Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emberek:
Neki is kezdhetünk a megépítéshez!
http://www.nophoto.com/pages/h...
https://www.facebook.com/pages...
Oszi linkeld Hol és mit vegyünk hozzá :) KÖSZI!
Szia!
Király vagy,köszi a linket ,rgisztràltam,mi OTT leszünk a csalàddal,szerinted,csak a regisztràlt idöpontban mehetek a pàlyàn,Ami 20 perc?
Jófajta turasport gumi. Szoval ennek megfelelően használd. Nem tul fiatal...
Mi a véleményetek a METZELER ROADTEC Z8 INTERACT ról? 2011/44 évjárat, TLR re?
Végére is jutottam az egésznek témának. Viszont a rugót azt benéztem, mert nem Race-tech-et használnak az ára miatt, hanem egy olcsóbbat. Elég baráti:

Szerinted lehet rugó-és rugó közt különbség? Igazából lineáris rugó kell bele. Annyit tudok.

Faulkner
Szerszámüzemben vannak komolyabb anyagok szerencsére. Ha nem lesz értelmes alu akkor viszek én, mert nem lenne szerencsés ha a rugó elszabadulna
5g-os szenzor tartó konzolnak valo
Csak gondolom gyenge szar Al
De persze az is játszik, bár ami itt van az ingyen van
Kössz :) kicsit hangosabb , de csak kicsit :D
Megveszed beviszed legyartatod!vagy ez nem játszik?
Lánccezető ugyis cserés, akkor meg miért ne cserélnem ki a lengővillát is :) most egy darab műanyagért szedjem szét?
Sejtelmem sincs miyen alufajták vannak a cégben. Acél gyakoribb, de most lehet nem abból kellene megcsinálni.
Kösz, rákérdezek van-e ilyen.
A konzolt ebből csináltasd.
6060 vagy 6082 (T6 állapotú)
Gondoltam
A "jobban néz kiben" az S-nél nem hiszem hogy annyira helytálló de ez ugye szubijektív.
Háát én is egyre az ő ajánlásuk fele hajlok. Átolvasom rendesen, hátha okosabb leszek. 105-ös rugó sajna ritkább..
A baj az, hogy én kérdeztem hülyeséget. Nem race attack-ot akartam írni, hanem sport attack-ot, pont ami neked van. Szóval már kaptam is választ . Azt meg hogy fogyatékos vagyok, és nem tudom leírni amit akarok, kérlek nézzétek el....
Érdekességképp a gsx-r 750 k6 nak amiből az első telom van 95-ös a gyári rugoja, racetech javasolja, hogy Hátul cseréljük ki 105-re, ha 90kg-osak vagyunk. Érdekes, hogy a két motor közt nincs akkora egetverő súlykülönbség, mint elsőre gondoltam....
Akkor sztem menj a TLZone-osok után...
90kg-ál számoltam. Abba kb beleférek ruhástól. Előre hozza, hogy a gyári 0,75-öst cserélnem ki 1.0-ra. Az a gixer villa miatt rendben is van. Hátul viszont se a gyári adata nincs mé, se egy értelmes ajánlás. Se az R-eshez.
Szinte sejtettem, nem néztem meg én sem.
Teljes felszerelésben nézd a testsúlyodat, mert az is pár kilót rádob...
Tl-hez nem hozta az adatot hátra, persze minden más motorhoz igen. Sulyomhoz olyan 95-105 környéki a nyerő. Lehet tesztelni kellene.
Nem fekete lesz, hanem a terveim szerint full polirozott.
A RaceTech oldalon van kalkulátor hozzá.