Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt az enyém is....
Jóképű gyerekek vagyunk. Részemről maradhat
Neked nem mutatjuk meg, mert nem jöttél .
Viccet félretéve, kicsit felborult a magánéletem, és nem volt időm befejezni, kb 90%, hétvégén elsimítom a maradékot, és megígérem, hogy legkésőbb vasárnap estére kész lesz.

Viszont ha már beszélünk róla, mennyire akarjátok az arcotokat kitakartatni? Remélem nem nagyon, mert a rendszámokkal is szoptam azért rendesen . Ez főleg Borcsa, Jano, és Lipire vonatkozik, mert Imrufo maszkban volt, a többiek meg sisakban végig
De élményekkel gazdagodtál volna :) a tavaszt tedd szabaddá. Videot még mi sem láttuk sajna.
Hol a videó? Én nem is láthatom?
Hát legközelebb nem szeretném kihagyni az effajta összejövetelt. Úgy érzem nekem ott lett volna a helyem. És akkor most szegényebb is lehetnék 30 forinttal.
Legközelebb leadjuk neked előre a túraútvonalat, hogy elintézd a nyugodt motorozást
Ez az huligánok, fizessetek csak! Legyen nálunk Kánaán!

Eléggé sunyi helyen van az a mérőműszer. Leleményes a magyar zsandár.
Gondolom Ti ketten J3zussal nem akartok tavasszal ausztriába jönni? Mindig is akartam egy ilyen fotót, köszi Oszi, hogy kifizetted nekem

Áhh, sztem maguktól is támogatni fognak minket...
Ha kell én is siránkozok nekik a bünti miatt egy kört .
Aztán a következő találkozón meg jól megvernek minket
hogy törném el a kezét....
Jah, azt nem láttam bocsi.
Ennek a teteje egy csöppet meg van vágva
Nem-nem, ezt most rakták fel.
http://www.ebay.de/itm/TL-1000...
Az a matt fekete? Pár hete kérdeztem a szállításra, de válaszra se méltatott. Megpróbálom hátha Ausztriába szállít.
Most van a német bay-en
ááá, azt nem szeretném ha szanaszét állna. Na mindegy, akkor majd kutakodok, egyszer csak lesz fekete eladó.
Helyes.

Nem, mert a deformálódástól jól megnyúlt. Meg ha csak simán meghegesztik, megint el fog repedni. Belül fel kell ragasztani hálóval is még..
Van itt egy elég jó autófényező. Hihetetlen bonyolult színeket is egyedül ő bírt kikeverni, és relatív olcsón dolgozik. Majd hozzá viszem a gépet.

Akartam kérdezni csak elfelejtettem. ajánlottak egy nagyon profi műanyagost. Szerinted érdemes lenne meg hegesztetnem az idomot?

Csak tudják kikeverni valahol.
Na büntisek, elmondom, h megfellebbezem a büntit, avval az indokkal, h a másik 3 kolléga nem kapott, pedig ott jött velünk.
Jó ötlet?
Akkor ilyen lesz
Igen, kicsit el kéne tolni, mert a sünök fizetését is nekünk kell összedobni...