Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen, a satura tekerés az azt jelenti, hogy gyárin van, mert azon a rugóközepen nem vágattam elég hosszúra a menetet. 180mm, mint agyári beállítás.
Dagadt vagy
Mérd meg 40mm-t megülhet, bár sportos használatra ahogy olvastam inkább 25-30-ra szokták beállítani a RIDER SAG-t. Nekem is az a terv.
Bár most is 30-on van, de így meg a STATIC SAG 5mm, szóval nem jó.

Ha gyenge olyan a szelepelése, akkor csavargathatod...

http://www.mvagusta.net/forum/...
Satura van tekerve. A rúgó! Es már mikor raulok akkor megul!eddig ez nem volt ennyire számottevő!
Rosszul látod a dolgot, mert ha a gátló kellően kemény akkor kevésbé engedi meg, hogy a rugó hirtelen össze tudjon ülni úthibán. Főképp ugye a gyors nyomófokozati csillapításnak van ilyenkor szerepe. Ha betonkeményre hangolod a rugót, és a lassú csillapítást akkor meg fennáll a veszély, hogy kigyorsításkor nem ül meg kellően, és nem jut elég súly a hátsó kerékre. Lecsökken a tapadás.
Szopás az egész úgy ahogy van...
A csillapitas sebességrvel kemenysegevel nincs gond!egyszerűen a rúgó nem elég feszes
Zsír! Egyik csavarom laza volt, mikor levettem a régit. Vastagon bekentem öket menetragasztóval, aztán nyomatékra húztam.
Mit tudsz amit mi nem? :)

Nekem amúgy most elég jó lett rugó csere nélkül is. Gyakorlatilag 2x olyan keményre van állítva, mint a ducati csillapításán a legdurvább fokozat. Lehet neked is ilyesmi irányba kellene elindulni. Vagy sokkal sűrűbb olajat beletenni a R-be. Már ha szétszedhető.
Csillapitas baba?
Én meg jöttem lefelé és fordultam Dömös felé, ugye akkor volt?
Lent a templom után kb 20 méterre álltunk meg a főút fele.
Pont szálltunk le a mociról.
Lehet. Hol?
Aha Visegrád!
Akkor téged láttunk.
Kirajzottam én is... :)
2,2 nél sose fújom feljebb.
Félre majd talin visszatérünk :)
féked?
igen tapad újra bár most ez olyan aszfalton volt ahol 18 fokban sem csúszott meg, meg most meleg van eléggé.
Jah kéne a 60-as csak abból nincs olyan nagy választék....így is a hátulja 2,3-2,4-van hidegen hogy ne hogy elfogyjon
Lassan neked is át kell térned a /60-as gumira :)
Tapad ujra?
Elmentünk vadászni pénteken!
Kanyarvadászni
Gyakorlatilag forró volt a hátsó olyan meleg volt az aszfalt...
Arra is volt példa, de inkább a szőkéket szeretem nagy mellekkel
Fekete puncival
Divat vagy sem, de nekem 10 éve fekete motorom van, meg kocsim
Kicsit jo lenne feldobni valamivel a motort. Szép felni kell.
Hát ez a feketeség divat a mostani motorokon... ízlés kérdése. Az arany színű felnik még jól is állnak neki. Arany színű vagy sötétkék, esetleg bordó váz (a lá R1)
Ezt az sv-t a szinösszeállitás miatt fotóztam. Nem tudom TL hogy mutatna így, de ez szép volt.