Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig a kutya sem alkudott rá,emailen,a licit végén megkérdezem 50 fontért okés e
Ilyen van nekem csak belul mar kicsit mas
Nem kis meló, a gyárin belül hegesztve van minden, de meg lehet csinálni. Árkérdéssel én is így vagyok, pillanatnyilag fontosabb dolgokra is el tudok ennyit költeni.
Igen en mar vagtam szet de a gyariba nem tudsz belefaragni 60 csovet sehogy sem! A gyarit max faragni tudod kifurkalni stb...
szerintem pityupapa 80-100 ezret ez a hang nem ér,legalább is nekem nem,és az 50 55 ezerre talán igen,hasnáltan ha eladom a gyárikat az kompenzál valamennyit,de nekem az eredeti átalakítva lenne a legjobb megoldás,mert maga a dob nagyon tettszik,nincsenek rajta ronda szegecs,körbe az a ronda bilincs sincs,csakhogy szét lehet e szedni különösebb roncsolás nélkül,mintha luká már szedett volna szét
azt kellene szétszedni belebaszni perforált 60 az csövet megtömni gyapottal,és vissza a végére az eredeti króm vég
jó ötlet ,ott is szétnézek
Amugy hasznalt szep allapotut mar meg kapsz itthon 55par aron pl LeoVince-t anno amikor en akartam akkor ennyibe akartak adni! Irj be a kipufogos forumba ott majd megmondjak...Vagy keresd ott Jelcsa-t
Fél öt fele már mi is megindultunk haza, de a sötét és a hideg utolért minket így is.
Sejtettem, hogy megkapom.

Még a szemem is becsuktam volna.

Sajna hogy nem voltam ott. Vasárnap délután értem már csak rá. Akkor már nem indultam neki. Helyette kimentem a Dunára pecázni.
Aham persze. Jani hozott öt kurvát, szóval, te amúgy is csak nézhetted volna őket, mint házas ember

Hát ez nem az a TL buli volt Motorozáson volt a hangsúly.
Na szépek vagytok! Esti bebaszás és hasonlók. Pécsi mulatók, lányok meg ilyenek? Még a végén megnyugszom, hogy nem tudtam menni.
Az a büntetésed amiért nem jöttél, hogy nem kapsz képet Amúgy nem volt időnk nagyon fotózni. Le sem szálltunk a motorról Ennyi az össz, amit Borcsa feltett. Azért video majd lesz
Üdv lenne egy kérdésem. Injektor cseréhez. Mi ez a mitsubisi (autó) lehetőség? Van erről valami infó? Típus ?
Nekem ez az infom van ha van valakinek más ötlete címe ahol fassza kipufogót tudnak csinálni kérem jelezze.Jó volna máshonnan is árajánlatot szerezni
Hol vannak a képek Kutyák! Meg az élmény beszámolók!
Szerintem 80 forintért majdnem az összes megoldja savállóból. De érdemes nézelődni ebay-en, az én Sebring karbon dobjaim is asszem 80 körül voltak újan. 4-5 nap alatt itt volt németből. Jól néz ki a dupla kémény, de sajnos ez az ára. Minden dupla.
Amit Jano javasol,az a megoldás a logikus,ha sajnos nem tudunk 100ezreket költeni kipuffra,itthon keresni gyártót és meg van oldva.
Az utcámban van kipufogó gyártó PRC kft nekem 80ezret mondott a 2öre olyanra hangolja amilyenre kérem,polírozott saválló lemezből,azt gravíroz az oldalába mit akarok,pl:punci
Ez tetszik nekem is
Pl. Mastek.Egy ilyen full karbon páros kijönne 100ból, egyszerűbb kivitelben akár 70ből is.
kb 95 ezerbe lenne egy pár ilyen dob. Ahogy nézem nem is e-legal.
Namost ebben az esetben szerintem bármely magyar gyártó olyan dobot csinál amilyet, és amekkorát akartok. Hangra jó lesz az is, teljesítményre, meg egyik se ér semmit.
...per darab...
Hali. rendelnél ilyent? Aktuális árfolyamon mennyiért érne ide? Kérdezem, mert te jobban vágod az angolt meg a fontot. Télen én is lecserélem a dobjaimat és nézegetem, hogy milyenre. Persze ha valaki utánam dobna egy pár Acrapo... de az használtan is 70-100e
Egy darabra.