Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen is r-es dob van. Felfogatással kellet monyákolni, de a bilincsesnél ez sem gond.
r-re nem is gyárt a lextek,az oldalukat megtaláltam,és oot csak 70 font és a pósta is benne van.
most ez az ár egy darabra van vagy párban ennyi?
Fel megy az R - re is siman esetleg csak a bilincs nem fog stimmelni de az legyen a legkevesebb!
Youtuben nezz videot hatha van ilyen dobrol! 60-as a kimenet szoval szolni fog szepen az biztos...
Nem valószínű Zsolti!
Teljesen másként áll S és az R kipufja!
Ha jobban megnézed íbéjen ott is azt írja Csak S vagy csak R!
azt írja az s hez jó,de szerintem,r re is fel lehet rakni,de milyen lehet a hangja?
Az jól hangzik, mert a tompítottal szoptam rendesen. Már egyszer hajlított volt a lemezem a xenon miatt, amit hagyományos izzóhoz visszahajlítottam, és most még le is tört belőle egy kevés, hogy újra monyákoltam vele
Refinél még a rugót sem kellett hajlítgatni, könnyebb mint a tompítottnál. Mondjuk én úgy csináltam, hogy a rugótartó csavart kiszedtem, ráfűztem a rugót a LED-re, és úgy raktam össze az egészet. Ez kb 5-10 perc, szóval sima ügy.
Akkor jó, de kellett akkor monyákolni valamit? Na, csak, hogy mire készüljek, ha rendelek ilyet esetleg.
R-en IS foglalatban volt...
R-en foglalatban volt. Simán beraktam a LED-et a foglalat nélkül. Fókusztávolság meg nem érdekelt.
A refi helyére hogyan tudtad betenni az izzót? Azért kérdezem, mert az S-en egy foglalatba van benne a H1-es izzó, és nem úgy mint a tompitottnál.
Végén még látni is fogok majd :) Nem volt jó élmény gyertyafénynél hazamenni
Világít szépen, nincs vele gond. Meg nem is panaszkodott még rá senki.
Ez nem tul erős? Eredetileg 5w menne oda.
Nekem ez van benne május óta, hibátlan.
Nem olcsó, viszont drága.
Ja a második tutira kínai.
Mikor néztem a hűtőket, csak az USA-ban volt 1-2 normálisabb, a többit nem raktam volna be a motoromba, csak ha a faluhatárig megyek. Mindegy, már összeraktam, szépen megműanyagoztam a csövet, csak idegesít, hogy az 1 szabad napom ráment. Legközelebb akkor lesz megint időm, ha már havazik. Mondjuk most 1 füst alatt meghegesztettem 1 letörött rögzítőfület is az idomon. Remélem a hűtési teljesítményével nem lesz gond. Jó pont, hogy úgy néz ki legalább, hogy nem lyukas.
Vettél már E39-et? Nem jártál felém.
Beállítás holnap jön. Már volt hajtogatva a lemezem a xenon miatt régebben így nem volt gond.
Meld lebeszélem Lippivel. Jo lenne a refibe is.
Helyzetjelzőnek tudsz ajánlani valami? :)
Jónak tűnik.
Könnyen befaragtad?
Nekem kellett utána állítani is, mert eltolódott balra a vetítési kép...
Próbáltam finoman ereszkedni nehogy elaludjon a banda.
Az égő egy kis olajzás után hangtalan, és szép fehér
ilyen időben már a böruha nem véd meg a hidegtől,
olyan kell ami nincs szét búga tva