott zuhé, és meg kell mondjam rohadt gumi a supercorsa, de esőben mintha márványon mennék. Szerintem a vágott slick is jobban tapadt
Bár soha az életben nem tudnám megismételni...
Na akkor ahogy nézem én Sárvár-Sümeg fele gyors legurulok, és Balatonedericsnél legyen a találkozópont. Onnan kezdődik a móka. Jó kis út lesz az De azért ott kötelezően meg kell egy kicsit ereszetni Hely is adott hozzá.
Mondjuk ez itt 356 km-ert ír, számoljunk 400 km-rel. Ha reggel sikerül elindulni, szerintem akkor is kb délután lesz mire Kőszegre érünk. Ha nem vagyunk állatok, akkor szerintem olyan délre tudnánk Hévíz környékére érni. Ha reálisan számolom, ahogy az lenni szokott.
De persze ezt azért majd leegyeztetem Imivel, Borcsával és Lukával.
Még az enyém is biztos kiveri sokaknál a biztosítékot, de ez e? Halálhörgés siralom...
http://at.wetter.com/wetter_ak...
Remélem nem lesz eső. Szombaton elkapott zuhé, és meg kell mondjam rohadt gumi a supercorsa, de esőben mintha márványon mennék. Szerintem a vágott slick is jobban tapadt