Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imrufokukacfreemailponthu

Küldtem mailt.
Juhhuuu
Chuwakka19@gmail. Com
Tudom, hogy kicsit megkésve, de:

KÉSZ A VIDEO

Viszont annal ellenére, tökéletesen betartottuk a kreszt egész úton (kivéve a 3 büntetés néhány másodpercében ), a debreceni srácokkal történtek után első körben nem tölteném fel youtube-ra, csak nektek adnám oda.

Csináltam egy letöltős oldalt, ahova csak TI tudtok majd belépni, és letölteni a videót. Ehhez viszont kellene nekem az E-mail címe mindenkinek. Akár itt a fórumban, akár a janosszocs@gmail.com-ra ha elkülditek, akkor elküldöm a videó elérhetőségét, meg a felhasználónevet/jelszót, és tölthetitek is
Arra a villahidra már most irigy vagyok :)
Attól függ mit jelent a komplett konzol...
Annyi az egész, hogy arany színű lesz a mostani helyett, meg megy hozzá egy Vanzuki felső villahíd.
igen.
Szia!
Persze érdekel. Veszel komplett konzolt a helyére?
Ha érdekel, én jövő szezonra lecserélem az enyémet, úgyhogy elboltolhatjuk...
Nagyjából hasonló ára lesz mint a led-nek.
Fék oldali?
Ja bocs, jobbos van.
nekem van egy.
Az nincs, csak egy bal kormánycsutka.
Köszi, de olyat néztem ki a gyári helyette ami kevésbé meredek, és szélesebb. Viszont bal oldali lábtartó konzolod nincs véletlen? Első-hátsó is érdekel.
Nekem van egy kormánycsutkám , melyik oldali kell?
Nem kötelező megvenni... csak gondoltam hátha valakinek tetszik...
ez nem karbon csak a karbon borítás van rajta
Ha valaki karbon hátsó sárvédőt keresne:

http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...
Ezektől minden kitelik úgylátszik. Itt is folyamatosan cirkál és büntet egy rendőr gs650-es. Motorosokat is
Ezt beszéltük Oszival is. Nem biztos, hogy bármelyikőnk is szeretne még büntit a meglévő 30-as csekk mellé. (nem mintha bármi rosszat is csináltunk volna, de még a végén egy véletlen záróvonal átlépésért is elkezdenek basztatni). Tudom, hogy a Debreceni srácok azért elég meredek dolgokat is műveltek, de azért inkább óvatos leszek, minthogy megint fánkra adományozzak fél fizetéseket
Ha teljes kemenysegre allitom akkor meg sem birom mozdutani a kormanyt! Menet kozben meg nem probaltam de biztos jo lesz!
Én mé ma vettem észre, hogy el van repedve az egyik kormánycsutkám. Abbol kell valami kínait beszereznem.
hogy funkcionál?