Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy nem kell majd a 60-as gumi
Azért valahogy beleraktam, tesztkört lehet futni majd. Érzésre teljesen más a hátulja ha nyomkodom lefele. Biztos más a szelepelése a gátlónak.
Beleér a tank felfogatááA a tartály. A Ducati showán ott máshogy van, azért fér el, meg a gixeré hosszabb. L alakú tarto forditva van betéve most. Tank fele néz.
fordítva betéve? Fent nálad több hely van nem?
Ha méricskélem centivel, akkor a tudomány szerint az jön ki, hogy erősebb rugót kell bele tennem. Ha 70kg lennék jo lenne, de mostanság ruhában inkább 90+
95 kg volt a csóka.
Azt értem az alatt, hogy érzem ahogy hirtelen beül a hátulja gyors kanyarban. Bicsaklik egyet, vagy hogyan mondjam.

Na mellékelek egy képet. Éppen elfér, de ha berugoztatom hozzáér a 60-as gumihoz.
Mondjuk a gyári rugót mikor ráülök én is kicsit puhának érzem bár menet közben nem veszem észre ennek kártékony hatását. Még kanyarban sem.
szerintem inkább keményebb legyen mert azon tudol lazítani.
a 10,5-es lehet 70kg kis emberkére van kiatlálva
hmm ezzel én még nem találkoztam.
Mit értesz azon hogy túl nagyot mozdul a segge?
10,5 -öt olvastam tl zone-on. Ducati 8-as rugoja koppra leült alattam :)
Gixer telót kellene pedig beleaplikálnom, elég széles tartományban állítható, azzá tuti be tudom állítani ugy, hogy jo legyen a gép. Showát nem lehet ugy beállítani, hogyha lapon van a motor az uthibán ne mozduljon tul nagyot a segge.mondjuk ez csak 160 felett kezd gond lenni.
én csak a kűlföldi tapasztalatokból indultam ki.
És ott leginkább 11 és 11,5-et ajánlanak ha jól emlékszem.
A 2009-esé 10-es. Hát talán jo lenne, de csak talán, az előtti évjáratú tényleg tul puha.
de Oszibáttyánál lehet ott van valahol valamelyik szekrény alatt
flexel vágtuk le és el lett hajítva mert zone-n vagy planeten már nem tudom hol mondták hogy puha
Ha nem dobtad el a rugoját akkor mérd meg légyszi milyen hosszu
2009-es ha jól emlékszem...
R1-ben gyenge a rugó az a baj.
Ha visszaraknám a /55-ös gumit akkor pont elférne. Nekem azért más, mert a felfogatás a lengővillán középen van, nem a szélén mint az s-nél.

Még egy rugót nem veszek

Hányas évjáratú r1-ből való?
Akkor nézd meg az r1 rugokat mert nálam van gyors és lassú csillapitas és szépen befer
Ejj
Lényeg a rugó volt, mert pont ilyet kerestem, csak jo lett volna ha egyben bele tudom tenni, mert a gixeré még több állítást enged. Gyors és lassú nyomófokozati csillapitást például.
Hasonlo, csak 3x akkora a tartálya fejjel lefelé beleér a kerékbe sajna.
megnéztem és hasonló mint ami nálam van R1-es!

Fejjel lefelé?