Hát, szégyellem magam, de az elmúlt héten nem igazán volt időm kb semmire, nagyon gép elé se jutottam munkán kívül. Amint lesz egy kis időm, azonnal nekilátok, addig türelmet kérek
sokkal kezelhetobb, jobb fek, jobb futomu... ezek mind csak hátrányok. Konnyebben kezelheto varosban es szerpentinen. Ez is hátrány. Egy valamiben jobb a tl, ha 200folott akarsz menni. De a tl sem dicsekszik a 200folotti dinamikajaban.
Az adatlapodon semmilyen információ nics rólad és a motorodról sem.Gondolom nem akartad a fostalicskádról feltenni a képet,ne hogy lefikázzanak.Név és kép nélkül a sunyi kis kö...gök kommentálnak.Ha valamiről véleményt alkotsz, vállad a nevedet és a képed.Kulturált emberek így cselekszenek.
csak felvilágosítalak h kb össz sem sem hasonlítható a 2 motor.. és csak szivatjuk egymást HAVERI szinten, de amint látszik ez neked nem esett le.. ha mi ezt ennyire komolynak gondolnánk, nem mentünk volna 1ütt motorozni, és megyünk is még, vagy nekiálltunk vna verekedni vhol.. mint az ostobák.. de MI nevetünk rajta.. és MI jól érezzük magunkat így.. neked pedig nem kötelező odaírni az ostobaságod :)
nem te fogsz szabályozni! annyit írok ide amennyit akarok de téged akkor sem jogosít fel semmi arra h bármelyik családtagomat becsméreld értesz? míg én KULTURÁLTAN szólok hozzád, vagy bárkihez addig ezt illik viszonyozni!
ne anyázz tesa.. az h beszólsz.. és okoskodsz az ÉN galériám alatt az ok.. belefér 1 kis csipkelődés kulturált kereteken belül.. és ne csodálkozz ha visszaszólnak, de azért nem hinném h akkora BARÁTOK vagyunk h te itt anyázz.. mert nem ismersz amíg én nem bántottam 1ik családtagodat se, sőt még TÉGED se.. csak 1 használati tárgyadat becsméreltem.. ami talán nem akkora probléma.. addig te se légyszíves.. eddig se írtam ide, se sehova ezután se fogok.. de ne anyázz..
Na igen! Én inkább abban a formában hallottam, hogy mér` nem ezt vagy azt vettem helyette? Főleg olyanoktól akik még a közelébe sem voltak TL-nek, de még annak se, amit szerintük vennem "kellett volna".
""eddig se írtam ide, se sehova ezután se fogok.."
Helyes döntés