Attól a fix trafitól az M0-áson tavaly 2 hónapig be voltam szarva -november,december-mert nem tudtam most lekapott vagy sem,napközben volt nem láttam,nem emlékeztem ott pont mennyivel mentem,megszoktam az angol rendszámot,nem számított mikor hol mennyivel,most már figyelni kell.Nem jött büntetés szerencsére.
Megrendeltem,ebayos tokot tartóval,1hónap mire ideér a cucc
8:30-ra értem haza, jo sok megállóval.
Mocskos hideg volt, de a találkozó ismét élmény volt.
Köszönet Jézusnak a vendéglátásért meg a jo kajákért. :):)
Oké akkor jövőre nálam. Itt lehet 180-al lapon motorozni, mert nincs gödör az út közepén. Biztos fogjátok élvezni :)
Ujra a nagy faluban! Orultem hogy talalkoztunk skacok! Tavasszal ujra indul a mandula ausztriaban janonal ;)
A teli kesztyumet mar en is felvettem igy nem faztam picit sem. Ajanlom mindenkinek;)
Én telefont használok GPS-nek, szintén ebay-ről vízálló tokkal. Körben cipzár van és a kábelt a cipzár végénél vezetem ki. Gondolom így annyira nem vízálló, de inkább azért nem vízálló, mert letéptem a fóliát róla, mert tükröződött...
Szintén haza értem.
M0-án rámvillantott egy fix trafi, amit nem vettem észre, ettől egy kicsit szomorú lettem... De még így is megérte a mai nap!
Mai etap, és a LED lámpa full sötétben:
Minden elismerésem! Ennyit motorozni ilyen hidegben és ilyen szar utakon.
Egyébként ma is láttalak titeket Oroszló után, dudáltam, meg intettem is. A GSX-R el voltam, pont félre álltatok.
Okés megrendeltem,van az ebayen vízálló gps tartó,de nem tudom elképzelni hogyan töltöm a gps-t ha benne van a tokban,az Én gps-em áram nélkül 1 pillanatot sem megy ezeken a vízálló tokon nem látok csatlakozási pontot és nem is ír róla
Megrendeltem,ebayos tokot tartóval,1hónap mire ideér a cucc
Mocskos hideg volt, de a találkozó ismét élmény volt.
Köszönet Jézusnak a vendéglátásért meg a jo kajákért. :):)
Oké akkor jövőre nálam. Itt lehet 180-al lapon motorozni, mert nincs gödör az út közepén. Biztos fogjátok élvezni :)
A teli kesztyumet mar en is felvettem igy nem faztam picit sem. Ajanlom mindenkinek;)
Köszi még egyszer az ajándékokat ! :)
Na most még 40km azt otthon.
M0-án rámvillantott egy fix trafi, amit nem vettem észre, ettől egy kicsit szomorú lettem... De még így is megérte a mai nap!
Mai etap, és a LED lámpa full sötétben:
Egyébként ma is láttalak titeket Oroszló után, dudáltam, meg intettem is. A GSX-R el voltam, pont félre álltatok.
emailben csak a többit.
csaplar.zsolt@upcmail.hu
Reggel megindulok, még ha armageddon lesz is!
430km egy nap alatt. Szóval jol telt.
Holnap ha nem betegedem le jobban akkor 10:30-ra ott vagyok