Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lecseréltem az olajat, és kíváncsiságból kivettem egy sor alátétet a rugotol, de nem csúszik igy se, és sokkal könnyebb behuzni.

Nagyon szépen jár a váltom. Most nem tudom azért mert új az olaj, de eddig csattogott, és darabosabb volt. Hozzáteszem nem olcsón a motul 5100-nál

Szétment nekem is a kipuff tömítés. Holnap csere gyárira.
Bakker még se mert akkor mek Groslocknerre 4 napra.
Na majd máskor.

Mi volt a kínja végül a kuplungnak ?

Én is pont most baszoktatom:
Olajcsere,dekni festés,fékfolyadék csere elől hátul. plusz még elől lehet betét is. szóval el vagyok.

Az Elf olajat most raktam bele és kíváncsi leszek. A motor hangja ugyan ojan szép sejmes semmi xtra. A váltó meg kuplungra leszek igazán kíváncsi.
Bizony Gyere...

Na, nekem már jo a kuplungom
én még lehet hogy megyek. 4-5 óra?
Kíváncsi leszek..
Kár, akkor jó múlatast
Csocsi. Sajnos én nem tudok menni, szomszédom - jóbarátom lagzijában leszek aznap. Pedig mennék szívesen. Mindegy, talán majd jövőre.
Ti Jóskával nem jöttök?
10 ora 16ora
4 és 5 órára Oszival. Azt mondja utána még fel szoktak engedni bárkit, mert sokan hazamennek a végére.
Sziasztok!
Melyik időpontra neveztetek a Hringen?
Sikerult,meg 2 helyre,regizni,
Satuféknél marad 1cm, de akkor nagyon isteneset fékezek mondjuk 200-tol :) ha egykerékről rondán teszem le ( ami gyakori) akkor is 1cm marad. Még nem tervezem keményebbre állítani egyelőre, hanem nuku egykerék nálam is...
Nekem meg szinte koppra betekerve, meg a nyomófokozat is rá van tolva. Így utcán marad kb 2centi, de egykerekezés nuku, mert akkor tutira felüt a cucc...
Ha elsőkeréken állok meg akkor nekem is majdnem koppig megül, de az előfeszités a leglágyabbon van.
Már nekem sincs bajom a hátuljával, pusztán csak szeretnék egy műszakilag, optikailag korrektebb megoldást eszközölni, most van egy kisebb keret amit erre el tudok költeni
Én a hátuljával meg vagyok elégedve, mindaddig, amíg nem szerzek egy Öhlins rugóstagot.
Viszont az eleje az vajpuha, kéne egy erősebb rugó... De szezonban már szét nem szedem.
Pedig megjött végre a féktárcsa adapterem is innen a szomszédból...
Mi is csak akkor leszünk jelen, szoval Gyere csak, megcsodáljik a motorod
Hring nekem itt van a "szomszédban", szóval kinézhetek oda is, de szintén csak délután meló miatt...
Eleje már franko. Ott 1-es rugó vann. Hátul akarom megmoddolni picit, mert ez a ketté szedett rugostag dolog nem tetszik nekem
Szerintem majd ott talizzunk, mert én itt kertek alatt fogok menni...
ja bocs, azt hittem elsőről van szó... valahol lemaradtam, hogy a hátsóról megy az eszmecsere.
Miért is lenne benn az l1 hossza
Nincs elcsúszva... Ezt kukk...
Kakucsot viszont én hagyom ki, de hungaroringre elnézünk oszival pannonia ring helyett. Oda nem jössz nézelődni estefelé? :)