Ez nekem is egy kukázott ingyen gumi. Most már nem akartam venni. Majd télen, meg úgyis felniket festetek. Kopott slickel már nem akartam elindulni túrára.
Nameg 180-as, lehet vezetni se fogom tudni
Én megvettem az új Road3-at, lezsíroztam, hogy a héten mindeféleképp meg kell érkeznie. Tegnap jött egy üzenet a postáról, hogy várható érkezés hétfő... Anyád!
Ma megyek haverhoz, kukázunk valamit, ami kibírja a 7végét.
Akkor én csak pogácsát viszek
Basszus imádkozás van, a hátsó gumim a gumisnál még mindig. Mondtam neki kitekerem a nyakát ha nem lesz kész. Találtam az udvaron egy 180-as michelin pilot powert 2mm mintával. Hétvégére pont jó lesz, remélem tapadni is fog valamit Sose votl ilyen fennt
Persze, van minden mint a búcsúban .
Az útvonalak meg reméljük, hogy szárazak lesznek. Bár délre amire odaérünk, szerintem nem lesz gond.
Ja, majdnem lemaradt, aki tud, hozzon kamerát
Üdv!
Honnan máshonnan mint ebay-ről vettem egy ilyen töltőt.
Egy hagyományos szivargyujtó, meg két usb van rajta, amiből az egyik 2A-rel tud tölteni. Telefon navigálás közben full fényerőn felmegy 100%-ra. Simán akksira van kötve. Van rajta egy kapcsoló, ami sajnos nem az egészet, csak az usb részt kapcsolja ki...
Érdekes... ha 2 réteg bevonat is van rajta akkor mi a túró az a sárgásbarna , rozsdára emlékeztető réteg ami kialakul a felületén a cső legmelegebb részein? Az enyémen a cső szemcseszóróban le lett fújva, azóta is olyan természetes, ezüstös színű a felülete
A kipufogó valahogy úgy néz ki, hogy van rajta egy fekete viszonylag könnyen eltávolítható réteg, és alatta egy ezüst színű nehezen eltávolítható bevonat.
Én 200-as futóba fogható csiszolókoronggal csináltam, de az karcokat hagyott maga után amit sok idő volt kipolírozni, és tökéletes se lett.
Tetoválték bronzkoronggal távolították el a rétegeket.
Polirozást fúróba fogható kemény filckoronggal végeztem, a hozzá való zöld színű pasztával. Zárójelbe jegyzem meg, hogy a rózsaszín aluminiumra való polir kicsit jobban bejött.
Hali Janó! Azt szeretném megtudni tőled, hogyan políroztátok a kipufogót, az eredeti feketét mivel távolítottátok el róla. Amúgy igen szép helyekre mentek. Tolna megyei vagyok és voltak Pécs felé nőügyeim annó.
1.) 11:00 Szekszárdról indulás, majd a szálkai tó előtt van egy kilátó, illetve a tónál is lehet pózerkedni :)
2.) Komlón kaja, meg egy kis pihenő, még keresem milyen lehetőségek vannak enni.
3.) Oroszlói "hullámvasút" lesz mindkét nap, csakhogy jó legyen :)
4.) Orfű, és Abaliget, itt is szép a kilátás, lehet megint pózolni
5.) Sok kanyar, majd kis rendbontás Pécsen keresztül, irány Mohács, ott tudunk venni estére sört, reggelit stb...
6.) Szekcsőn kaja szüleimnél, majd irány a nyaraló, ivás, stb...
1.) Indulás SzeKcsőről, szerintem ha 10:00-10:30 között ideér mindenki, akkor 11-kor legkésőbb elindulunk.
2.) Irány Pécs, ismét kanyargós út, de másik, mind szombaton
3.) Oroszlói hullámvasút, hogy Imrufo, és Luká se maradjon le :)
4.) Komlón, és Mánfán keresztül irány a Mecsek pihenő, itt van egy büfé, tudunk enni, inni, stb..
Ha lesz még idő, és kedvetek, én innen még megyek tovább nagybátyámhoz Siklósra letenni a motoromat.
Itt nagy program nincs, Max V-max simogatás,de ha belefér arra még kerülhettek egyet, onnan sincs messze az M6, az utak meg elég jók.
Akkor a jelenlegi állás szerint:
-Pestről én jövök egyedül, esetleg még Oszi, addig még igyekszem elérni telefonon.
