Nálam van error rendesen, de számítottam rá, hogy előjönnek dolgok...
A hűtővíz szivárog valahonnan a felső hűtő környékéről, de csak nyomás alatt, így nem találom a forrást...
Meg ha húzok egy nyélgázt, akkor csak bőg a légszűrőház, de nem gyorsul a gép. Itt a benzinpumpára gyanakszom, már elég beteg hangja van...
Lesz mit szerelni...
Benzinpumpa kérdés mindenkihez:
Pierburg pumpát honnan és melyik fajtát vegyem?
Meg cserélnék gyertyákat is. Ezeket a Brisk körelektródás (vagy mi a gyík a neve) gyertyákat próbálta már valaki?
Hali!
Rátok bízom a szervezést.A nyári hónapok bármelyik hétvégéje jó nekem,de ha hétköznapra szervezitek avval sincs gond.Most csak a saját nyaralónk szabad,de bármennyi sátrat felállíthattok a placcon.Hivatalosan megindítom a szerveztést!
Talán óvodába dolgozok! Ezt bóknak veszem.
Konkrét dolgot azért nem mondok, mert nem akarom elszólni magam mielött rendeződnének a dolgok! De szeretném ha velünk együtt örülnétek!
Mindenki tudja, hogy monstert vesztek, és 104 lovas verziót is be lehet azonosítani de ha titkoloztok, hát tegyétek, csak ez elég óvodás dolog :) Nem hagyjátok, hogy veletek örüljünk
Shell árban nem olcsóbb, de legalább tudom mire adok ki pénzt. Nagyon nem hittem benne, hogy mi földi halandók is megérezhetjük két olaj közt a különbséget, de ugy látszik mégis
Ez jól hangzik. Bár nekem eddig a Motul-lal sem volt gondom, de esetleg ha árban találnék jobbat, akkor lehet kipróbálnék mást is. Mondja Luká, hogy az ELF is bevállni látszik, és ugye árban kedvezőbb.
800km-t beleraktam az olajban. Kíváncsi leszek mit mutat majd a 6000 végén, de most nagyon meggyőző. Váltó puha, kuplung nem csúszik, motor relatív csendesebben jár. Már amennyire egy TL csendes lehet Szerintem legközelebb is ez megy bele. Duati által jóváhagyott gyári olaja. V2-be ajánlották nekem is azért vettem.
Kérünk majd beszámolót képeket stb... Egyébként csere, beszámítás vagy sikerült eladni?
Nekünk nagyon durva volt most hétvégén. Fateromnak egy Polaris márkájú quadját meghirdettük 18-án este, ma délelőtt elvitték. És nem mondhatnám, hogy nagyon áron alul adtuk. Mindenesetre nagyon meglepődtünk. Nem gondoltam volna, hogy quad-ot ilyen egyszerű lesz eladni.
Köszike Borcsa. Van esetleg már elképzelés a Szentesi party időpontját illetően? Csak úgy halkan kérdem, semmiképp sem tolakodás, csak ku.va zsúfolt a nyaram.
Jó nagy a pangás. Senkinél semmi infó, error, élmény. Nálam most hál`Istennek minden ok, a gép tökéletesen üzemel. Egyre jobban beleszeretek, még jobban mint korábban. Csak időm nincs annyi mint amennyit ez a gép megérdemelne.
Egyébként Janó! Mennyire vált be az olaj? Volt már csere?
Én bementem a helyi autós boltba, vagy net. Mást nem érdemes.
A hűtővíz szivárog valahonnan a felső hűtő környékéről, de csak nyomás alatt, így nem találom a forrást...
Meg ha húzok egy nyélgázt, akkor csak bőg a légszűrőház, de nem gyorsul a gép. Itt a benzinpumpára gyanakszom, már elég beteg hangja van...
Lesz mit szerelni...
Benzinpumpa kérdés mindenkihez:
Pierburg pumpát honnan és melyik fajtát vegyem?
Meg cserélnék gyertyákat is. Ezeket a Brisk körelektródás (vagy mi a gyík a neve) gyertyákat próbálta már valaki?
Rátok bízom a szervezést.A nyári hónapok bármelyik hétvégéje jó nekem,de ha hétköznapra szervezitek avval sincs gond.Most csak a saját nyaralónk szabad,de bármennyi sátrat felállíthattok a placcon.Hivatalosan megindítom a szerveztést!
Konkrét dolgot azért nem mondok, mert nem akarom elszólni magam mielött rendeződnének a dolgok! De szeretném ha velünk együtt örülnétek!
Ma voltunk megnézni.
800km-t beleraktam az olajban. Kíváncsi leszek mit mutat majd a 6000 végén, de most nagyon meggyőző. Váltó puha, kuplung nem csúszik, motor relatív csendesebben jár. Már amennyire egy TL csendes lehet Szerintem legközelebb is ez megy bele. Duati által jóváhagyott gyári olaja. V2-be ajánlották nekem is azért vettem.
Nekünk nagyon durva volt most hétvégén. Fateromnak egy Polaris márkájú quadját meghirdettük 18-án este, ma délelőtt elvitték. És nem mondhatnám, hogy nagyon áron alul adtuk. Mindenesetre nagyon meglepődtünk. Nem gondoltam volna, hogy quad-ot ilyen egyszerű lesz eladni.
A TL-el javult a tempóm. Vasárnap volt egy kis gyakorlás.
Idővel minden kiderűl!
Annyit mondhatok, hogy javul a tempóm.
Egyébként Janó! Mennyire vált be az olaj? Volt már csere?