Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem hajt senki, meg rá is érünk igy szerintem is el kellene osztani a programokat 2 napra. Ugyis hamar sötétedik. Szoval majd J3zus kitalálja mi legyen.
nem sajnos a motor lent van kalocsán....és visszafelé is oda megyek majd mert marad ott téli bütykölésre
Te nem Pestről mennél? Csak mert az közelebbi pont lenne egy kicsit az összeröffenésre...
na akkor be is várhatlak szekszárdnál ha gondolod
gyerünk skacók szervezkedni
Részemről helyzet a következő:
Mivel ma kiderült, hogy szombaton dolgoznom kell, ezért én is csak vasárnap tudok menni...
Úgyhogy tényleg szervezzetek valamit vasárnapra is!
Oroszlói hullámvasutat mindenképp!
Sracok! Vasarnapot hogy tervezitek azon kivul h mindenki go haza? Jezussal beszeltuk hogy vasarnap is mehetnenk egy kanyart aztan ugy ahogy tavaly is ahogy vegzunk ugy megyunk haza?! Csak azert mert ha vasarnap nem lesz semmi akkor nekem egyebkent off a tali...
11kor a kúton leszek reményeim szerint a Borcsával!
Igen valoszinuleg! De vas. reggel sity-suty ott vsgyok
Mi lenne a vas program?
Vagy mindkettőt egyszerre, hogy legyen benne kihívás

@Luká, neked kimaradna a szombat?
Hát még egy ilyen nap lesz a melóhelyen mint ma, akkor tuti én fogok aljasul bebaszni szombaton este
Vagy megcsináljuk Imrufo gépén a gp szenzort
Minek papi mar hibatlan! Jobb mint barmelyikotoke
Szombat estére terveztük a Janóval, h pár sör társaságában szétszedjük a Luká motorjának hátsó rugóstagját...
Vasarnap skacok ni a menetrend? Mert nekem lehet csaj az lesz...
hanglokátort is alkalmazott a precíz mérés érdekében
És azt csendben nem lehet?
Koszonom az infot! En 100-ra saccoltam. :-)
földminőség ellenőr
Egy ilyen teló felújítás nagyjából 40e-be van mindenestől. Meg egy délutánban.
A sátor előtti föld állapotát vizsgáltam közelről jó?
Szerintem a csuszopersely lesz a ludas. Velemenyem szerint azert volt kemenyre allitva az eleje, mert az elozo gazdi palyazott vele. Ezzel nem is lenne baj. De vagy elfelejtette vagy szandekosan nem allitotta vissza a kemenyseget es igy minden bukkanonal es minden fekezesnel kapott egy kis stresszt a villa, minek kovetkezteben oda lettek a perselyek. Azert kerdeztem ra nalad, mert nekem ez az elso traktorom es nem voltam biztos a dologban. Koszi az infot! Remelem, hogy el tudom intezni garanciaba. Amennyiben nem sikerul, ugy lehet, hogy megkereslek teged. Koszi!
Aki éjjel hol trészegen robogózik meg is érdemli a szenvedés, csak legalább hagyott volna aludni, de hajnalba már kiabált ki a sátorból
Rendben. Én azért viszek egy fél disznót, hogy legyen mit nassolni :)
Tesco van, az amúgy is benne volt az utitervben, hogy legyen reggeli.
Pár TL-ben már cseréltem a csúszóperselyeket, azokból el is múlt a kopogó hang. Viszont lehet még a fékbetét miatt is, esetleg a kormánycsapágy miatt is.