-11:00 kor találkozunk Szekszárdon a kúton itt lesz Lipi, Borcsa, Jano (És lehet Oszi)
Este kajára 5 fő van akkor velem együtt, illetve 5 főre kell a szállás is.
Vasárnap 10:00-10:30 között megérkezik Imrufo, és Luká Szekcsőre, és indulhatunk tovább.
FONTOS:
Ugyan szombat estére van babgulyás, de az esti iváshoz, illetve a reggelihez nekünk kell megvenni a dolgokat a Tesco-ban szombaton, erre készüljetek.
(nem tudok sajnos előbb hazamenni és bevásárolni én se, mert dolgozom 23.-án).
Ágynemű, meleg víz, stb. van, törölközőt hozzatok, esetleg pizsamát, ezek elférnek az ülés alatt :)
Illetve ha valaki még most kapna kedvet, nyugodtan jöhet, van még hely
Látom megy az intrika meg a szappanopera a forumon. Nem jó ez, nem vezet békességre!
Sajnos az utóbbi időben egy kicsit nem találom a fejem, azt hittem ez a nyugodt ősz a hajtós nyár után majd enged egy kis időt, de hát tévedtem. Szóval! Röstellem magam, én mint szószólója és egyik fő hangadója a késő őszi gurulásnak, nem tudok ott lenni. Sajnos szüleimnek kell otthon vidéken segítenem, betakarítás, darálás... Szóval meló van. Nem szoktam kihagyni, sőt talán még egy ilyet sem hagytam ki, de sajnos ezt most kifogom. (Bár csak zárojelesen, de ha ott lennék én belekortyolnék lipi páleszába. )
Mindenesetre jó mókát, meg szép időt nektek! Tavasszal már ott leszek.
Aztán ettől függetlenül kérek ám képeket. Gyűjtöm a TL-es képeket.
Jájj mennyi bajotok van
Szerintem 2-kor nekem is el kellene indulni, hogy sötétedésre hazaérjek, mert ugye oraátállitás vasárnap hajnalban ha jol tudom.
Szerintem nem kellene a páleszt erőltetni. Az nem vezet sose jora
Nem könnyítitek meg az életem.
Persze ötlet már van, merre kellene menni, holnap délig pontosítom, és felrakom a teljes menetrendet szombatra, meg vasárnapra.
Én sajnos csak vasárnap délig tudok maradni!
Szóval tökéletesen egyet értek hogy azért ne csak a bebaszáson legyen a hangsúly meg az evés!:D
Amúgy szívből remélem hogy Oszi nem fogja megint a "talajt" vizsgálni
Gondolom pálinkát még most se szereti senki?
Nameg 180-as, lehet vezetni se fogom tudni
Ma megyek haverhoz, kukázunk valamit, ami kibírja a 7végét.
Szoval akkor bemeledésre nagyon figyelni kell?
Basszus imádkozás van, a hátsó gumim a gumisnál még mindig. Mondtam neki kitekerem a nyakát ha nem lesz kész. Találtam az udvaron egy 180-as michelin pilot powert 2mm mintával. Hétvégére pont jó lesz, remélem tapadni is fog valamit Sose votl ilyen fennt
Az útvonalak meg reméljük, hogy szárazak lesznek. Bár délre amire odaérünk, szerintem nem lesz gond.
Ja, majdnem lemaradt, aki tud, hozzon kamerát
Honnan máshonnan mint ebay-ről vettem egy ilyen töltőt.
Egy hagyományos szivargyujtó, meg két usb van rajta, amiből az egyik 2A-rel tud tölteni. Telefon navigálás közben full fényerőn felmegy 100%-ra. Simán akksira van kötve. Van rajta egy kapcsoló, ami sajnos nem az egészet, csak az usb részt kapcsolja ki...
A kipufogó valahogy úgy néz ki, hogy van rajta egy fekete viszonylag könnyen eltávolítható réteg, és alatta egy ezüst színű nehezen eltávolítható bevonat.
Én 200-as futóba fogható csiszolókoronggal csináltam, de az karcokat hagyott maga után amit sok idő volt kipolírozni, és tökéletes se lett.
Tetoválték bronzkoronggal távolították el a rétegeket.
Polirozást fúróba fogható kemény filckoronggal végeztem, a hozzá való zöld színű pasztával. Zárójelbe jegyzem meg, hogy a rózsaszín aluminiumra való polir kicsit jobban bejött.
