Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fél napja azon a videón röhögök, milyen betegek vannak a világban...
Az biztos is Janó!
Most mit mondjak? Ahogy Jani figyelmeztetett, "de vigyázzak mert ez után fel akarom majd gyújtani a sajátom".

Sokkal könnyebben tettem be a kanyarokba, nekem érzetre is stabilabb volt kanyarokban. Kb 3 kör után megszoktam, és egész jól ment. A TL-elel kb 7-8 kör után váltam hasonlóan stabillá. Kezelhetőbb egyszerűen, de ezt mondjuk szerintem lehetett előre is tudni. Ettől független a TL akkor is szerelem, jobb motor és kész!
Nagyon sok kép lett, a javát próbáltam meg ide feltölteni. Az R6-al kétszer mentem 10 percet. Szóval a TL-t én koptattam inkább.
na jó, ez nagyon beteg Azért bőrtangában nem nyomom
El se tudnám vezetni. Ha ugy akarnám betenni kanyarba, mint a TL-t lehet beleállna a kormány a földbe :)
én arról 1 kör után leszálltam mert nagyon nem éreztem
Jóska meg elég jól tolta vele
Franko :) látom cseréltetek Janival. Mennyivel volt könnyebb a 600-assal menni?

Te Józsi, most ki koptatta a gumidat? Te vagy Jesus? 4:4 az arány ahogy szerepeltek a te TLR-eden...
Jók a képek, köszi
Na a galériában felraktam egy párat csak így hirtelen.
Nem megy fel a kép. Nem értem. tölt-tölt aztán nem történik semmi. Mindjárt galériába megpróbálom
jöhet
Persze. Délután valamiért nem engedte, majd mindjárt megpróbálok felrakni egy két jobban sikerültet.
Ugye, hogy jó dolog :D Képekből mi is kapunk? :D
Oksa, majd otthonról feltöltöm valahova, most épp nem tudom. Küldd el emailben az adatokat amiket beszéltünk és megpróbálom megnézni.
Képek/videók engem is érdekelnek majd
Hazaérek megnézem, amugy állitólag néha húzom magam után a fekete csikokat. Én nem érzem, hogy csiszna, de nyilván kenődik tl-el vállbol jo
K..va jó!
Ciao!

A vidiket majd feldobod valahova? /toldacuccot stb.../ A képeket ha érdekel akkor majd én is feltöltöm valahova.

Legközelebb neked is jönnöd kell.
Bocs, a sisakos csávó...
Van még aki vállból húzza a gázt...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Vagy te vagy a maszk alatt?
1 órája ezen a barmokon röhögök...
Nem megy fel a kép.