Nem tűnt vészesnek gátló nélkül sem. Az egy helyben tologatás folt fura, de nem szitált be, pedig az elején tartottam tőle. De amint lehet megy vissza, csak még a hűtő egyik felfogatását meg kell csinálnom. Annak se tett jót a borulás
Na akkor fasza Szemre mondtam az 5mm-et, de valahol maximum annyi volt az első hengernél a nyúlás. Hátsót azt már nem néztem. Láttam olyan fotót ahol rá sem illeszkedett a rendesen a fogaskerékre. Bár az nyílván szélsőséges eset.
Na, azt én sem tudom nagyon. Én is csak hegeszteni tudok vele, meg az alapokat, áram-polarítás-gáz, aztán ennyi. A múltkor olvastam, h pl titánt, argon fürdőben(vagy kamrában) kell hegeszteni.
Jaja. Valakinek... Lehet havonta kéne ezt eljátszani rajta...
Szerintem okozhat. Bár ahogy én elképzelem, ennél csak a rázkódás és a hőhatás okoz gondot, de mint tudjuk több térkép között váltogat az ECU menet közben is.
Ja bassza meg, én is bejöttem ma 6-ra, mert megyek Győrbe. Egy biztos dolgozni ma nem fogok
Ez a fokozatjelző hiba okozhat gondot a vezérlésben? Mert ugye figyeli, hogy hányasban vagy. Zök jó, hogy most jött fel a téma amikor visszaraktam az oldaldeknit
Ezek most a legjobb ledek:
A most legbrutálabb az a XHP70 ami 4022lm és 32W, de evvel még nem gyártanak égőt.
Ezek a legjobbak most a Cree ledekből:
XHP70 (4022lm/32W)
XHP50 (2546lm/19W)
MHD-G (2545lm/19W)
MT-G2 EasyWhite (1987.5lm/18.5 W)
Ezeket kell a ledes égő hirdetésben keresni.
Na igen, bár nemtom, h H1-be drága-e. H4-be pl nem az, de H7-be meg igen.
Ami most a ledes égőknél fasza az kva drága. Én ezt sasolom, de nem valami olcsó... http://www.ebay.com/itm/Latest...
Jah Amúgy nem kelnék ilyen embertelen időben...
Szia Imrufo,
Igen, nagy a valószínűsége. Gondolom az idő meg a vibráció eltörte a forrasztásokat, meg a réz pogácsa lába beoxidálódik.
Amiket felraktam képet, látszik, h ahogy leszívattam róla az ónt, egyáltalán nem tapad a lábhoz. Ami megállt a tetején ahhoz is hozzáértem a csipesszel és leugrott. Le kell szívatni róla a régi ónt, felkapargatni a réz lábakat, előónozni, aztán beforrasztani. Persze folyasztószer nem árt bőségesen.
Van rajt egy kis csavar. Én azon keresztül cseréltem olajat.
Meg a Suzuki felirat. Tehát jó a futóműved.
Igaából nincs vele gond, csak egy kormánygátló kellene rá. Hétvégén én is anélkül toltam Jelentem stabil úgy is
Jaja. Valakinek... Lehet havonta kéne ezt eljátszani rajta...
A kawasaki a legjobb motor a világon Elvileg nemsokára abban is cserélünk láncot, meg szelephézagokat mérünk.
Nagyon helyes. Örülök neki. Mégsem egy Kawasakid van...
Az jó. CO semmi különös. Awi-val tanulj meg rendesen hegeszteni. Avval lehet varrni mindent.
Azt hiszem azért mégsem fogom leszedni az oldaldeknit. Majd legközelebb. Most olyan szépen jár végre a blokk, mint amikor megvettem.
ja felvettem a védőgázas hegesztés tárgyat. Annak legalább van valami értelme a többi szar mellett.
Valakinek kell hf tömítés TLS-hez? Egész jó áron van.
Szerintem okozhat. Bár ahogy én elképzelem, ennél csak a rázkódás és a hőhatás okoz gondot, de mint tudjuk több térkép között váltogat az ECU menet közben is.
1500Ft a Tungsram Sportlight Ultra H1-ben.
Ez a fokozatjelző hiba okozhat gondot a vezérlésben? Mert ugye figyeli, hogy hányasban vagy. Zök jó, hogy most jött fel a téma amikor visszaraktam az oldaldeknit
A most legbrutálabb az a XHP70 ami 4022lm és 32W, de evvel még nem gyártanak égőt.
Ezek a legjobbak most a Cree ledekből:
XHP70 (4022lm/32W)
XHP50 (2546lm/19W)
MHD-G (2545lm/19W)
MT-G2 EasyWhite (1987.5lm/18.5 W)
Ezeket kell a ledes égő hirdetésben keresni.
Ami most a ledes égőknél fasza az kva drága. Én ezt sasolom, de nem valami olcsó...
http://www.ebay.com/itm/Latest...
Jah Amúgy nem kelnék ilyen embertelen időben...
Igen, nagy a valószínűsége. Gondolom az idő meg a vibráció eltörte a forrasztásokat, meg a réz pogácsa lába beoxidálódik.
Amiket felraktam képet, látszik, h ahogy leszívattam róla az ónt, egyáltalán nem tapad a lábhoz. Ami megállt a tetején ahhoz is hozzáértem a csipesszel és leugrott. Le kell szívatni róla a régi ónt, felkapargatni a réz lábakat, előónozni, aztán beforrasztani. Persze folyasztószer nem árt bőségesen.