En mar itt vagyok szekszardon a kuton. 0 fokban indultam, olyan parasvolt,hogy 50el tudtam menni az elso 50 kmen. Aztan kitisztult es lwhetett haladni. Viszont itt meg sehol senki,
Jano, csorgess mar meg 20 2073759
Helló! szeretnék venni 2db kipufogót egyformát,és nagy méretűt.Persze gyári tl-é is érdekelne.Az viszont fontos hogy 20-25000ft-ért szeretnék.Ha valakinek van,kérem csörgessen meg.Köszönöm! 06702654616
Igazad van nem ér annyit!Köszi neked meg jó pihenést!
Viszont most már tudod hogy össze kell rakni a TL-t ha egy rendes motort szeretnél ami nem egy szétesixxer
Sziasztok,
Sajnos technikai hiba miatt ki kell hagynom a talit.
Inkább nem kockáztatok a motorral, nem szeretnék trélereztetni.
Szép időt nektek, meg száraz meleg utat!
Itt az előbb 1 fok volt, így elindulni még nem tudok.
Néztem a programot, én Komlón tudnék dél és egy óra magasságában csatlakozni, amikor Ti kajáltok. kb három óra az út, így 9-10 körül indulnék attól függően hogy eléri-e a 7 fokot az idő, amikor már lehet is motorozni.
Mivel Oszi nem jön így a Balaton déli part érintésével csapatnék le kaposvár Komló úton.
Én pirutottam a szerpentinen :)
Nem tudom mi lesz holnap. Oszi kinylodik a géppel. Lehet egyedül megyek. Vagy ugy se. Majd meglátom még. Ugy számolom cél8-kor indulás.
Haj dejóó neked:/
Én meg húztam az igát egész nap!De annyira szántam időt hogy be pörcintsem a traktor!:D
Szerencsére semmi baja, pöpec a hangja csak hát a tankja üres
Jo lesz ez túrázni. Viszont ez a 180-as méret egy katasztrófa. Alacsonyan is van a hátulja, meg az sszes kanyart a gumi peremén billegve vettem nincs is rajt majrécsik.
Nem jobb! Csak mikor mar keves volt hatul a minta akkor szerintem elert egy olyan reteget ahol jobban csuszkalt! De ha bemelegedett akkor rendben volt. A pr3-n most van kozeputt 1 mm de meg mindig olyan szaraz uton mint ugy koraban...mindenesetre iden mar en sem veszek gumit
Jano, csorgess mar meg 20 2073759
Jah lájtosan fogok menni.
Itt már 1,5 fok
Jaja, mindig bővül az alkatrész listám.
Viszont most már tudod hogy össze kell rakni a TL-t ha egy rendes motort szeretnél ami nem egy szétesixxer
Sajnos technikai hiba miatt ki kell hagynom a talit.
Inkább nem kockáztatok a motorral, nem szeretnék trélereztetni.
Szép időt nektek, meg száraz meleg utat!
Néztem a programot, én Komlón tudnék dél és egy óra magasságában csatlakozni, amikor Ti kajáltok. kb három óra az út, így 9-10 körül indulnék attól függően hogy eléri-e a 7 fokot az idő, amikor már lehet is motorozni.
Mivel Oszi nem jön így a Balaton déli part érintésével csapatnék le kaposvár Komló úton.
Nem tudom mi lesz holnap. Oszi kinylodik a géppel. Lehet egyedül megyek. Vagy ugy se. Majd meglátom még. Ugy számolom cél8-kor indulás.
Én meg húztam az igát egész nap!De annyira szántam időt hogy be pörcintsem a traktor!:D
Szerencsére semmi baja, pöpec a hangja csak hát a tankja üres
1mm esőt írkálnak mára holnapra jobb idő lesz mint ma vasárnapra még jobb lesz
Most egy kis hótól se fogok megilyedni, Motoroztam már hóban, igaz enduróval