Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság!mi is aakkora megyünk dallosj-el!délben indulunk pestről!talizzunk valahol vagy majd ott?
És a Hring 23.-án?
Először én is azt hittem, de nem. Első rugok 1 körül szoktak lenni, hátsó meg 10 körül :)
Nem-e el vagy csúszva egy tizedessel?
10.5 kg/mm kb a tankok alatt van. gondolom 1.05kg/mm...

Ja, amúgy Kakucsra én is tudok menni, délután kb egykor érek le. (délig melózok).
Viszont én csak nézelődni, meg smúzolni megyek, a körözgetést kihagyom...
Ha a rider és static sag-t kiadja, onnan csak csavargatni kell. Remélem hamar küldi a német, és mielőbb faraghatok első körben kompletten a gixeré megy bele.
A többi meg beállítás kérdése.
Tl-be a 10,5-ös rugót kisérletezték ki a tlzone-on. Kb nálam picit nehezebb emberek. Jonak kell lennie :)
750 l1-ét vettem meg, annak a rugoja pont 10,5 kg/mm, majd összegyurok valamit a sok cuccbol
Akkor másikkal kell...
Te is gyere,en 10 orasira kwalifikaltam
Irtam viberen , itt nem akarom megkérdeni :)

Ahamn, szuper lesz :)
AZT kaptam vàlaszul,evvel as email van reggisztalt
Ebéd után odamegyünk, aztán jól elleszünk délután
Igen, ma! Elszakadt a csomagolás(ezért nem jött eddig), de az index benne volt. Remélem nem dugdostál bele sok húszezrest...
4-5
levelet meg kaptad Oszibá?
Igen, csak abban. Viszont több időpontra is lehet regisztrálni.
Meg a végén van olyan, h mehet bárki, mert akkor már nincsenek sokan általában...
Azt írja, h érzékeli a villanást?, és akkor villant rá. Nálunk nem vakuznak már rég óta.
Egész nap lehet menni, ha regezel több időpontot.
Néztem már én is ezt a témát.
Na végre, h lesz idén is! Erre menni kell.
Sztem nincs különbség.
Én gondolkodtam rajta, de ha csak 20 percet lehet felmenni akkor nem sok értelme van odáig elmennem. Ha egész nap csapathatnék, akkor viszont megyek :D
Rendezhetnénk ott egy röktönzött TL találkozót .Leesne az álluk a műanyag motorral érkezőknek .V2 koncert lenne.