Akkor itt megragadnam az alkalmat es feteszek egy kerdest. Amikor megvettem az elso villan az osszes szelep tokig el volt zarva. Ereztem en, hogy valami nem koser az elejevel de nem tudtam rajonni a gondra. Mignem az egyik baratom hivta fel a figyelmemet a problema gyokerere. Mar akkor is kopogott az eleje. Azota viszont meginkabb kopog. Szerintem raferne egy restauralas a villakra. Mit gondolsz?
Sziasztok! Nyaron vasaroltam egy TL 1000 S gepet. Imadom! Ugy gondolom, hogy nincs tul sok belole, ezert keresem azon emberek tarsasagat, akik rendelkeznek ilyen geppel. Remelem, hogy jo helyen jarok!
Szerintem a 11 is simán belefér még, viszont akkor Pestről se kell olyan korán elindulni, ott elég 3/4 9kor gyülekezni, akkor is kéynelmesen leérünk szekszárdra 11-re.
Alkoholt, mi? Dehogy
Beszéltem közben Józsival.
Azt mondta, hogy 90% hogy nem fog tudni jönni, mert szombaton még dolgozik, és vasárnap szülőknek kell segítenie. Ha mégis jönne akkor ő külön legurulna szombat estére, de miatta ne szervezzük át az egész dolgot.
Ha nektek megfelel, akkor maradna a 36217-hozzászólásban írt terv, 8-kor találkozunk Érden a lukoil kúton(Budafoki út 5, Érd, 2030), akik Pestről jövünk, aztán pályán irány Szekszárd, és ott 10 körül találkozunk a benzinkúton(46.3744673, 18.7094325 ) a többiekkel, kis pihi, és tovább.
Akkor az eddigi lista aki biztosan jönne:
Imrufo
TLJano3
bigoneoszi
borcsa
Lipi
J3sus
Akkor Józsi majd jön egyedül
De valami olyasmire is emlékszem, hogy szombat délután lemegyünk, és vasárnap motorozunk.
Én biztos, (de lehet Oszi is), Szekszárdnál csatlakoznánk, ha tudok egy pontosabb időt.
Hívtam ma telefonon, de nem vette fel, szerintem dolgozik, majd próbálkozom még.
Részemről a szállás le van foglalva, szóval aludni lesz hol, és ha tudunk egy pontos létszámot, akkor szüleimnél szombat estére egy jó kis babgulyás is várni fog mindenkit
Az eredeti ötlet szerint szombat reggel indulnánk Pestről ,aztán Szekszárdon csatlakozna a banda többi tagja, szerintem neked is ez lenne a megfelelő, felesleges lenne Pestig felmotoroznod ...
Az egyetlen gond, hogy pont a Józsinak nem jó a szombat, mert dolgozik , szóval még semmi pontos nincs.
Budaörs. Tök tuti.
Ha szerelési dologban helpre van szükséged, szólj nyugodtan.
Szeretem őket szerelni.
Üdv a TL-esek között!
Merre van a lokációd?
Aham. Veszprémben talizhatunk.
Én távolabbról jövök. Igaz veszprémig tudok stiften menni
Beszéltem közben Józsival.
Azt mondta, hogy 90% hogy nem fog tudni jönni, mert szombaton még dolgozik, és vasárnap szülőknek kell segítenie. Ha mégis jönne akkor ő külön legurulna szombat estére, de miatta ne szervezzük át az egész dolgot.
Ha nektek megfelel, akkor maradna a 36217-hozzászólásban írt terv, 8-kor találkozunk Érden a lukoil kúton(Budafoki út 5, Érd, 2030), akik Pestről jövünk, aztán pályán irány Szekszárd, és ott 10 körül találkozunk a benzinkúton(46.3744673, 18.7094325 ) a többiekkel, kis pihi, és tovább.
Akkor az eddigi lista aki biztosan jönne:
Imrufo
TLJano3
bigoneoszi
borcsa
Lipi
J3sus
Aki még jönne(Zsolti, Ancsa, Luká?), az jelezzen, úgy kellene terveznem a kajával, meg a szállással, hátha kell pótágy, stb
A vasárnap motorozás is belefér simán, de ahogy ismerem a brigádot, lehet hogy a szombat este után annyira nem lesz sok kedve motorozni
De valami olyasmire is emlékszem, hogy szombat délután lemegyünk, és vasárnap motorozunk.
Én biztos, (de lehet Oszi is), Szekszárdnál csatlakoznánk, ha tudok egy pontosabb időt.
Most nem esik, de legalább geci hideg van
Részemről a szállás le van foglalva, szóval aludni lesz hol, és ha tudunk egy pontos létszámot, akkor szüleimnél szombat estére egy jó kis babgulyás is várni fog mindenkit
Az eredeti ötlet szerint szombat reggel indulnánk Pestről ,aztán Szekszárdon csatlakozna a banda többi tagja, szerintem neked is ez lenne a megfelelő, felesleges lenne Pestig felmotoroznod ...
Az egyetlen gond, hogy pont a Józsinak nem jó a szombat, mert dolgozik , szóval még semmi pontos nincs.
Amúgy valami opcionális terv hol mikor van valami találkozó!
Mert nekem 1 óra se és ott vagyok szexhárdon és környékén