Neked nem mutatjuk meg, mert nem jöttél .
Viccet félretéve, kicsit felborult a magánéletem, és nem volt időm befejezni, kb 90%, hétvégén elsimítom a maradékot, és megígérem, hogy legkésőbb vasárnap estére kész lesz.
Viszont ha már beszélünk róla, mennyire akarjátok az arcotokat kitakartatni? Remélem nem nagyon, mert a rendszámokkal is szoptam azért rendesen . Ez főleg Borcsa, Jano, és Lipire vonatkozik, mert Imrufo maszkban volt, a többiek meg sisakban végig
Hát legközelebb nem szeretném kihagyni az effajta összejövetelt. Úgy érzem nekem ott lett volna a helyem. És akkor most szegényebb is lehetnék 30 forinttal.
Viccet félretéve, kicsit felborult a magánéletem, és nem volt időm befejezni, kb 90%, hétvégén elsimítom a maradékot, és megígérem, hogy legkésőbb vasárnap estére kész lesz.
Viszont ha már beszélünk róla, mennyire akarjátok az arcotokat kitakartatni? Remélem nem nagyon, mert a rendszámokkal is szoptam azért rendesen . Ez főleg Borcsa, Jano, és Lipire vonatkozik, mert Imrufo maszkban volt, a többiek meg sisakban végig
Eléggé sunyi helyen van az a mérőműszer. Leleményes a magyar zsandár.
Áhh, sztem maguktól is támogatni fognak minket...
Aztán a következő találkozón meg jól megvernek minket
http://www.ebay.de/itm/TL-1000...
Nem, mert a deformálódástól jól megnyúlt. Meg ha csak simán meghegesztik, megint el fog repedni. Belül fel kell ragasztani hálóval is még..
Akartam kérdezni csak elfelejtettem. ajánlottak egy nagyon profi műanyagost. Szerinted érdemes lenne meg hegesztetnem az idomot?
Csak tudják kikeverni valahol.
Jó ötlet?
35B Kanon Gold Metallic