Dagadt vagy
Mérd meg 40mm-t megülhet, bár sportos használatra ahogy olvastam inkább 25-30-ra szokták beállítani a RIDER SAG-t. Nekem is az a terv.
Bár most is 30-on van, de így meg a STATIC SAG 5mm, szóval nem jó.
Ha gyenge olyan a szelepelése, akkor csavargathatod...
Rosszul látod a dolgot, mert ha a gátló kellően kemény akkor kevésbé engedi meg, hogy a rugó hirtelen össze tudjon ülni úthibán. Főképp ugye a gyors nyomófokozati csillapításnak van ilyenkor szerepe. Ha betonkeményre hangolod a rugót, és a lassú csillapítást akkor meg fennáll a veszély, hogy kigyorsításkor nem ül meg kellően, és nem jut elég súly a hátsó kerékre. Lecsökken a tapadás.
Szopás az egész úgy ahogy van...
Nekem amúgy most elég jó lett rugó csere nélkül is. Gyakorlatilag 2x olyan keményre van állítva, mint a ducati csillapításán a legdurvább fokozat. Lehet neked is ilyesmi irányba kellene elindulni. Vagy sokkal sűrűbb olajat beletenni a R-be. Már ha szétszedhető.
igen tapad újra bár most ez olyan aszfalton volt ahol 18 fokban sem csúszott meg, meg most meleg van eléggé.
Jah kéne a 60-as csak abból nincs olyan nagy választék....így is a hátulja 2,3-2,4-van hidegen hogy ne hogy elfogyjon
Hát ez a feketeség divat a mostani motorokon... ízlés kérdése. Az arany színű felnik még jól is állnak neki. Arany színű vagy sötétkék, esetleg bordó váz (a lá R1)
Mérd meg 40mm-t megülhet, bár sportos használatra ahogy olvastam inkább 25-30-ra szokták beállítani a RIDER SAG-t. Nekem is az a terv.
Bár most is 30-on van, de így meg a STATIC SAG 5mm, szóval nem jó.
Ha gyenge olyan a szelepelése, akkor csavargathatod...
http://www.mvagusta.net/forum/...
Szopás az egész úgy ahogy van...
Nekem amúgy most elég jó lett rugó csere nélkül is. Gyakorlatilag 2x olyan keményre van állítva, mint a ducati csillapításán a legdurvább fokozat. Lehet neked is ilyesmi irányba kellene elindulni. Vagy sokkal sűrűbb olajat beletenni a R-be. Már ha szétszedhető.
Pont szálltunk le a mociról.
Akkor téged láttunk.
Félre majd talin visszatérünk :)
Jah kéne a 60-as csak abból nincs olyan nagy választék....így is a hátulja 2,3-2,4-van hidegen hogy ne hogy elfogyjon
Tapad ujra?
Kanyarvadászni
Gyakorlatilag forró volt a hátsó olyan meleg volt az aszfalt...
Kicsit jo lenne feldobni valamivel a motort. Szép felni kell.