Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobj majd fotót majd rola felszerelve.
külsőre szép hibátlan.
keménységre brutálra állítható
Majd tavasszal próba
Majd ird meg, hogy milyen
Na meg van a 100? :D
Azt a reszt meg kerestem is, de ott sajnos nem ment a kamera
írtam neki köszi,megtaláltam
Ismerős motor
Na igen. Például amikor nagyban cigányoztam, és pont elment kettő mögöttem
70%

Csak hogy csigázzalak titeket
Tegnap volt időm átnézni, és kivagdalni pár érdekesebb részt, illetve elkezdtem összerakni, kb 10 perc lesz a kész anyag
Szerencsére a hang a hátsó kamerán jó lett, szóval zenét nem nagyon fogok alá tenni, télen jó lesz a v2 röfögését/ordítását hallgatni
De a fejkameráról le fogok szokni, túl nagy a fejem, dobálja a menetszél, kb majdnem használhatatlan amit azzal vettem fel . Illetve sötétedéskor a reflektoros felvételek sem éppen élvezhetőek.
Cserébe van pár jópofa szöveg, amikor nem motorozunk és "úgymaradt a kamera"
Egynap 400 simán megvan akár ilyen mindenféle passo érintésével is.
bár sok pisi-kaki-cigi ebédelgetés nincs benne nameg max 4-6 motor.
Afölött már tömeg van ott fogy az idő meg hatványozódik a szociális kommunikáció is.
Szal sok a duma.
Kanyargós nehéz szakaszokra gondolj, falvakkal, 70-es táblákkal. Na ott legalább azt illik betartani, így jobb óvatosan bánni a tervezéssel :) De bármi lehetséges. Lesznek szakaszok ahol kihagyhatatlan a veretés De sok helyen normálisan tudunk csak menni (140-150)

tavasz vége, nyár eleje lenne jó, még mielőtt bejön a 40 fok meleg. Túl korán meg azért nem kellene, mert a hegyekben hideg van.
Egyébként ezt mikor érdemes, vagy mikorra tervezitek? Nyárra, tavaszra vagy őszre?
Szerintem egész napos gurulásba belefér az 500. Az idei szlovákon is mentünk ennyit. Borcsa meg bőven többet. És nem rohantunk, szép nyugis tempóba mentünk. Attól függ, hogy milyen motorozás a terv. Rohanós veretős, vagy nézelődős, tájban gyönyörködős. Ha az előbbi akkor nyilván sok az 500.
SportDob nevű hírdető képei között látod ezen az oldalon.
Imi nem találom a sortbobokat,belinkelnéd?
Ez a többieken is múlik. Vezettem már le 4-500km-et egy nap alatt. autóval 1900-at is
Pedig egy hallstatt,innsbruck,davos,trento,villach,kőszeg utvonalat szerettem volna javasolni a kemény v2-es társulatnak.
Nekünk Kőszeg lenne a kiindulópont. 500km egy napra soknak tűnik, főleg, hogy azért szeretünk kényelmesek lenni
Nem tudom a kiindulópontot meg a teherbírást a csapatnak de nem sürün mennék autóutakon graz-ot meg elkerülve a 69-esen Lavamünd felé egész jó 500-as kanyart lehet tenni.
Erre mindig oda-visszaúton csak átcsapatni szoktunk mert álalában a dolomitok osztrák-olasz része a cél de jó kis egynapost lehet a közelből indítani.
Talán jövőre egy hétvégét megér.
Nem jártam arra. De mire arrafelé elérek, nem csak autóuton tudnánk menni Grazig?
Twimberg-Köflach elég hangulatos 40-50 Km.
Ott a helyem!