Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mióta megházasodott Jóske keveset jár erre. Ez gyanus
Akkor mi lesz Oszi megyünk együtt arrafele?
Jó lenne eldönteni, mert ha nem szervezek valami csajt hétvégére
Nekem jó a zörgős is kétezerért, de ha Lippi is megsértődne jöhet mindkettő Köszi!
Micsoda pezsgés van itt Nekem jó a zörgős is

Menjél pihenni
Fáj az igazság mi? Nyugodj meg, nem is neked írtam.
Tudod, vicces, h pont olyan embert szóltál le, aki nektek akart jót.
Pont nem olyan vagyok, és mivel engem nem ismersz, leszel szíves nem elemezni hogy milyen vagyok és mit csinálok. Különben akkor fog érdekelni mit gondolsz rólam ha megkérdezem. Nem kérdeztem, ugye?
1. Imrufo-t régebb óta ismerem, tudom milyen ember.
2. Már unalmas.
3. Itt siránkozol meg piacozol aztán így is harmad áron kínálták a cuccot. Nemhogy inkább csöndbe maradtál volna és örülnél az árnak, meg h te kaptad volna meg elsőnek.
Evvel eléggé jellemezted magad. Tipikus olyan lehetsz, aki ha segít valakinek, azt "emlegeti folyamatosan"...
Példát vehetnél a Lipiről.
Nem Sírok semmit és te meg mi a faszt szólsz bele, főleg ebben a stílusban. 4000et nem ér nekem és ennyi. Onnantól kezdve nem érdekel az ügy tovább és főleg nem fő a fejem tőle.
Valaki hozzám is dobhatna mérgében egy TLR főtengelyt....
Juni óta áll a motor.
Na Józsi hóóóól vagy?
Akkor vasárnap összejövetel?
Amúgy is azt szoktad.
Már csomó embert átvertél amikor ingyen ezt-azt elosztogattál(még én is kaptam ezt azt ). Sztem Isten tartsa meg a jó szokásodat, és ezt az üzleteli formádat.

Itt lehet az ember forrófejű. Inkább itt mint kint az úton...
Túlélem valahogy, bár az év üzletéről maradtam le.
Nem baj, majd hétvégén jól átbaszok mást, akit lehet.

Amúgy viccen kívül ha most válaszolnék Pityupapának, csak annyi lenne hogy
Ha nem kell, hát nem kell.
Kicsit elkapkodtam a választ, de hát ez van...
Ne is foglalkozz vele.
Én már a második kitörésénél ezt írtam volna, h odaadom valaki másnak ingyen aztán füstöljön a feje...
Most mi a faszt sírsz? A találkozó óta ezen ugrálsz.
Sztem meg vedd meg 18e-ért az ebay-ről, ha ez nem tetszik.
Ez most komoly?
Hogy besértődtél? Tényleg nem emlékszem hogy mennyit írtam. Nem is érdekel. Te meg cigánykodsz ötszáz forinton...
Olyan nagy ívben leszarom a bánatod, hogy el se hiszed!
Ha kell belebaszom a kukába. De tudod mit? Odaadom Janónak is meg Lipinek is ingyen ha kell nekik, annyira érdekel ez az egész...
Szóval, mikor először volt szó az árról, azt írtad, 5000 a pár, azt felezzük meg. Erre okéztunk rá. Ennek értelmében, a jóért adok 2500at, a zörgősért 2000et sem! De mivel ennyire komoly vagy, hogy másodszor felejted el mit egyezkedtél itt a fórumon ezekről a ledekről, ezért nekem egyik sem kell.
Ha az időjárás kiadja, akkor 7végén megyek a szegcsői gurulásra, szóval Lipi-nek oda tudom adni személyesen. Mivel Budapest meg útbaesik, Neked viszem szintén személyesen. Majd egyeztetünk még addig.
Kezdjétek gyűjteni a lóvét! Ami a tompítottban volt, abban már vinnyog egy kicsit a ventillátor, foglalkozni kell vele. 2000JMF. Ami a refiben volt, az ugye szinte semmit nem ment. 4000JMF.
Virtuálisan boxoljátok le, hogy kinek melyik kell...
Jaja.
Viszont akkor össze kelle hangolni a dolgokat mert már nem emlékszem miben maradtunk, meg, hogy kik jönnének.
Most éppen se az időkép, se a köpönyeg nem mond esőt hétvégére. Mondjuk meleg nem lesz, az tény, nem fog ránk rohadni a ruha.
én nem, de ha valamelyötök(te vagy Imrufó) az egyiket elküldi nekem, akkor azt a szálllítást állom.
Vezérem te Jössz?
ÉN a köpönyeget néztem. Ja az időkép mást mutat. Akkor tudja fasz. Mi legyen? Mondjuk az a 2mm nem vészes

http://koponyeg.hu/t/P%C3%A9cs
Hol nézed az esőt? 16 fokot mutat szombatra vasárnapra eső nélkül.
Úgy nézem ott hidegebb, és esősebb lesz :(
Akkor majd tavasszal
Papa nem szeretnéd nekem a másikat elpostázni?Vagy ha lesz a jövő hétvégi Szegcsői party oda nem jösszöl?