Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen
Borcsa hol találok olyan kipufogót mint a tied yoshimura oval
Ilyen is volt nemrég.Sajna a piros/TL 1000R/ vadállat nincs a képen.
Kifejezetten jol esett :) ezentul imrufot küldjük előre
Az 1 lehagytad a 9 elől, kb ez az érték reális az egyenesekben
Köszönöm a részvételt én is!Király volt,sajnos vasárnap délután nagyon bánom még most is!
Szarérzés volt haza felé egyedül menni...
Jano hozta a formáját megint keveset evet:,de remélem Oszinak jutott a pogácsából?!
Szombat éjjeli beszélgetésre vissza térve egy ilyen Kakucs hétköznapi motoros tanítós gokartost 1000% támogatom!
Köszönöm még egyszer a haverodnak a szervízt meg a király szállást!
Nem akartam zavarni, hiszen már nincs TL-em, de bármikor visszaülnék rá!
Na már várom :)
Csak egy ötlet, de lehet idén elég lenne egy 3perc körüli videó a legjobb pillanatokbol.
Oroszló TT-s videó azért remélem jol sikerült :)
Nem bírtam ki, csak belenéztem a videókba, mégis érdekelt, hogy sikerült -e elcseszni mind.
Elsőre jók lettek a felvételek, ami hátrafelé nézett az teljesen király, a sisakkamera az pár helyen nem volt tökéletes, mert rázkódott. De amire emlékszem , hogy példaértékűen szabályos motorozás volt, azokat megkerestem, és azok jók lettek
A héten kaptok egy promo videót megint, arra már megvan az ötlet, aztán majd az utána lévő hetekbe nekilátok átnézni, és megvágni az egészet (64GB, szóval nem ma estére lesz kész )
Szevasztok Srácok!

Örülök, hogy mindenki hazaért épségben, és nem volt semmi probléma. Gondoltam rátok, sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos ku.va jó lehetett, mégha egy kicsit hideg is volt.

Azért kíváncsi vagyok ám képekre meg egy kis élmény beszámolókra.
Bizonyára semmi érdekes nem lesz a videon, hiszen csak 90-el turázgattunk. Kulturált formában :)
+ pár kép
Tegnap én még zseblámpa mellett lemostam a motort, azátn irány haza, majd ma hajnalban irány a főfalu. Hát nem mondom, hogy kipihent vagyok.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, le a kalappal előttetek , nagyon jó hétvége volt. Kicsit túlárazott falusi üdítővel, meg pár helyen mogyorótörő úttal, apróbb műszaki hibákkal, de nagyon remélem, hogy mindenki jól érezte magát, és úgy ért haza, hogy megérte eljönni, és szívesen jön legközelebb is
Természetesen igény esetén később is szívesen állok a csapat rendelkezésére, ha az a környék lesz a célpont

A videókba még nem néztem bele, és szerintem még pár napig nem is fogok, mert meló/ki kellene aludni magam, szóval a nemlétező türelmeteket kérem, nincs elfelejtve a dolog.....
Miután összecsúszott előttem egy szarvas, és 110-el majdnem kettévágtam inkább úgy döntöttem ráérek hazaérni később is
Pont ki tudtam kerülni, de attól féltem lesz egy másik amelyik lerúg a motorról.
Én 0 megállóval döngettem haza, mint állat, mert a motor órája szerint fél órája késésben voltam. Aztán Tbánya előtt egy faluban felnéztem a templom toronyra, és ott láttam, h még csak 6óra nem 7...
Az angoloknál van picit sérült olcsón.
www.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%...]http://www.ebay.co.uk/itm/2014...[/url]

Amúgy furi, mert erre is azt mondják, h gyári, pedig a betöltője kínainak tűnik.
http://www.ebay.co.uk/itm/1999...
Az szép is!
A második mondatod hatására indultam meg én is.
Üdv. Vidd el egy hűtőshöz, szerintem simán átfaragják.
Üdv!
Ide írom az utókornak.
Ha valaki hongkongi felső hűtőre fanyalodna, akkor gondolja meg, illetve számítson rá. A képen is látható eltérések miatt nem megy fel jobb oldalt az idom. Túl magas a betöltőnyílás, beleér a ram csövébe. Alaposan át kellett alakítani a csövet, hogy elférjen benne/alatta a kupak. Ráment a napom.
Ebay-t végignéztem, az összes Hongkongi hűtőnek ilyen a betöltőnyílása.
Aham, megvagy.