Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem olvastam vissza ,vettél láncfeszítőt is
Passz. Még a dekniket le kell festeni. Elég rosszul haladtam. Szopás az egész.
mikor indítod be,kurva kíváncsi vagyok megmaradtt e a zörgés vagy nem
Ajjaj
Mai nap sem telt céltalanul
Huha!

Eléggé lefogyatkozunk a végére. Na majd akkor előtte pár nappal kiderül. Az időpont adott, gondolom majd mindenki jelez, hogy most akkor mi is van.
A helyzet nekem is elég necces. Sok pénzt elvitt a motor, meg gumi is kellene hátra. Majd alakul.
Meleg nem lesz az egyszer biztos! Bar nalam most ugy alakult hogy nem is biztos....de majd elotte azert szolok
Nem itthon vettem toredek arert mint amennyibe kerul. De amugy 25 volt...uj ara 200 eur
Nem fog ránk rohadni a ruha az tuti
Ez ebay-es cucc? Mennyi volt ha nem túl indiszkrét a kérdés? Bár úgy csinálok mintha érdekelne engem is, bár ahogy tervezem az anyagiakat a jövőre nézve, valószínű nem mostanában lesz.
Hát gyerekek, úgy nézem kell egy kis szerencsénk, hogy az idei évzáró gurulásunk összejöjjön.

https://www.idokep.hu/30napos
Lesz valószínű majd nekem is lesz értelme, de az odább van.
Most egyelőre a nulláról teszem össze a vezérlést. Jó nagy szopás :)
Igen meg megcsinalom a legszurohaz mod-ot igy meg mar szerintem lesz ertelme!
Kiváncsi leszek. Ahhoz a leömlőhöz fog is kelleni.
500-as fordulatonkent 11 gazallanal lehet a befecskendezest irni! Olyan mint egy pc...
Mit tud ez a kütyü?
nincs megállás, már csak a rendszer összekötése marad de az majd sztem csak jövőre.
De addig is ez azért belepottyan a kicsikébe
Nagyon belehuztál
Én meg most cserélem a láncot. Első kész. Ja, most azért feszes
hopp még egy valami
Lehet. Bár Ennyire?
dekompreszor szokott zörögni a veztengelyen nem az zörög ?
Tc a lányok a kell csak
Nem veletlen van mar 150 le felett a v2 ben traction control meg minden folos kacat
Elégnek elég, bár attol még nem gyorsul ugy. Mondjuk az esetek 90%-ában nem is gond.
Ja amugy én is csak menőzés miatt váltanék. Még jo hogy nincs pénzem ilyenre