Fel megy az R - re is siman esetleg csak a bilincs nem fog stimmelni de az legyen a legkevesebb!
Youtuben nezz videot hatha van ilyen dobrol! 60-as a kimenet szoval szolni fog szepen az biztos...
Az jól hangzik, mert a tompítottal szoptam rendesen. Már egyszer hajlított volt a lemezem a xenon miatt, amit hagyományos izzóhoz visszahajlítottam, és most még le is tört belőle egy kevés, hogy újra monyákoltam vele
Refinél még a rugót sem kellett hajlítgatni, könnyebb mint a tompítottnál. Mondjuk én úgy csináltam, hogy a rugótartó csavart kiszedtem, ráfűztem a rugót a LED-re, és úgy raktam össze az egészet. Ez kb 5-10 perc, szóval sima ügy.
Ja a második tutira kínai.
Mikor néztem a hűtőket, csak az USA-ban volt 1-2 normálisabb, a többit nem raktam volna be a motoromba, csak ha a faluhatárig megyek. Mindegy, már összeraktam, szépen megműanyagoztam a csövet, csak idegesít, hogy az 1 szabad napom ráment. Legközelebb akkor lesz megint időm, ha már havazik. Mondjuk most 1 füst alatt meghegesztettem 1 letörött rögzítőfület is az idomon. Remélem a hűtési teljesítményével nem lesz gond. Jó pont, hogy úgy néz ki legalább, hogy nem lyukas.
Vettél már E39-et? Nem jártál felém.
Beállítás holnap jön. Már volt hajtogatva a lemezem a xenon miatt régebben így nem volt gond.
Meld lebeszélem Lippivel. Jo lenne a refibe is.
Helyzetjelzőnek tudsz ajánlani valami? :)
most ez az ár egy darabra van vagy párban ennyi?
Youtuben nezz videot hatha van ilyen dobrol! 60-as a kimenet szoval szolni fog szepen az biztos...
Teljesen másként áll S és az R kipufja!
Ha jobban megnézed íbéjen ott is azt írja Csak S vagy csak R!
Nem olcsó, viszont drága.
Mikor néztem a hűtőket, csak az USA-ban volt 1-2 normálisabb, a többit nem raktam volna be a motoromba, csak ha a faluhatárig megyek. Mindegy, már összeraktam, szépen megműanyagoztam a csövet, csak idegesít, hogy az 1 szabad napom ráment. Legközelebb akkor lesz megint időm, ha már havazik. Mondjuk most 1 füst alatt meghegesztettem 1 letörött rögzítőfület is az idomon. Remélem a hűtési teljesítményével nem lesz gond. Jó pont, hogy úgy néz ki legalább, hogy nem lyukas.
Vettél már E39-et? Nem jártál felém.
Meld lebeszélem Lippivel. Jo lenne a refibe is.
Helyzetjelzőnek tudsz ajánlani valami? :)
Könnyen befaragtad?
Nekem kellett utána állítani is, mert eltolódott balra a vetítési kép...