Csá Oszi!
Látom benne vagy a fokozatkijelzős témában...
Van nekem is egy olyan gondom, hogy ha bemelegszik a motor, akkor a második fokozatban mutat össze-vissza mindent a fokozatkijelző, csak a kettest nem. Hidegen meg jó. ...És csak a kettes. Van rá esély, hogy nekem is ezzel lesz gond?
Ezek a ledek alkalmatlanok fényszóróba, mert nem fókuszpontosak, hogy úgy mondjam. Mindegy a fényerejük, ha az nem a meghatározott pontból indul ki, akkor az csak szétszóródik, és a nem a tervezett vetítési képnek megfelelő irányba hagyja el a fényszórót.
Nekem pont most jött meg. Mármint a LED izzó...
Jónak tűnik, jövőhéten be is dobom. Ennél már nincs trafó, simán rá kell dugni a kábelt, oszt csá.
Ovál dobhoz nekem pont van a lemezcsík alá való gumibigyóm, mert nem fért be a lemez alá. Ráadásul 4 darab.
Ha kell, vihetem a talira...
Ja, kép:
Most nézegetek youtube-on ilyen teszteket. Elég elkeserítő némelyiknek a fényereje. Nekem valami olyan kellene amivel látok. Most, hogy van átlátszó plexis sisakom, már mennék többet sötétben.
Akkorjóazúgyahogyvan Danival ketten mit szoptunk azzal a blokkelőretolással. Ha kivettem volna az egészet, az lehet kevesebb meló lett volna, így is mindent ki kellett kötni.
Meg szerintem bővülni fog a lista. Ahogy nézem a gumi alkatrészek elég szépen kezdenek elöregedni, kirepedni. Jobb lesz cserélni őket majd. Illetve az alapjárat állító spirált sikerült szerelésker megnyújtani jópár cm-el. Majd az is cserés lesz.
Látom nem tudsz pihenni.
Csak nem kell szétszedni mostanában.
Én meg a GP switch-et csináltam meg, meg rendes pair lezárókat csináltatok.
Meg tudod csináltatni a szétszedő szerszámot?
Alkatrészlista teljes már?
Már megint meló?