Szombatra:
https://goo.gl/maps/z6U2i8xN1c...
1.) 11:00 Szekszárdról indulás, majd a szálkai tó előtt van egy kilátó, illetve a tónál is lehet pózerkedni :)
2.) Komlón kaja, meg egy kis pihenő, még keresem milyen lehetőségek vannak enni.
3.) Oroszlói "hullámvasút" lesz mindkét nap, csakhogy jó legyen :)
4.) Orfű, és Abaliget, itt is szép a kilátás, lehet megint pózolni
5.) Sok kanyar, majd kis rendbontás Pécsen keresztül, irány Mohács, ott tudunk venni estére sört, reggelit stb...
6.) Szekcsőn kaja szüleimnél, majd irány a nyaraló, ivás, stb...
Vasárnap:
https://goo.gl/maps/dgoVaFZZft...
1.) Indulás SzeKcsőről, szerintem ha 10:00-10:30 között ideér mindenki, akkor 11-kor legkésőbb elindulunk.
2.) Irány Pécs, ismét kanyargós út, de másik, mind szombaton
3.) Oroszlói hullámvasút, hogy Imrufo, és Luká se maradjon le :)
4.) Komlón, és Mánfán keresztül irány a Mecsek pihenő, itt van egy büfé, tudunk enni, inni, stb..
Ha lesz még idő, és kedvetek, én innen még megyek tovább nagybátyámhoz Siklósra letenni a motoromat.
Itt nagy program nincs, Max V-max simogatás,de ha belefér arra még kerülhettek egyet, onnan sincs messze az M6, az utak meg elég jók.
Akkor a jelenlegi állás szerint:
-Pestről én jövök egyedül, esetleg még Oszi, addig még igyekszem elérni telefonon.
-11:00 kor találkozunk Szekszárdon a kúton itt lesz Lipi, Borcsa, Jano (És lehet Oszi)
Este kajára 5 fő van akkor velem együtt, illetve 5 főre kell a szállás is.
Vasárnap 10:00-10:30 között megérkezik Imrufo, és Luká Szekcsőre, és indulhatunk tovább.
FONTOS:
Ugyan szombat estére van babgulyás, de az esti iváshoz, illetve a reggelihez nekünk kell megvenni a dolgokat a Tesco-ban szombaton, erre készüljetek.
(nem tudok sajnos előbb hazamenni és bevásárolni én se, mert dolgozom 23.-án).
Ágynemű, meleg víz, stb. van, törölközőt hozzatok, esetleg pizsamát, ezek elférnek az ülés alatt :)
Illetve ha valaki még most kapna kedvet, nyugodtan jöhet, van még hely
Látom megy az intrika meg a szappanopera a forumon. Nem jó ez, nem vezet békességre!
Sajnos az utóbbi időben egy kicsit nem találom a fejem, azt hittem ez a nyugodt ősz a hajtós nyár után majd enged egy kis időt, de hát tévedtem. Szóval! Röstellem magam, én mint szószólója és egyik fő hangadója a késő őszi gurulásnak, nem tudok ott lenni. Sajnos szüleimnek kell otthon vidéken segítenem, betakarítás, darálás... Szóval meló van. Nem szoktam kihagyni, sőt talán még egy ilyet sem hagytam ki, de sajnos ezt most kifogom. (Bár csak zárojelesen, de ha ott lennék én belekortyolnék lipi páleszába. )
Mindenesetre jó mókát, meg szép időt nektek! Tavasszal már ott leszek.
Aztán ettől függetlenül kérek ám képeket. Gyűjtöm a TL-es képeket.
Szerintem 2-kor nekem is el kellene indulni, hogy sötétedésre hazaérjek, mert ugye oraátállitás vasárnap hajnalban ha jol tudom.
Szerintem nem kellene a páleszt erőltetni. Az nem vezet sose jora
Persze ötlet már van, merre kellene menni, holnap délig pontosítom, és felrakom a teljes menetrendet szombatra, meg vasárnapra.
Szóval tökéletesen egyet értek hogy azért ne csak a bebaszáson legyen a hangsúly meg az evés!:D
Amúgy szívből remélem hogy Oszi nem fogja megint a "talajt" vizsgálni
Gondolom pálinkát még most se szereti senki?