Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen kipuff tömítőről van szó?
Tényleg azért akartam még elmenni. Meg az esőruhámért, mert azt viszem. Akkor nem fog esni.
Viccet félretéve ráér az, ha el akarsz indulni reggel. Még fémgyapot beszerzése úgyis körülményes, szóval nem mostanában kell.
Akkor késhetsz nyugodtan
Azért kell elmennem...
Kipuff tömítőt tudod hozni?
Sztem annyira nem hülyült meg...
Az már inkább reális.
Jah, csak nem nyíl egyenes 200km autópályán. Te is tudod, h főúton 100 km megtételéhez nem 100km/h-s átlagot kell menned, hanem minimum 130-at...
Hogyha előre tudod hol lesznek akkor nem...
Nemtom, ahogy sikerül indulni. Még lesz egy kis dolgom reggel...
Inkább siessetek
Navigatort akarsz venni? Igen, a TL 1000 blokkot beépítették Cagiva Raptorba; Navigatorba; Bimota SB8Rbe...
Ok. Estére odaérünk.
Optimista vagy forgalomban 3orát számolj kb. 200km-re ha betartjatok a kresszt.
Hát ebben az esetben módosítjuk 14-re!

Bár ez térkép szerint kb 200 km, ami szerintem 2 és fél óra alatt megvan. no majd meglátjuk. Egyébként a traffi probléma?
Te mikor jössz Vagy majd péntek éjféle leértek
Szia Józsi,
Ha te Érdről leérsz Zalacsányba délre(azon az útvonalon amit írtál), én megeszem a hátsógumimat...
Az északi balcsiparton tele van kamerával az egész...
Oksa, meglátjuk hogyan haladok a dolgokkal, hívj reggel, és megdumáljuk.
Szeva!

Nemcsak neked, hanem az érintetteknek!

Péntek reggel 9 órakor az érdi Tesco parkolóban, mondjuk a bejáratnál találka!

Janó, én majd reggel akkor onnan Érdről felhívlak, olyan 9 környékén, és akkor megbeszéljük. Szerintem egyébként ha mondjuk 9:30-kor el tudunk indulni Érdről, akkor Zalacsányba, a korábban linkelt útvonal szerint, szerintem olyan dél környékére leszünk. Erősen forgalom és időjárás függő. Nagyon megállást nem terveztünk, de tankolni pisi kaki stb... úgyis muszáj lesz.
Mivel volt aki kérdezte akkor így néz ki a dolog.

Szállás első éjszaka: 3151Ft /fő
Második nap kb 1500-1700 Ft. /fő

Péntek este gulyásra vagytok vendégek, az most készül éppen
Szombat csirkés tarhonyás akármi. Az is kész lesz, nem fűzünk,
Fehérbort és pálinkát még megszerzem addig.

Hálózsák, sátor nem kell.

Ezen felül az van költség amit Ti akartok költeni. Szerintem tartalákban euro nem árt ha van nálatok. Akármire.
Nem ígérem, hogy elétek megyek. Első gumát kellene cserélnem még gyors péntek reggel. Majd valaki csörgessen meg holnap este, ha már többet tudtok, és pontosítunk.

Készítsétek a lovakat
Nekem is úgy tűnik. Az azért elég komoly cucc, bár egy ilyen adapterrel, sokat veszít a merevségéből...
Jaja, az nekem is feltűnt, h piros TLR púp van hozzá.
Az a kormány
Hat dugós PVM-nek nézem...
De nem is ez a komoly. Ott van a motor mellett egy rahedli TLR alkatrész. Piros üléspúp vazze. A földön nincs még egy. Felhívom, hogy megvenném a sok kacatot, úgyse jó semmi a TLS-hez. Ááá, az kizárt! külön nem eladó, csak a motorral! Hátakkor pasztmek!
Sziasztok!

Van egy zsír új TL1000 r sötét bubis plexim ha valakit érdekelne.6000 Ft
Jah, jól el is felejtettem.
Nembaj, majd elkészül valamikor.