Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Eszembe jutott. Nem a Kadavar-ra gondoltál, hanem a Blues Pills nevű formációra. Szerintem te azt kérdezted tőlem.
Hát bakker!

Most majdnem elbizonytalanodtam. Szerintem a sors és nem az őseim akarták, hogy ne legyek ott. Tuti ha én is ott vagyok, akkor engem 100-al mérnek be amilyen mázlista szoktam lenni.
Csak nem egy zöld toyotából? Ott Kmiklós meg Tass között szoktak abból is mérni.
50%
Vajon mennyi az eséje, hogy pont takarásban voltunk, és azért nincs még csekk?
Arrafele köcsög. Nálunk hátulról nem igazán szoktak támadni, meg akkor is jol látható helyre teszik. Mindig kiszúrom.
A lényeg lemaradt!
Sajnálom, hogy így jártatok! Engem kocsival szoktak lekapni különféle rejtekhelyekről! Még jó, hogy kanyar volt és lassan mentem!
ha jól rémlik itt már én mentem elöl és valahol 70 és 80 között tartottam a mutatót... de nekem elég az emlék, fotó nem kéne...
Inkább benzinre szórjuk :)
A tudatlan bevándorlók így járnak...
Itt lakom szbely mellett de nem kaptam még. Hát nem tudom. De már kezdek fosni.
Most hívott faterom, h van egy levelem Szombathelyről.
Kedden majd megnézem a sztárfotót...
Dobj egy saját fotót! Vagy ugyanezt küldték neked is?
Amúgy meg nem úr aki nem pazarol, szóval szórjuk a lóvét...
Ez a trafi-s kép a rendőrség előtt készült! Fix és állandó sebességmérő kamera van a bejáratnál!
Na, ma megjött nekem is a csomag, 30.000 pénz a közösbe, hogy legyen fánkra pénzük.

Borcsa, szerintem készülj te is
uhh az vicces lesz, mert az első képen még én is rajta vagyok. Sajnálom, én nem is emlékszem , hogy láttam volna őket, megint elbújtak a kis gecik....
Mondjuk ha azon mulik extra brutal anyagból megcsinaltatom melóhelyen :)
Ja amugy a tl gyári konzolja is hajlik. Akkor tünt fel amikor a 20w-s olaj megdermedt benne. Masszovabb konzol se ártana.
Szia ,Én most vettem motyókat Kínából,és Liszt Ferenc Repülőtéri Vámhivatal,levelezgetett velem,náluk van a csomagom,küldjem el az átutalási bizonylatot,az eredeti számlára nem voltak kíváncsiak,szóval:
magánszemély elad magánszemálynek ,EUN kívülről esetben:
45 euroig vám,ÁFA mentes
150euróig 27%ÁFA
700euróig 2.5%vám 27%ÁFA
De tudhatja, csak a krómszár lesz C alakú...
A jobbféléknek az lenne a lényege, hogy progresszív karakterisztikájú. Kis terhelésnél könnyen forgatod, de ha hirtelen nagy ütést kap, akkor jól csillapít. Gondolom a kínia ezt már nem tudja.
Egy ilyennel rohadt menő lennék
igen nálam is azok voltak de külsőre tényleg tökéletesen ugyan úgy néz ki.
Na ez már elég jó hamisítvány. Gondolom a gyári képeket felhasználva.
na majd meglássuk hogy muzsikál...