Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól meglesznek egymás mellett!
Van valakinek bármiféle matricája? pl. brembo, ngk, k&n, yoshi. Szívesen átvenném jelképes összegért
Ez így van!
De akkor most hány igaz szerelem van? BMW mellett TL?
Az egyik nagyjából megvan(TL), most jön a másik. De remélem jól meg fognak férni egymás mellett.
E9 még tetszik, de a többi nekem neeeem. ArrA meg úgyse lenne pénzem
Soha ne mond, hogy soha!
Mi van akkor ha egy CSL-ről lenne szó?
Oké az is jo, Köszi!
Holnap estére megmérem, ma már elpakoltam mindent.
Ha már igy szét van szedve, meg tudnád nekem mérni a vezérműtengelyt meghajtó fogaskerék fogmélységét? Aminek a másik oldalán a lánc van.
Ismerős :/ m8-ra felfurhato, csak csavar kell hozzá új az m7-es helyett.
Most meg épp a zsebemben van.
Kézben volt a nyomaték
Ma sem unatkoztam...
Megszakadt a menet az egyik szelepfedél lefogató csavarnál...
Pedig inkább motoroztam volna...
Soha
Vagy mindkettő!
Ámen (BMW helyett TL)
Haveromnak van did szerszáma. Megpróbálok beszerezni azért új szemet köszi!
Én már szedtem szét, és raktam össze ugyanazzal a nittelőszemmel láncot. Rendes szerszámmal meg lehet csinálni hibátlanul. Ha nem cserélek aranyra, még most is az lenne fent. De azért ha van kéznél új nittelőszem, azzal kéne megcsinálni...
Nem néztem meg, de szétlehet préselni úgy hogy vissza lehessen rakni? Van patentszem hozzá de én nem hiszek benne. Viszont új nittelőszemet lehet venni
Ha szétsajtolom a láncomat, akkor az összerakható ugyan azzal a szemmel? Már nem igazán emlékszem hogy is van ez
Sziasztok.
Valaki esetleg ismeri ezt a motort?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s-8977929
A rugó pedig mellette. Sajna most se sikerült megoldani, hogy egyben legyen a kettő.
Még egy plussz merevités kell, és kész
Ma kipróbáltam és szokatlanul stabil a motor, szinte hiányérzetem volt Érdekes, hogy mekkora különbség van két lengéscsillapító között
Akkor szomorú lennék