Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szééép!
Sztem meg pont azért volt, mert nem voltál ott.
Ennek az aranyozott felninek a színkódját nem tudjátok véletlenül?
Ennek orulok!
Köszi, de nekem még megvan a tavalyi, és semmi baja, hiába nyúztam pályán amennyit tudtam.
Nekem jo lett az m-es amit haverom rendelt, igy nekem van. Még egszer bocs a keverésért.
okés felírtam
Yo! Nekem jöhet a GPTech, ha van a régebbi tipusból.
Ez itt e:
Meg nem szoltak h jott level...
Ha valaki közületek kapott és ti még nem akkor csak ő szívta be.
Pláne ha ő már egy ideje megkapta.
Te se kaptad még meg? Volt egy pont ahol tisztán emlékszem, hogy bevártalak titeket, mert előtte Imrufo után mentem. Remélem az itt volt
Keritesen belülről fenykepeztek titetek, ott van pont a rendőrség
Igen de 2 masodperc mulva mar nem biztos...nem tudom milyen gyorsan tudnak ezek kepet csinalni...
Téged pont takar a piros autó :)
A foto eléggé alacsonyrol készült. A felső az inkább térfigyelő kamera, az also doboz gyanús, de könnyen tongálhato helyen van, igy nem hinném, hogy oda tették. Lehet az udvarra volt kibaszva a háromlábú.
Lehet én lessabban mentem
Még jo hogy tegnap nyertem kaparós sorsjegyen . Lesz helye a nyereménynek
Közben elkezdte csípni a csőrömet, hogy hogy a fenébe nem vettünk észre egy rohadt nagy dobozt, vagy egy autót. Megnéztem a videót, és ott se látszik semmi...... Pedig megvan, hogy honnan lőtték a képeket

https://goo.gl/maps/LmuZjX9cGd...

Ha itt megfordultok, akkor az oszlopon fent van egy kütyü, lent pedig egy doboz. Szerintem ez lehet az, de ez persze csak találgatás..
Egyszóval esélyünk nem volt.....
Fasza, már várom a hivatalos levelet a Pécsi Rendőrkapitányságról, hogy köszönik a TL fórumnak a pénzt fánkautómatára, meg a kávégépre, és jövőre is szívesen látnak minket

Jano, nem akarom elrontani a napod, de nekem is így kezdődött, hogy megláttam magam imrufo képén.
Akkor az enyem is :(
Eltoljuk a kesztyu projekret ? :)
Még nem jutottak el odáig, de látszik a tiéd is
Na skacók!

Eljott az ido kesztyu rendeles teren! Paran jeleztetek hogy kellene.

Jelentkezzen aki szeretne a tobbit meg akkor vele szemelyesen megbeszelem hogy milyet mennyiert stb. Ugy ahogy tavaly is!;)
Sőt, a sövényes rész mögött is ügyesen elférnek!
Azt az összeget inkább elkölteném valami "nagyon hasznos" kiegészítőre
Nekem se jött még ma se. Remélem nem is fog már...