A foto eléggé alacsonyrol készült. A felső az inkább térfigyelő kamera, az also doboz gyanús, de könnyen tongálhato helyen van, igy nem hinném, hogy oda tették. Lehet az udvarra volt kibaszva a háromlábú.
Közben elkezdte csípni a csőrömet, hogy hogy a fenébe nem vettünk észre egy rohadt nagy dobozt, vagy egy autót. Megnéztem a videót, és ott se látszik semmi...... Pedig megvan, hogy honnan lőtték a képeket
Ha itt megfordultok, akkor az oszlopon fent van egy kütyü, lent pedig egy doboz. Szerintem ez lehet az, de ez persze csak találgatás..
Egyszóval esélyünk nem volt.....
Fasza, már várom a hivatalos levelet a Pécsi Rendőrkapitányságról, hogy köszönik a TL fórumnak a pénzt fánkautómatára, meg a kávégépre, és jövőre is szívesen látnak minket
Jano, nem akarom elrontani a napod, de nekem is így kezdődött, hogy megláttam magam imrufo képén.
Ez itt e:
Pláne ha ő már egy ideje megkapta.
Még jo hogy tegnap nyertem kaparós sorsjegyen . Lesz helye a nyereménynek
https://goo.gl/maps/LmuZjX9cGd...
Ha itt megfordultok, akkor az oszlopon fent van egy kütyü, lent pedig egy doboz. Szerintem ez lehet az, de ez persze csak találgatás..
Egyszóval esélyünk nem volt.....
Jano, nem akarom elrontani a napod, de nekem is így kezdődött, hogy megláttam magam imrufo képén.
Eltoljuk a kesztyu projekret ? :)
Eljott az ido kesztyu rendeles teren! Paran jeleztetek hogy kellene.
Jelentkezzen aki szeretne a tobbit meg akkor vele szemelyesen megbeszelem hogy milyet mennyiert stb. Ugy ahogy tavaly is!;)