Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gsx-r 750 l1 nek a hátsó rugostagját próbálta bele. Azon 10,5kg-os rugó van. Sajna akkora baszom nagy tartály van rajta, hogy nem fér el normálisan. Kicsit agyalok, hogy legyen az egész.
milyen rugót dobtál bele?
MOTOFEST 2015 - Időjárás miatt elmarad

Tisztelt Résztvevők!
A 2015.05.23-ai Motofest 2015 rendezvény a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad, de egy későbbi időpontban megrendezésre kerül, melyről e-mailben és a rendezvény facebook eseményén értesítjük.
Juli nekem OK. Remélem Oszi barátom is jön, és nem kell egyedül rendszámot keresni
Szia
Leg yen 10,12 as elöbb van,de az kikötés 2 nap csak?
Kevés
Llehetne p,sz,v,h,kedd haza
Amúgy
Ha igy esik,nem megyek a ringre.
Televan a @ as esovel megazok naponta 2x.
Melegebb Leanne bekennem magam tusfurdovel,more hazaernek Meg is furodtem
Viszont annyit tudtam próbálni, hogy a rugó kellően erős a súlyomhoz, ami a gyáriról nem igazán mondható el. Lehet ki is van picit lágyulva már.
Még fejlesztés alatt. Kipróbálni nem tudtam sajna. Talán majd a következő hónap elején lesz befejezve. 29-ig tuti nem lesz időm vele foglalkozni. Annyira nem egyszerű a dolog amennyire gondoltam sajna, de meg lesz az oldva
Neked összeállt már a lengővilla projekt? Ki is próbáltad? Esetleg összehasonlítás a gyárival?
Gondoltam rátok, pont tegnap este beszéltük asszonnyal, hogy tuti rommá áztok. Szerintem jobb hogy átteszitek más időpontra. Nem annyira élvezetes örömmotorozás az esőben több 100 km. Meg tényleg azt mondják hogy fent a hegyekben havazik.
Hát ezek annyira nem jó hírek. Gondolom a sok állás nem tett jót a hűtőnél. A pumpa kérdés megosztja a tábort. Nekem is Gixxer pumpa lett berakva, eddig jónak tűnik. De nyilván a pierburg jobb, miután az új.
Oksi. Akkor mondjuk legyen július 10-12, vagy 17-19-ig. Nekem előre láthatólag ezek jók lennének. Így első nekifutásra. Remélem a többiek is reagálnak majd rá.
Jól döntöttetek. Nyár közepe fele már talán a hegyekben is jó az idő.

Most kaptam a mailt, hogy a hungaroringet is eltolják más időpontra, így van remény, hogy tudok menni
Végül megjottunk és nem indultunk el!majd egy későbbi idoponttal bepotoljuk
Azért készülj, mert lehet geci hideg lesz. Ha csak az eső esik még istenes, de egyes részeken fél méteres a hó Állítólag.
Örült vagy. Le van polirozva a motor, én ki nem tolom ebben a geci időben amugy a régi lengővilla került vissza, mert az ujat lefestetem mégis, meg esztergályostol is kell cucc még. Majd belekerül..
Ringezés ota. Akkor azt hittem pár kör után a lábam zsibbad azért nem érzem a nyomáspontot, de nem :( arra gyanakszom, hogy mivel cserés a betét elmelegszik. Remélem csere + légtelenítés megoldja a dolgot.
Most a lengőkar csere után?
Vagy még amikor fékcsövet cseréltél az után?
Én felmegyek. Van esőruhám.
Kovács autóalkatrész:
https://alkatreszek.hu/uzemany...|LA#.VV5MDVKQh9g
Sztem ne rakjál bele olyat. A nagy köbcenti miatt fontos a 2 test elektróda. Mehet bele a gyári(ne irídiumot).
igen sajnos
mit mond a meterologia ott is esni fog?
én nem mert Ausztriában leszek mocikázni
esik szombaton is jöttök hugaroringre pályáznimert én igen
Szerintem maradok a Pierburg-nál, abból baj nem lehet...
Viszont ma enyém lett a Redline amiről mutattam a fényképet.
Jövőhét szerdán érkezik, a többieknek majd akkor mutatom meg.