Viszont annal ellenére, tökéletesen betartottuk a kreszt egész úton (kivéve a 3 büntetés néhány másodpercében ), a debreceni srácokkal történtek után első körben nem tölteném fel youtube-ra, csak nektek adnám oda.
Csináltam egy letöltős oldalt, ahova csak TI tudtok majd belépni, és letölteni a videót. Ehhez viszont kellene nekem az E-mail címe mindenkinek. Akár itt a fórumban, akár a janosszocs@gmail.com-ra ha elkülditek, akkor elküldöm a videó elérhetőségét, meg a felhasználónevet/jelszót, és tölthetitek is
Köszi, de olyat néztem ki a gyári helyette ami kevésbé meredek, és szélesebb. Viszont bal oldali lábtartó konzolod nincs véletlen? Első-hátsó is érdekel.
Ezt beszéltük Oszival is. Nem biztos, hogy bármelyikőnk is szeretne még büntit a meglévő 30-as csekk mellé. (nem mintha bármi rosszat is csináltunk volna, de még a végén egy véletlen záróvonal átlépésért is elkezdenek basztatni). Tudom, hogy a Debreceni srácok azért elég meredek dolgokat is műveltek, de azért inkább óvatos leszek, minthogy megint fánkra adományozzak fél fizetéseket
Küldtem mailt.
KÉSZ A VIDEO
Viszont annal ellenére, tökéletesen betartottuk a kreszt egész úton (kivéve a 3 büntetés néhány másodpercében ), a debreceni srácokkal történtek után első körben nem tölteném fel youtube-ra, csak nektek adnám oda.
Csináltam egy letöltős oldalt, ahova csak TI tudtok majd belépni, és letölteni a videót. Ehhez viszont kellene nekem az E-mail címe mindenkinek. Akár itt a fórumban, akár a janosszocs@gmail.com-ra ha elkülditek, akkor elküldöm a videó elérhetőségét, meg a felhasználónevet/jelszót, és tölthetitek is
Annyi az egész, hogy arany színű lesz a mostani helyett, meg megy hozzá egy Vanzuki felső villahíd.
Persze érdekel. Veszel komplett konzolt a helyére?
Nagyjából hasonló ára lesz mint a led-nek.
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...